Bolo jeho správanie na prvom rande normálne?
Bola som pár krát na káve s jedným mužom a včera ma pozval k nemu domov. Stala sa však dosť zvláštna vec, s akou som sa nikdy predtým nestretla. Umyla som si ruky v kuchyni, ale podarilo sa mi pritom našpliechať trocha vody. Tak som vzala hubičku, ktorú mal položenú na dreze, že to trochu pretriem. On ma na to upozornil, že nemá rád, keď sa niekto dotýka jeho osobných vecí ako napr. špongie na riad, uteráku atď Keď sa tak stane, tak tie veci vraj následne vyhodí.
Má z toho zvláštny pocit, a neviem, či by som chcela niekoho takého spoznať bližšie. Sú to len moje predsudky alebo je to fakt divné?
tak dalsie rande by uz nebolo, ked vyvadzal pri spongii, musela by si mat vlastnu pastu, pohar, postel, toto je chore obsedantne spravanie
@anonym_autor To je zase vymyslená diskusia m
@anonym_autor je to divné. Ale tiež by som vyskočila z kože, keby niekto mojou špongiou na riad začne utierať drez, alebo stôl. Na to je predsa "vecheť".
Zvlaštne určite. Ale ešte zvlaštnejšie mi pride ta garzonka v prenajme v 41 rokoch :D
Celkom by ma zaujímalo ako prebieha sex s takýmto človekom, ktorému vadí, že mu niekto siahne na špongiu.
@tatiana288 Mozno,ze aj vtaka si odrezal hned,ako sa ho prva dotkla😂
@anonym_autor ty máš z neho zvláštny pocit? Uf, no tak ja by som mala teda nie zvláštny pocit, ale veľmi zlý pocit, až taký naliehavý pocit urýchlene ukončiť návštevu a okamžite sa vzdialiť na minimálne 100m na dosah od tohto indivíduá. Nemôžeš myslíte vážne, že vôbec premýšľaš, že sa druhý krát stretneš s ním.
Mala si sa dotknúť mopu, bol by vyhodil aj ten 😆 inak nemám slov… zdá sa byť riadny psychopat….
WC som použila a nevravel nič. Ale potom mi povedal, že nemám používať jeho ručník, lebo je na to háklivý. Samozrejme, že mi to bolo zvláštne, ale potom manapadlo, čo ked je napr. autista alebo tak. Ze treba byt tolerantny.
Ešte pred tou návštevou sa ma na jednom stretnutí pýtal, čo robím a tak. Následne ma požiadal, aby som ho odporučila v mojej firme, hoci nikdy v tomto odbore nepracoval. To bol prvý red flag, ale potom som si povedala, že veď dám mu ešte šancu. V mestečku odkiaľ pochádzam majú ľudia názor, že žena sa musí vydať do určitého veku. Tlačí na mňa aj moja babka, švagor atd...
Samozrejme, že som ho do tej firmy neodporučila, vyhovorila som sa. že my hľadáme len jazykovo zdatných ľudí, to ho nakoniec presvedčilo.
@anonym_autor je uplne normalne, ze navsteva ma svoj uterak. Ostatok...to bude nejaka prehnana cisytotnost a mozno aj nejaka dg. Mozte zostat kamosi, to je tak asi vsetko.
@anonym_autor by som sa chytila toho mopu , by ho vyhodil aspon
@anonym_autor volá sa Anton a priezvisko na O?
@anonym_042c46 Nie.
@anonym_autor co je na tom zle ze mi to vadilo? ved som ti vsetko vysvetlil, nechapem preco to preberas na Koniku. Ta hubka bola darom od mojej ex k nasemu vyrociu, no a opatrujem ju a staram sa o nu uz 11 rokov. a nie s nou umyvat drez.
@anonym_autor co je na tom zle ze mi to vadilo? ved som ti vsetko vysvetlil, nechapem preco to preberas na Koniku. Ta hubka bola darom od mojej ex k nasemu vyrociu, no a opatrujem ju a staram sa o nu uz 11 rokov. a nie s nou umyvat drez.
@anonym_85d97b Hubka darček k výročiu. Opatrujem a starám sa sa o hubku už 11 rokov😂
Baby, už si prestaňte robiť prdel.
@anonym_85d97b Hubka darček k výročiu. Opatrujem a starám sa sa o hubku už 11 rokov😂
Baby, už si prestaňte robiť prdel.
@enmery nechapem preco sa snazis zranit moje citlive miesto, ☹ ano ta hubka pre mna vela znamena, ten usmev a to objatie ktore som od nej dostal v momente ked mi hubku odovzdavala, mi do dnes tkvie v mysli, v spomienkach. a dava nadej na vzkiesenie vsetkeho krasneho co sme spou zazili, Hubku celych 11 rokov opatrujem ako memento lasky, vztahu, a porozumenia. Vytahujem ju vzdy iba v den vyrocia kedy sme sa spoznali a utieram si nou slzy ktore sa mi tisnu do oci.
🤣Dobrý matroš.
🤣Dobrý matroš.
@enmery du hast recht.. nadrvena sa da dobre aj vyhulit
@wolf_ No toto nie je nejaká malá divná vec. 41, sám, v garzonke a da jej prednášku, ako nemá rád a neželá si, keď sa cudzí človek dotýka jeho veci a hneď ich vyhadzuje. To akože vyhodí a aj svoj jazyk po bozku a penis po sexe?
@enmery aj sedaçku,a klučku a vlastne,neviem ako može bývať v prenajatom byte,asi aj steny vyhodil,aj sprchu a vlastne,býva vôbec v byte? Dobré som sa pobavila😂😂😂😂😂
Ale on tú špongiu fakt vyhodil!!
@anonym_autor a ked sa mu dotknes gasparka si ho tiez odreze a vyhodi? 🤣🤣🤣utekaj
@anonym_autor prečo si si neumyla ruky v kupelni?
@anonym_autor mali ste aj sex?

Vyzerá to na ocd čistič. 41 r starý mládenec? Treba ti toto k životu? Bolo by zaujímavé ho sledovať akú paniku by chytil po sexe 😏on ťa nechcel spoznat ale zistiť čo.povies na jeho rituály sposob života a či do toho zapadnes a budeš dodržiavať pravidlá aké má nastavené.