icon

Bojujete s úzkosťou, že vám iná žena vezme manžela?

22. máj 2024

Ahojte potrebujem radu. Sme manželia takmer 9 rokov ale už 15 rokov sme spolu. Mame dve deti 8rocne a 7 mesačne. Všetko bolo doteraz v poriadku boli sme šťastná rodina. Ale posledný mesiac je manžel až v moc veľkom kontakte s inou ženou. Sú to naši kamaráti ďalší manželský pár s dvomi deťmi. Navštevujeme sa, kamaratime sa, robíme spoločne grilovacky atď. Pred mesiacom ju manžel bol zaviesť do BA nakoľko tam idú kúpiť dom lebo jej manžel tam pracuje tak aby boli spolu a nemala sa tam ako dostat lebo on tam uz bol. Od vtedy si stále vypisujú. Hlavne večer. Sú to neškodné správy kde sa doberaju sranduju. Všetky tie správy som videla manžel mi ich dal čítať a keď píšu tak mu ležím na ramene čiže to vidím. Ale začala som mať podozrenie ze niečo spolu majú. Pretože si takto píšu a keď prídu k nám na návštevu stále kecaju a smejú sa. Začala som sa cítiť odstrkovana mojim manželom pretože keď som sa s ním chcela rozprávať keď písali tak som musela počkať kým odpise a ak som sa niečo opýtala tak nepočul a musela som sa opakovať. Alebo po sexe vzal mobil a pisali. Začala som si namyslat a spájať súvislosti. Povedala som o tom aj jej a aj manželovi. Najprv sa manžel k tomu postavil tak ze nič zlé nerobia len píšu začal sa urážať ze mi to vadí tak nebude si písať co vo mne vzbudilo zase ľútosť ze ho obmedzujem. Začala som upadať do depresie nič ma nebavilo len som nad tým rozmýšľala. Nechutilo mi jest. Plakala som a stále som to riešila. Až som narovinu jej povedala ci niečo spolu mali. Povedala ze nikdy v živote by sním nič nemala. Tak som sa opýtala aj manžela povedal ze s nou by nikdy nemal sex ze ho nepritahuje ze je to len kamaratka a ze by mi to nikdy neurobil ze ja som jeho žena ktorú nadovšetko miluje a neurobil by mi to. Ale písanie neprestalo.. vlieklo sa to 3 týždne a ja som upadala viac a viac. Zhodila som 10kg. Manžel si to všimol a začal sa o mňa viac zaujímať až som mu po dlhom prehovárani Povedala co všetko ma v tom trápilo a ze som sa bála ze mi ho zoberie lebo si až moc rozumejú. Manžel sa mi za všetko ospravedlnil vcitil sa do mňa a povedal ze ma miluje a ze nás nikto nerozdelí atd. Jeho velmi trápi ze mu neverim ze by ma nepodviedol a povedal ze nevie ako by mi to uz vysvetlil aby som to pochopila ze medzi nimi nikdy nic nebude ze ja som vzdy jeho a on moj a ze to nikto nezmeni. Písanie sa trochu obmedzilo. Už som začala byť celkom v pohode ale keď je v praci a vidím ze je online on aj ona tak ma prepadá panika ze si znova píšu. Neviem sa zbaviť toho pocitu ze mi ho vezme ze on bude chcieť byť radšej s ňou. Iked manžel má stále utvrdzuje ze sa to nikdy nestane.

Strana
z2
drahomirrra
22. máj 2024

Ja nebyvam hysterka, ale toto je cele zle. Odstrihnut, prerusit kontakt a okamzite kontaktovat jej muza.
To co je toto, dpc? A presne toto jej spravanie, ako ju to trapi a blabla, je podozrive. Ona si tvoje utrpenie uziva, pozor na nu!

zelenina1
22. máj 2024

"Sú to neškodné správy kde sa doberaju sranduju. Všetky tie správy som videla manžel mi ich dal čítať a keď píšu tak mu ležím na ramene čiže to vidím." .....Ty vole, kde je problem? To si chudak chlap uz nemoze pisat s opacnym pohlavim? Od takej stihacky by som utekal kade lahsie 🙂

zelenina1
22. máj 2024

@drahomirrra A co konkretne je zle? Pise si s kamoskou. Pokojne da precitat zene spravy. To teraz znamena, ze nemoze mat kamosky opacneho pohlavia?

tinqua
22. máj 2024

Este teda po mojom prvom prispevku k veci. Mozem povedat svoju projekciu...vzdy ked som si pisala s nejakym chlapom tak to bolo len a len preto, ze ma zaujimal ako chlap...v opacnom pripade som si mozno vymenila par sprav ale urcite nie na dennej baze, nebola to pismenkova prestrelka, ale otazka/odpoveď. Mame najlepsieho kamarata, co u nas sedi 4x do tyzdna a nepisem si s nim, naco sak si vsetko povieme osobne. Muzovi by som este verila, ale tejto cicke nie...pises ze si na seba potrpi, ono tento druh zien chce vsetkych, nie ze na vztah alebo sex, vo vela pripadoch im staci ze ich ti chlapi chcu, proste fanusikovia. K comu je to dobre netusim, ale tvoj muz klze po hrane...nepriklada tomu dolezitost, ukazuje ti spravy, zrejme v tom nic nevidi...ale uprimne, vela chlapov nic nevidi a zrazu bum situacia. Nepacia sa mi tu tie manipulativne rady o tom aby si zahrala "mam v pazi" a rozdavala americke usmevy najmä ked uz si vsetkym povedala, ze ta to sere. Ste dospeli ludia a ked ta vysvetlenia a slová mätú, tak sa pozeraj na ciny. Muz sa to snazi obmedzovat, kamoska chce poblbnut. On nechce byt za kkta, lebo spolu robia a ona zneuziva situaciu lebo sa nudi a potrebuje validaciu a suhlasim s tym, ze ju to nemrzi. Za slovom prepac ocakavam zmenu spravania v opacnom pripade je "prepac" len prd vo vetre

zelenina1
22. máj 2024

@tinqua Takze muz nemoze mat kamosky zenskeho pohlavia? 🙂 Este raz. Pokojne jej da precitat spravy. Uz len fakt, ze autorka ma potrebu citat si ich spravy znamena, ze problem je primarne v nej.

tinqua
22. máj 2024

@zelenina1 lebo si chlap a nevies ako rozmyslaju zeny. Ano ja ked som si to precitala, tiez som si z fleku povedala "prehana"...ale ked sa nad tym zamyslis, tak je to cele kktina ako voda v kosi...raz ked fungujes v pare, tak kazdy problem je spoločný...to nie ze neriesim, lebo ja mam kamosku a zena len hysterci, nech sa s tym vyrovna ako chce.

danica2711
22. máj 2024

a čo si jej ty odpovedala na tú idiotskú otázku "ze ci mi nebude vadiť keď s ním poblbne"? Poslala by som ju dôrazne kamsi s vysvetlením, že môj muž tu nie je na to, aby s ním ona blbla, nech si na to láskavo nájde niekoho iného, keď jej nestačí vlastný manžel. A o tejto vašej konverzácii by som si pohovorila aj s manželom. Jemu je jasné, že ona si chce s ním "poblbnúť", aby videla, ako reaguje a možno sa na tom zabavila a zasmiala? Také niečo chlapi väčšinou veľmi nemusia...

7miriam77
22. máj 2024

@zelenina1 no ty budeš očividne niečo podobné ako jej manžel. Podľa teba je fakt normálne po sexe v posteli zapnúť mobil a písať si s kamoškou? Žena mu niečo hovorí a on ju nevníma. To je v pohode?? Takto sa ty chovas k svojej žene a ona k tebe?? Ty píšeš s kamoškou a tvoja žena s kamošom..no krása. A nejaký rešpekt nič??

tinqua
22. máj 2024

@zelenina1 ja neviem z coho si vycital ze nesmie mat...ja tu rozpravam o tom, ze ked ti nieco bytostne vadi a tvoj 10+ rokov partner na to kasle tak mas minimalne plus jeden problem navyse. A potom este jedna vec...ked po tolkych rokoch co kamosky neexistuju zrazu ma jednu bff, s ktorou si pise aj po jebacke tak mi povedz ako by si to vnimal vice versa...uplne vklude ze hej, ze ma zrazu tvoja dlhorocna partnerka kamosa na telefone vecer co vecer...sak vtipy

drahomirrra
22. máj 2024

@zelenina1 Môže mať kamošky. Aj ja mám kamarátov. Vymeníme si pár správ ročne. Keď som si za slobodna s nejakým písala na dennej báze, VŽDY ma zaujímal ako chlap. Nie ako kamarát.

katka700
22. máj 2024

Nechcem maľovať čerta na stenu ale tento chlap je buď kurevnik v zacviku alebo idiot čo ťa podvedie pri prvej príležitosti. "Kamoška" je tester čo všetko si mu schopná uveriť a prepáčit. Alebo je naozaj totálny blbec čo nevidí ako s ním hentá manipuluje. Je normálne mať kamarátov opačného pohlavia ale nie si s nimi v kuse vypisovať ako párik hrdliciek.
Keď chce muž dokázať že ťa ľúbi nech si s madam prestane vypisovať a hľadá inú robotu.
Neviem či má zmysel písať že pitcha čo v kuse pcha dakde svoje fotky a vypisuje zadaným chlapom asi nebude normálna, najskôr je to posahana narcistka a manipulativna psychoska čo potrebuje aby sa okolo nej točili všetci chlapi a ona ich podľa potreby vodí za nos, manipuluje s nimi a dáva im nádej že raz bude sex. Keď sa s chlapom vyspí má ho navždy na udicke, keď potrebuje finančnú injekciu pomoc či službicky stačí naznačit že by sa o nevere mohol dozvediet manžel. Mnohí chlapi sú žiaľ v tomto veľmi naivní, ale aspoň ženy by mohli mať rozum a takéto "kamarátky" hnať kade ľahšie.

zooeynka
22. máj 2024

@zelenina1 ty si trosku brzda, ze? Ked zena chce dostat muza, tak ho namotava, zacina to rozne cez haha hiihi spravy, 'neskodne' prosby o pomoc, ziadosti o jeho nazor na uplne banality az po(ako v autorkinom pripade) ziadosti o pomoc pri stavbe domu a pekne pomalicky ho namotava a ten pripeceny chlap ma zrazu pohladkane ego od inej zeny ako tej svojej a cely je z toho v 7 nebi. Jasne ze da spravy precitat zene, ved si zatial nepisu o sexe. Potom jej uz spravy neukaze, neboj. Ty zadres ze ci nemoze mat zenske kamaratky - jasne, moze, ale nie taku ktora ho ocividne namotava a on ma pocit ze je to uplne ok a manzelkine protesty ma u riti a eate nebodaj z nej urobi hystericku stihacku.

anketkarka
22. máj 2024

Človek môže mať kamošku/kamoša opačného pohlavia a môže s ňou intenzívne komunikovať, ak si vie udržať dôveru a kľud vo svojom partnerskom vzťahu. Tu to evidentne ten chlap nedokáže, takže by bolo pekné niečo na tom zmeniť tak, aby partnerský vzťah netrpel. Ak mu teda na tom vzťahu a partnerovi záleží. Poznám ženy, ktoré kľudne flirtujú za prítomnosti svojich partnerov a v očiach niektorých sú oni slabosi, že to žene dovolia. Ale kto vidí hlbšie do tých vzťahov vie, že oni si to môžu dovoliť, lebo tomu partnerovi dajú pocítiť vo vzťahu jedinečnosť a lásku a tí chlapi vedia, že to sú len ego hry ich partneriek, aby sa cítili lovené a žiadané. Ale ulovili ich pre nich tí najmilovanejší. Nepoznám vzťah, kde by to fungovalo v opačnom garde. Takže buď to ženy nedokážu vnímať tak ako muži, alebo len ja nepoznám takú dvojicu.

drahomirrra
22. máj 2024

@zooeynka PRESNE. Keby som teraz zachcela kolegu, nepostupovala by som inak.

alexis617
22. máj 2024

Zlatko muž sa nedá zobrať ak on to sám nechce iná žena.by ti ho nezobrala zobrala by len problém ktorý fakt na krku nepotrebuješ ak ťa ľúbi ostane ti do konca života neboj hlavu hore a ver si

zooeynka
22. máj 2024

@drahomirrra tu je to uplne ocividne. Ziadna zena by nemarnila tolko casu na pisanie si s muzom o ktoreho by nemala zaujem. Ved inak je to iba zabity neplodny cas. Naco si pisat s niekym opacneho pohlavia o koho nemam zaujem? Len je smutne ze hentomu autorkinmu sa to paci a zenine protesty otoci na "hluposti"a "on by nikdy...." a "lubim iba teba" a pritom je cely happy ze nejaka o neho javi zaujem.....a doma 2 male deti a zdeptana manzelka. No gratulujem, chuj roka.

gladys_07
22. máj 2024

Toto nie je tvoja kamoska. Toto je taka cundricka ktora ti bali muza ale spyta sa ta ci si s tym v pohode aby bola za chrumkavu a ty za hysterku, ved nic nerobia.

A tvoj muz je tiez dobry trud. Sorry. Bude ta objimat a utesovat, ale NA KERU MARIU JEJ ODPISUJE? Vsetko by sa vyriesilo.

autor
22. máj 2024

@liv1 áno aj mňa to napadlo ze by som to tak urobila ale znížiť sa na ich úroveň?

liv1
22. máj 2024

Pozri niekto to pochopi hned, niekto potrebuje nastavit zrkadlo. Jedine co tebe moze podla mna tebe teraz vyrazne pomoc je radikalna zmena spravania. Bud budes ostra ako britva a bude absolutne odmerana k nemu a voci jeho spravaniu sa ohradis a budes nekompromisna, alebo ta druha moznost ktoru som uz napisala. Situacia ze places lutujes vysvetlujes, si od neho zavisla, tato moznost nepomaha. A mohol by ta kludne ubezpecovat kazdy den. V partnerskom zivote mozu prist taketo zachvevy, ze sa nam niekto platonicky paci. Ale odtial potial, oni uz prekrocili hranice.
A to nebude koncit pokial neodide z roboty a budete sa dalej stretavat. Ty uz s tym v pohode nebudes nikdy.

nika523
22. máj 2024

Tie ktoré píšu že ona je stíhačka a že chlap môže mať kamarátku atď tak nie stíhačka nie je a nechce byť preto to nechala zájsť tak ďaleko a že sa trápi tak sa trápi preto lebo ako žena vycítila to nie je ok, nie je kamarátka ako kamarátka. Ja mám tiež kamarátov s ktorými si sem tam napíšem alebo keď mi starý kamarát napíše že ako sa mám a podobné veci tak mu odpíšem pár správ a koniec a nie že mu budem vždy písať ani odpisovať nebudem lebo je to strata času už som tak jedného aj zablokovala čo mi furt písal ale tam už sympatie sú z obidvoch strán takže jedine odstrihnúť ich od seba a rázne to ukončiť kým sa dá lebo už keď k niečomu príde a môže sa stať že sa chlap zaľúbi už bude neskoro aj keď na začiatku taký úmysel nemal

marcellka32
22. máj 2024

Jedna strana chce niečo viac, vždy....a u vás možno obe strany

marcellka32
22. máj 2024

Ja by som jej do očí povedala, ak by nepochopila (ale mňa by rýchlo pochopila🤣), tak by som zašla ešte ďalej, rovno za jej mužom, či vie čo robí jeho milá zenuska...
Nech si blbne so svojím mužom, až som sa nasrala...musíš byť rázna aj voči manzelovi

domkakvet
22. máj 2024

Ona nema dobre umysli, tazko povedat co za tym je, mozno chce len narusit vas vztah a nemuseli spolu nic mat, nech je ako chce, ale treba prerusit kontakt uplne.

autor
22. máj 2024

@domkakvet ona sama povedala zd nechape ako sa my s manželom dokážeme aj dlho donoci rozprávať o hocičom.. ze je to riadne pekne a príde mi to tak ze to závidí

domkakvet
22. máj 2024

Ano moze to byt zavistou, chce vam to pokazit a dari sa jej, tak ze uplne prerusit kontakt, falosni znami su na nic.

betulinka1
22. máj 2024

Ja by som otvorila tuto temu, keby sme boli vsetci spolu aj jej manzel. Ze mne sa tie vypisovacky nepaci. Ked ma nieco riesit, nech riesi s muzom a nie s mojim muzom. Ale ja som otvorena aj nepríjemným rozhovorom. Urobila by som to kvoli sebe, nebudem sa predsa trapit a kaziť si tak vecery, ze kedy zase napise.

ankare
22. máj 2024

No tak toto je pekne cez čiaru od Tvojho manžela. Mne by to vadilo a poriadne.

nika523
22. máj 2024

Proste to musíš ukončiť rázne kým je čas nie čakať ako sa to vyvinie lebo potom už môže byť neskoro

sisska96
22. máj 2024

Predsa chudák nemôže mať kamošku?

Strana
z2