Bojí sa spoločného bývania po piatich rokoch
Keby vám priateľ po 5 rokoch vzťahu povedal, že sa bojí s vami ísť spoločne bývať, lebo čo ak nebudete chcieť nikdy odísť ( ak by to nefungovalo podľa jeho predstav)
Koľko máte rokov?
Tú otázku rozumej ako "keď si nájdem lepšiu/sexuchtivejšiu/krajšiu bojím sa že nezvesíš hlavu a neodídeš bez slova a ja budem musieť byť zodpovedný dospelý človek" takže asi toľko
Keby mi toto povie tak mu poviem že pa pa..
😁 takeho bojazliveho si si nasla?
To je vtipne.Poslala by som ho do teplych krajin,nema to buducnost.Urcite by som sa nedoprosovala.
Jaaaj po piatich rokoch sme my uz boli 4 roky manzelia a mladsi syn mal rok 🤣
To ako fungujete, neprespava ani u teba?
Každý niekedy niečo zadrie, ale toto je u neho veľavravna myšlienka
To je konecna. Na toto hadam nepotrebujes nazory inych ludi. Uvedomujes si,ze si stratila 5 rokov zivota s tymto ....?
Tak debilnejsiu výhovorku som veru ešte nepočula.
ak by si bola zrelá,tak nepíšeš na koňa a dotyčný je už ex...v tom okamihu,ako ti to povedal.
On neberie vas vztah vazne, toto nie je partner do buducna.
Toto je tak nefér čo tu robíš, prepáč. Kľudne sa s ním rozíď, ale si tiež nezrelá, keď si tu dáš radiť na základe jednej jeho reakcie aj to vytrhnutej z kontextu. On Ti veril a myslel si, že sa Ti môže priznať so svojimi strachmi a Ty ho ideš preberať tu na Koníku. Ty vieš aký vzťah žijete a aký je partner. Možno v minulosti zažil niečo, prečo má tento strach. Keď Ti nestojí partner za to, aby si mu pomohla ten strach prekonať, tak myslím, že je čas na rozchod. Nemože sa Ti ani úprimne priznať. Podľa môjho názoru, ale nie je jediný nezrelý vo vzťahu.
To je čo za debila. Ved spoločné bývanie najlepšie otestuje vzťah. Či to bude klapať alebo nie.
Tak prečo sa potom pýtaš o radu? Podľa toho čo si teraz napísala máš úplne jasno v tom ako sa veci majú. Nestrácaj čas, ani jeho, ani tvoj.
Vážna debata o budúcnosti takmer určite pomôže dokonať to
Ja by som tiez nesla zo svojho k partnerovi. Mala by som pocit, ze som u neho na navsteve. Nic tam v podstate nie je moje 🤔
Je to proste normalny chlap len proste rozmysla nahlas :D
@anketkarka ale su spolu 5 rokov. Toto je stagnujici vztah. Strachy? 5 rokov? Ked ani po 5 rokoch ju nepozna ona uz naozaj nema co urobit. Ona nie je psychiater aby mu pomahala prekonat obsedantne strachy. Lebo ak po 5 rokoch partner vypoti toto je to uplne odveci a nie uprimne vyznanie svojho najhlbsieho vnutra. To je jasny odfajc. Ten clovek s nou buducnost nemysli uprimne. Netreba byt naivny.
Navyse kto by sa zubami nechtami drzal v nefunkcnom vztahu v cudzom byte. Normalny nikto a tym co povedal vyznal akurat tak to ze si mysli ze autorka je psychopat ktory by takto konal. Ved je to cele na hlavu.
Ak ste dospeli, co predpokladam, ze ste, tak preco je len priatel a nie snubenec alebo manzel? Tam bude chyba
Mňa by zaujímala koľko máte rokov že 5 rokov iba randite ako decká
Tak toto je sebecký človek, ktorý má rád len seba. Veď on ťa už a priori vyhadzuje, ešte si sa ani nenasťahovala. Tak to by sa ma dosť dotklo, od chlapa s takýmto prístupom by som utekala hodne ďaleko. Zatni zuby a vymaž číslo....život je plný nových začiatkov...!!!
S takym by som uz davno nebola😂poslala by som ho kade lahsie
Ešte, že ste tu temu začali, aby si sa to nedozvedela po 10 r.Asi chce žiť sám, alebo nie si ta prava už dávno ste mali spolu byvat
Nefungovalo podľa jeho predstáv...a tebe to teraz vyhovuje?Či tvoj názor nie je podstatný?
Po 5 rokoch... ďalší deň by bol plytvanim môjho času. Nech si žije sám.
Je to hnup.My sme s mojim od 9/21 a 7/23 sa nam narodilo dieta, 5/24 sme sa vzali 9/24 sa narodilo druhe dieta.Tohto kopni do jeho ctenej zadnice a najdi si muza nie chlapca.
Jaby som vybuchla smiechom. I ked jasne 5rokov je dost ale... aj tebe sa cuduem ze... tak dlho si s niekym koho realne nepoznas? To prvykrat prislo na tuto temu? Ste z jedneho mesta alebo...???
Toto je vztah? Ci len kamaratstvo s vyhodami???
Lebo fakt ako trapnejsiu vyhovorku uz asi ani nemohol....
On sa neboji iba spolocneho byvania. On sa boji zavazkov a hlavne sa nechce viazat s tebou. Nechava si zadne vratka aby ta mohol vymenit ked pride nejaka nova zaujimavejsia.
On uz je vlastne jednou nohou zo vztahu von, lebo ak ti taketo nieco povia, tak mu je jedno ci ostanes, alebo pojdes.

Lol, od takého je čas zdvihnúť kotvy, nie kotvu spustiť do spoločného bývania :D :D