Bolo jeho správanie na prvom rande normálne?
Bola som pár krát na káve s jedným mužom a včera ma pozval k nemu domov. Stala sa však dosť zvláštna vec, s akou som sa nikdy predtým nestretla. Umyla som si ruky v kuchyni, ale podarilo sa mi pritom našpliechať trocha vody. Tak som vzala hubičku, ktorú mal položenú na dreze, že to trochu pretriem. On ma na to upozornil, že nemá rád, keď sa niekto dotýka jeho osobných vecí ako napr. špongie na riad, uteráku atď Keď sa tak stane, tak tie veci vraj následne vyhodí.
Má z toho zvláštny pocit, a neviem, či by som chcela niekoho takého spoznať bližšie. Sú to len moje predsudky alebo je to fakt divné?
Ešte jedna vec mi prišla trocha zvláštna. V kúpeľni mal vedro a na ňom zavesený návlek na mop, ktorý sa tam asi sušil. Návlek bol dosť špinavý, tak som mu povedala, nech ho vyperie. On mi odpovedal, že on nebude prať vo svojej práčke špinavý návlek, ktorým umýva podlahu. Vysvetlil to tak, že on tam dáva svoje veci a považuje to za nechutné. Nový návlek nechce kúpiť, lebo to stojí peniaze.
Ja sa s ním už nechcem stretnúť. Neviem, prečo priťahujem takých ľudí.
Ale hovorí, že je v spoločnosti obľúbený a má aj kamošov. Žiaden čudák samotár.
Ešte jedna vec mi prišla trocha zvláštna. V kúpeľni mal vedro a na ňom zavesený návlek na mop, ktorý sa tam asi sušil. Návlek bol dosť špinavý, tak som mu povedala, nech ho vyperie. On mi odpovedal, že on nebude prať vo svojej práčke špinavý návlek, ktorým umýva podlahu. Vysvetlil to tak, že on tam dáva svoje veci a považuje to za nechutné. Nový návlek nechce kúpiť, lebo to stojí peniaze.
Ja sa s ním už nechcem stretnúť. Neviem, prečo priťahujem takých ľudí.
@anonym_autor prečo mu kážeš prať mop?..bola si tam prvý krát 🤨. Tiež si divná 😜
Buď rada, že sa prejavil tak rýchlo (obľúbený môže byť, ak si nevolá kamošov k sebe domov, tak sa to nemusí prejaviť, ale vo vzťahu so ženou to tak pochopiteľne nejde urobiť).
Držím palce v hľadaní niekoho lepšieho (ja som už žiaľ dávno zadaný 😝 )!
@anonym_autor moze mat aj kamosov. Dokonca moze byt medzi nimi aj oblubeny (dufajme, ze nie oblubeny terc vtikov o Momńkovi). Kamosi mu nekacaju do mopov a ani nechytaju hubku na riad alebo ine osobne veci.
@anonym_autor prečo mu kážeš prať mop?..bola si tam prvý krát 🤨. Tiež si divná 😜
@zuzanita1609 A tebe nepríde divné s humusáckym špinavým mopom zmyvat podlahu? Veď to vlastne len rozoberá a špinu a baktérie po byte.
@anonym_autor moze mat aj kamosov. Dokonca moze byt medzi nimi aj oblubeny (dufajme, ze nie oblubeny terc vtikov o Momńkovi). Kamosi mu nekacaju do mopov a ani nechytaju hubku na riad alebo ine osobne veci.
@viestta ahoj 🤗 a práve preto "vegetíme",keď sa často krát zhodneme 😉
@anonym_autor Ale s tými kamošmi nerandí.
@zuzanita1609 A tebe nepríde divné s humusáckym špinavým mopom zmyvat podlahu? Veď to vlastne len rozoberá a špinu a baktérie po byte.
@enmery prečo vôbec riešila jeho mop na prvý krát? Veď tak asi sa vycikám,umyjem ruky a odchádzam 😆
@enmery prečo vôbec riešila jeho mop na prvý krát? Veď tak asi sa vycikám,umyjem ruky a odchádzam 😆
@zuzanita1609 Neviem, možno preto, že on ju pokarhá, že sa dotka špinavej hubky na riad a vyhodil ju a potom zbadá, s akym humusu si zmyva byt.😂
Nebola by som to riešila, ale ten návlek bol extrémne špinavý. On ho asi nikdy nevypral.
Ľudia sú všelijakí, poznala som jedného čo si umýval topánky v záchode s pomocou záchodovej kefy 😂
Predtým randil s jednou Ukrajinkou, keď ešte býval v inom byte. Ona to s ním po piatich mesiacoch náhle ukončila. Poslala mu sms, že ide domov riešiť rodinné problémy. A potom sa jej už nemohol dovolať. Ale nič mu nepovedala, ani to, že sa s ním rozchádza.
Ľudia sú všelijakí, poznala som jedného čo si umýval topánky v záchode s pomocou záchodovej kefy 😂
@tatiana288 😂
Predtým randil s jednou Ukrajinkou, keď ešte býval v inom byte. Ona to s ním po piatich mesiacoch náhle ukončila. Poslala mu sms, že ide domov riešiť rodinné problémy. A potom sa jej už nemohol dovolať. Ale nič mu nepovedala, ani to, že sa s ním rozchádza.
@anonym_autor Tá mala dosť rozumu😂Asi by sme mali založiť tému, najčudnejší muži z tém na MK.
@anonym_autor je to čudné bude to nejaký psychos
Pre mna by bol obrovský redflag stary 41 mladenec, po 40 tke ostali same takéto vadne typy už vacsinou o ktore zeny nemali zaujem lebo by davno boli zadani, mali deti, či už aj rozvedeni.Mam v okoli takychto cudakov starych mládencov a ešte k tomu v garsónke😁Mne keby toto povedal, ani na stretko nejdem.Ale tak niektore zeny nemajú vysoké naroky, vidíme aj tu na koni
@anonym_autor jasné moja, lebo kamošom je jedno, že je taký, nežijú s ním...Alebo to ani nevedia 😊
Špongia na riad je osobná vec? To je pre mňa novinka.
Podla mňa je to čudák.
@anonym_autor Tá mala dosť rozumu😂Asi by sme mali založiť tému, najčudnejší muži z tém na MK.
@enmery 😂😂 tak neviem posúdiť mužov z koňa,nech sa vyjadria páni 🤭. Ale raz som poznala jedného,nie z koňa 😁, ktorý utieral rád čelné sklo svojimi použitými ponožkami 🤭😂😂. Neviem noo, každí sme nejakí 🤭😂
@anonym_autor Ale to len on hovori a vobec to nemusi pravda😂 Ja ti neviem, velmi zvlastny netypicky typek. Asi by som sa aj trocha obavala s nim prezit aj keby len polhodku v tej jeho garzonke😂 Nikdy nevies co sa z takeho moze vyklubat🙈 Po tej hlaske so spongiou a teda ju vyhodil priamo pred tebou, tak by som povedala, ze prepac, ale otvoris mi vchodove dvere ty, nech sa tu uz viac nicoho nechytam?😂🙈 aspon keby ju vyhodil neskor a nie pred tvojimi ocami a napominanim ako keby si mala 5 rokov a malariu. No dobre,ze pises,ze sa viac s nim nestretnes, aspon prides o dalsie prekvapenia od neho ktovie v akej forme😄
@enmery ale ona tam bola prvý krát,nebola už ako "domáca" 😉. Žltačka je pomerne veľmi rozšírená po Sk. Teraz ironick... vďakaaa anti očkooo 🤨
@zuzanita1609 až na to, že ťa rozšírená žltacka nie je súčasťou povinného očkovania, takže tvoja poznámka je riadne mimo..
Celkom by ma zaujímalo ako prebieha sex s takýmto človekom, ktorému vadí, že mu niekto siahne na špongiu.
@tatiana288 🤣🤣🤣 perfektne. Až placem od smiechu. Možno na tú jeho "špongiu" sa siahať môže 😏
Celkom by ma zaujímalo ako prebieha sex s takýmto človekom, ktorému vadí, že mu niekto siahne na špongiu.
@tatiana288 klobasu po pouziti ureze a zahodi
@tatiana288 klobasu po pouziti ureze a zahodi
@anonym_e1f46e Tak to by potom bola fakt jednorázovka 😀

A ešte keby musela ísť na WC, to by trhal hajzlovu misu a vyhadzoval z okna. Prečo je len tento husband materiál stále sam v garzónke 😂Záhada.