Bolo rande bez zaplateného účtu problém?
Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?
Tí čašníci museli kukat jak puci. 😂😂😂
To uz je aky zobrak,ze nevie zaplatit dokopy kolko mozno 6€ za dve kavy? Verim mu,ze mozno aj mohol zabudnut,ak bol v rozpakoch z teba a pacila si sa mu. Ale tak mohol dospelackejsie reagovat a nie,ze aj horsie veci sa stavaju.
@koniarova kamosku mam čašníčku, ta by mohla písať story o takýchto chujoch 🤦♀️👌 ona sa už radšej pýta kto a ako bude platiť, lebo tiež zažila situácie ze doniesla účet a chlap jej vynadal, ze každý si platí SAM! A to bol účet okolo 5€ cize žiadna ze večera a pod. Žena samozrejme červená od hanby ako repa a uplne bez slov...
@ejmi25 to uz kde preboha spejeme🤮
Mohol ti aspoň napísať, že ho to mrzí a že ďalsie rande je na neho, nejaký dobrý obed, či večera. Očividne ho to nemrzelo a takéto praktiky sú mu blízke.
Ja už by som na ďalšie rande s ním nešla.
Mne tak jeden povedal pri bare pred čašníkom že platím ja, a to on sa najedol a ja som myslím mala len minerálku, skoro mi oči vypadli. Som mu povedala že tam vytiahni peňaženku a zaplať, a odišla som. 😀
@dharmasanata no to s prepacenim riadny chuj.
@lienka.7 presne to mi napadlo, ze casnicky musia mat story hodne do kolonky najvacsi zebrak pod slnkom
neviem si predstavit tu hanbu, ze ma muz zavola na rande a potom sa vykrci na casnicku, ze predsa kazdy plati sam. No viac by ma nevidel zebrak
@drago12587 pre boha,ale tu sa bavíme o PRVOM! rande.Čo si hotentot? To je tvoj problém,že si si zavesil na krk vyžírku.
Fúha tak s týmto by skončil, zabudol jasné to sa ako dá, spravil to naschvál čistý trapas, kokos o to horšie, že ťa poznajú v tej kaviarni
@drago12587 Takze ak spravne chapem tvoju logiku, muz ma zene daco platit ak ho obskakuje, vari mu a robi mu sluzku a ma voci nemu zodpovednost....Cize si to odpracuje.
Dakujem, ja si radsej minam peniaze sama a aj si ich zarobim, nepotrebujem, aby mi chlap platil za domace prace a ani aby som mala voci nemu povinnosti ci zodpovednost. Mozno v tvojej rodnej dedine to tak este funguje. Ani nechodim na rande, aby som si dala zadarmo kavu za 2 eura a sedela tam s podobnym chujom ako si ty co len 5 minut. Dokonca ani za 4-chodovu veceru v Michelinskej restike by mi to nestalo
@rozculena 😂
@mircalla 😂 a to by si mu musela hovoriť "pane"
viem, že chodia taketo storky po fcb, muž sa nahneval, lebo na prvom rande mal zaplatiť 2000 libier či dolarov, lebo žena si doviedla 20 členov rodiny na prvom rande, a nezaplatil to, tak to chapem, komu by sa to pačilo, ale tu sa bavime o dvoch eurach a niektorí muži tu vyšilujú, akoby sa tu rozhadzovali státisice a dávajú tu kázania...a to je už je fakt vrchol trapnosti drago prihlas sa do extremnych šetrílkov na tv JOJ, a zožneš velku slavu, možno ti napíšu dievčata, čo čúrajú do plastovej flaše, aby ti v byte po vášnivej noci ušetrili vodu a elektrinu a budeš konečne spokojný
@karolinakr Este pannu som zabudla.
@mircalla presne pre to neplatim stokarkam :D ked ti zaplatim, chcem dačo na oplatku.. namiesto teba tam može sediet 500 lepsich žien.. nie si najkrajsia, najšikovnejšia ani nič extra.. to musiš pochopit ako prve... Na rande si neprišla z lutosti lebo " princezna ako ja ti dala šancu, staraj sa o mna ako o kralovnu" :D .. takych princezien je 4 miliard. Kym nie si 18-20 ročna štabajzna ktora vyzera ako z časopisu tak ti platim za domace prace :D .. ak to nechces robit , nechci aby ti niekto platil
@drago12587 Ja som si ista, ze si troll a o rande len snivas.
@karolinakr ja som na ženy minul desiatky tisic eur za život .. dovolenky, wellnesy, notebooky, telefony... Handry , zadarmo jedlo, byvanie.. myslim, že ani pre 50€. By som sa nezohol aby som to zodvihol.. Nemam rad hotovost :D.. nešetrim.. ide o princip.. ano mam priatelku, ano platim jej väčšinu veci.. ale ona je uplne ina liga od 35-40 tničok ktore si myslia, že chlap je bankomat a mali by sme sa citit ponižene ked na rande nechceme platit niekomu koho nepozname.. hlavne moja priatelka mi povedala, že nesuhlasi aby som všetko platil ja, lebo ona tiež pracuje a nechce aby som si myslel, žeje somnou pre prachy :D..
@drago12587 vies, priroda to zariadila tak, ze muz sa ma sam "zatraktivnit" pre partnerku, ak si nejaku chce najst. Rande je moznost najst si buducu partnerku. A bohuzial, to zaplatenie prveho rande je prave to, kde si zena premysli, ci da chlapovi a vztahu vobec 2 sancu, alebo ho rovno blokne a hlada niekoho atraktivnejsieho ...
@mircalla o rande len snivam či čo ? :D preboha.. lahšia vec ako najst ženu neexistuje.. to nemozes ani mysliet važne..
@ivik4 nepiše sa tu o detoch a kojeni.. ak nemaš autizmus, musiš rozumiet tomu o čom tato konkretna tema je dufam ...
@drago12587 joj prepac chlapce, klopes na nespravne dvere,ja s chlapmi tu konverzacie nevediem, nezaujem o tvoje dristy..🤡🤡🤡
@vevesh preco ma byt rande o ženach ? Ja osobne som nikdy v živote žiadnu ženu nepozval na rande.. vždy oni mna.. ja som vždy posudzoval, či sa oplati jej dat šancu..
@ivik4 tak prečo odpisuješ chlapovi ? Nebudes najostrejšia ceruzka v peračniku ako vidim..

U mna to funguje tak, ze kto pozyva, ten plati. Je jedno, ci je to chlap, zena, kamoska alebo suseda. Proste clovek ktory ma pozyva, ocakavam ze to zaplati. Ked ma ten clovek necha platit alebo necha platit aj za neho, je to poslendykrat co sme spolu von.
Keby ma chlap pozval na kavu a nechal zaplatit aj zanho, este cestou domov by som ho blokla a bozaj ma.
Autorka ak dobre citam, pozval ta sam. Takze je na mieste, ze si ocakavala, ze to zaplati. Ale vyparit sa na hajzel a potom s tebou odist, po takej hanbe by som o toho chlapa neoprela ani osrate cizmy.