Bývalé kolegyne sa mi smiali: Smutná skúsenosť
Dnešná skúsenosť idem do obchodného domu, tam pred dverami bývalé kolegyne, ktoré ma uvidia a ponáhľajú sa preč s veľkým rehotom a bez pozdravu🤦♀️ keď vychádzam z Obchodného domu sú tam stále, uvidia ma a s veľkým rehotom sadajú do auta. Je to dosť smutné, ženy nad 40 rokov sa dokážu takto správať. Niet sa čo čudovať, že deti sa takto správajú keď majú šťastie na takéto matky. Túto situáciu ešte musím spracovať, pretože toto je neskutočné čo sa deje🤦♀️🤦♀️
No veru autorka, človek už nemôže ísť nikam a zasmiať sa, obzrieť sa a ani nič. Co ak sa to niekoho dotkne, kto si bude myslieť, že na ňom sa ludia smeju...
@simca06022011 ja som sa takto vôbec nevyjadrila, že by sa ľudia nemali smiať alebo obzerať sa, ale nevadí. Niekto si to môže aj takto vysvetliť. Bol to len môj výlev, ani som sa nejako nemiestne nevyjadrila na ich osoby, takže tu podľa môjho názoru netreba preháňať. Je to tvoj názor neberiem ti ho, aj takto sa dá na vec pozerať.....
Autorka - ty si naozaj veľmi domýšľavá. Nie, na kolegyni sme sa nesmiali, nebolo na čom, keď už tak, bolo nám skôr doplaču, lebo sa s ňou ťažko pracovalo. Jej odvedená práca bola často s chybami, bola neochotná urobiť čokoľvek nad rámec, či pomocť druhým, naopak vždy sa snažila zneužiť nových kolegov aby odvádzali prácu za ňu a ako som už písala si myslela, že ju cielene sledujem(e), aby sme našli chyby, ale tie chyby zväčša našli zdravotné sestry a nahlásili ich, v živote by ma nenapadlo ju sledovať či už v práci alebo mimo. Pani bola tesne pred dôchodkom, snažila sa vyčerpať PNky (iný systém) nakoniec ju pri tom nachytali a bol s ňou rozviazaný pracovný pomer.
Tak si ti kľudne pozeraj z akého uhla chceš, si asi rovnaký typ, ktorý si domýšľa a mysli si, že je pre ľudí tak strašne zaujímavý, že ho potrebuju druhí sledovať a ešte sa na ňom smiať. A nie, nie sme puberťaci, ktorým príde všetko smiešne, robotu máme serióznu, ale také dobré zasmiatie príde vždy vhod.
@simca06022011 ja si viem tú situáciu presne predstaviť. Niekto kdesi postáva baví sa s kolegami, ktorých stretol, alebo s ktorými niekde bol, o niečom vtipnom, v tom niekto zbadá autorku. “Hej, nie je to náhodou naša bývala kolegyňa?” Všetci sa pozrú tým smerom. “Hej, to je ona” a bavia sa ďalej. Kvakajú, dobre sa bavia, ale je čas ísť domov, tak sa pomaly stále v dobrej nálade, presúvajú k autu, kedy autorka vychádza z nákupného centra a zase sa im pohľady stretnú.
Jediné, čo mne príde divné, ale podľa niektorých tém, je to vraj úplne normálne, že sa všetci zúčastnení tvária ako také teľce a je im zaťažko pri stretnutí zabučať, či len hlavou kývnuť. Staršie bývalé kolegyne asi čakajú, že sa mladšia pozdraví prvá a mladá si myslí, že je strašne dôležitá a pre staršie kolegyne zaujímavá čaká, že sa budú ony zdraviť prvé jej.
A ešte z toho odvodí, že aké deti to musia vychovať. Otázne je, ako vychovali ju - vztahovačnú, paranoidnú, bez zmyslu pre humor a bez základných návykov slušnosti.

@hopsas ale áno zasmiala, ale nie bezdôvodne. Ak by som urobila niečo naozaj smiešne, tak by som sa nečudovala, že sa smiali. Ale nič takého sa nestalo.
@sisaka paranoidná niesom. A podľa všetkého tá bývalá kolegyňa mala dôvod si myslieť, že ste sa na nej smiali, zrejme ste sa k nej aj tak chovali a práve to mohol byť dôvod prečo si myslela, že sa práve na nej smejete. Týmto ťa nechcem uraziť, ja sa len pozerám na vec aj z iného uhla pohľadu.
Problémom dnešného sveta je to, že sa ľudia jeden k druhému niekedy správajú tak hrozne. Neuvedomujú si to, že tým môžu ubližovať ostatným. Nehovorím, že musíme byť s každým v dobrom vzťahu, ale niekedy je to naozaj cez. A čudujeme sa čo sa deje v školách, že deti sa navzájom šikanujú🤦♀️