Budem mu ešte dôverovať po nevere?
Ahojte,na začiatok by som chcela že sa chcem len vyrozprávať a možno dostať ozajstnú radu. S priateľom sme už nejakú dobu spolu,poznáte to ako na hojdačke raz hore raz dole. Zistila som že ma podvádzal (nespali spolu) ale stretávali sa v práci, objimali sa a viedli rôzne konverzácie. Trvalo to mesiac. Písali si ako sa radi vidia,že aky je život krajší vďaka tomu druhému. Aká je ona nádherná a on úžasný. Zistila som to,a strašne to zabolelo. Veľmi som plakala lebo proste som ten typ človeka ktorého sa to dotkne. Konfrontovala som ho s tým že dalej nemôžem pokračovať. Odprosil ma,že sa poučil. Že to bolo dlhšiu dobu čo si nepisu (3m) že to ukončil lebo vedel že urobil zle. Že naozaj ho to mrzí a že je hlupák a podobne. A tak sa pýtam,ci to má nejakú význam ešte. Mám ho rada,ale vždy to zabolí keď si spomeniem na tie správy,áno nevyspali sa spolu ale aj tak to bolí. Budem ešte dôverovať? Cítim sa ako úplná nula. Stratila som všetko sebavedomie. Neviem ako mám zabudnúť. On každý deň mi hovorí zrazu ako je za mňa šťastný a že ho to veľmi mrzí. Ale ja nedokážem sa asi cez to preniesť. Mám chvíle kedy si poviem že dobré veď ľutuje toho musíme sa posunúť,ale ptm mi zase prijde na myseľ to čo si písali a znova to bolí. Ako sa zachovať? Ostať, odísť. Moje sebavedomie je nulové momentálne
@rybiatko123 on tiež bojuje,naozaj každý deň ale keď všade vidím že "keď urobil raz urobí znova" tak neviem či má zmysel s ním byť aj keď ho ľúbim
Ďakujem že ste mi dali inakší príklad.
Pozri, ty vieš najlepšie ako to teraz medzi vami je. Mne tiež (áno,aj tu mi písali to čo tebe) hovorili že treba ísť ďalej bez neho a podobne. Ale tak raz sme sa rozhodli dať tomu šancu , aj keď to pre mňa bolo mega ťažké a aj po takmer 2 rokoch mám slabé chvíle tak mne to stálo za to.Jasné tá dôvera už nieje taká aká bola ale svet nieje čiernobiely. Ktovie akoby sa ozaj zachovali ženy čo tu píšu že by nič neodpustili - realita je vždy iná , aj ja som si to vravela ale spravila som opak.
@nataly420 myslíš že si hrdá, lebo by si milenke snažila zničiť celý život? Zamieňaš si hrdosť s komplexom a úbohosťou. Ale to úbohý človek nepochopí, takže nebudem nad niečím takým viac vydávať energiu. Je mi ťa ľúto, pretože musí byť ťažké žiť v zlosti, lebo z tvojich slov to priam srší. Napriek tomu pekný deň.
@danica2711 tak ale je rozdiel ak spolu len chodia a je rozdiel ak majú už rodinu, deti. Tam to nie je také jednoduché. Síce to nie je prípad autorky, v tomto prípade jasné, netreba zostávať v tomto vzťahu.
Treba sa riadiť tým, čo citis, nie to čo niekde vidíš. Všetci ti to budú hovoriť, hlavne ti čo to nezažili. A áno, môže to byt pravda. A môže byt pravda, že podvedie aj ten čo nepodviedol napríklad. Ja som si povedala, že skúsim a uvidim. A zatiaľ to funguje, ale samozrejme istotu nemám a niekedy sa k tomu vo vnútri vraciam..takze zhrnula by som to tak, že rob to, čo ti srdce káže a ak sa nebudes citit v tom vztahu kvôli tomu ok, potom odid. Lepšie skúsiť ako si potom vyčítať, že si neskusila 😊
Rozhodla si sa odpustit,tak by si sa mala snazit nevyhadzovat mu to na oci a posunut sa dalej. Bol to len flirt z jeho strany k nicomu nedoslo,odmietol ju,aj ked ho volala von. Je tazke budovat doveru,ale tym,ze budes stale na pochybach,nikam sa nepohnete. Mali sme v rodine neveru. Je odvtedy vela rokov a ten par ma teraz pekny vztah. Poucili sa obaja,ze na vztahu treba pracovat a nehladat utechu niekde inde. Nie je oravda,ze spravi raz,spravi to znova. Nie vzdy je to pravidlo. Pracujte na vztahu,ak mu nieco chybalo,nedostante sa znovu do stadia,ze bude hladat pekne slova niekde inde.
Nie neodpustila by som to, je to nevera, aj ked spolu nespali a je len otazka casu kedy sa to zopakuje.

Stalo sa mi to. Akurat, ze moj manžel mal normálny pomer - aj sexuálny, trval asi rok. Ja som sa chcela hneď rozviesť a ukončiť to, aj keď sme mali malinké dieťa, pretože som si to nevedela predstaviť. Našťastie som mala vlastný byt, aj keď ten sme prenajímali a vlastne financie, tak som sa vedela postaviť na vlastne nohy. Keď videl, že to myslím vážne, tak ma prosil o odpustenie, povedal, že to s ňou ukončil, tak som si povedala, že skúsime to a uvidíme. Absolvovali sme spolu psychológa, boli to nervy, výčitky z mojej strany, no proste hrôza. On mi dokazoval, že ma lubi, nechal mi jeho heslá ku vsetkemu atd. Teraz mame spolu pekný vztah, ale ten pocit vo mne zostane navždy a niekedy sa tak vynorí..neviem mu dôverovať na 100%. Ale ľúbim ho a videla som, že urobil maximum pre to, aby sme boli spolu, naozaj bojoval.