icon

Bývalý ma nenávidí.

elven
13. jan 2020

Baby píšem z nového nicku, nechcem, aby sa niekto v popise situácie spoznal... Som vydata, 4 mesiace som mala vzťah so ženatým mužom. Najprv som sa zaľúbila ja, neskôr to bolo vzájomne. Par dni dozadu mi povedal, že je medzi nami koniec, lebo ma obavy, kam by tento vzťah smeroval. Ja chápem dôvody, ktoré mi povedal, len ma zarazil spôsob komunikácie. Akoby sa láska z jeho strany cez noc zmenila na nenavist... Neviem si to vysvetliť... Ozaj chlapi takto komunikujú po rozchode,ktorí iniciuju oni?

Strana
z3
modrymotyl8
13. jan 2020

@elven Takto ak by si nechala ty jeho tak by sa mal právo hnevat, ale kedže to ukončil on, tak si myslím, že si našiel inú, alebo ho to prestalo baviť s tebou.Je to normálne chovanie vtedy ak mu na tej žene nezáleží moj názor..

elven
autor
13. jan 2020

@xena0 Nezdá sa mi, že by som to nechapala 🤦‍♀️

lula313
13. jan 2020

@elven tak vysvetlení je možných viacero
1, buď zamilovanosť/túžba vyprchala
2, uvedomil si, že riskuje stratu rodiny, tak sa zľakol a teraz sa k tebe horsie sprava, lebo sa boji, že mu nedas pokoj a prevalí sa to
3, žena mu na to prišla a začal sekať dobrotu
V každom prípade ako tu bolo písané, muž sa mimomanželského sexu len tak nevzdá nevzdá, keď už ho má, pokial má stále záujem. Evidentne tam už záujem z jeho strany nie je, takze by som to prijala ako fakt a neponizovala sa tým, že ho budem kontaktovat.. svoju neveru by som brala ako previnenie sa voči manželovi a začala by som sa spravat tak, aby som ten vzťah zachránila, či ho ukončila.

kittykat22
13. jan 2020

@elven prestala si ho bavit, tak sa ta zbavil a vratil sa k zene - co chces pocut? Nechala si sa vyuzit.

xena0
13. jan 2020

@elven tak neviem načo ideš rozoberať správanie či je normálne alebo není normálne?! Ti to môže byť 15 pozbieraj sa a buď sa snaž dať dokopy svoje manželstvo aby si sa k takým úletom neuchylovala, alebo porozmýšľaj či tvoje manželstvo ma zmysel keď musíš podvádzať

23121974
13. jan 2020

@elven Ty si fakt taká naivná,alebo sa len robíš? 🙊 Vážne veríš tomu,že tam boli city,lebo on to povedal?Tak isto to môže povedať 10-tim ďalším.A ešte sa ideš pýtať,že prečo zmenil po rozchode správanie? 🙈 Lebo pre neho si bola len ďalšia naivka,čo mu otrčila zadarmo,aby si nemusel platiť šlapky a keďže ťa už mal dosť,tak si našiel inú.A nemusí ti vysvetľovať dôvod,lebo také ako ty si to ani nezaslúžia.Hnus čo robíš svojmu mužovi...

monkka21
13. jan 2020

Ja som bola v situácii ked ja som nechala jeho a on mi povedal,že ma musí začať nenávidieť aby ho to čo najskôr prešlo.

petruska19
13. jan 2020

@elven Ja keď čítam diskusie v poslednej dobe, tak rozmýšľam, kde vlastne žijem. Čistá ku*viareň.

nini1010
13. jan 2020

V takejto situacii je jeho spravanie absolutne normalne a pochopitelne.Ukoncil to s tebou.Narocky hovorim "to",lebo ste spolu nemali vztah ale iba pomer.Je uplne jedno preco to ukoncil.Mozno to zacala jeho zena tusit,mozno odhalila manzelka jeho kamarata ze podvadza a zlakol sa co sa moze stat...to je jedno.Ale s najvacsou pravdepodobnostou to bude takyto alebo podobny dovod,lebo neverim ze by zrazu zo dna ziskal charakter.Ma strach a preto ta viac nechce.Nemozes cakat,ze ak ukoncil pomer tak ti povie"Tak pa,zostaneme kamosi."Potrebuje ta uplne odstrihnut aby to vyzeralo ze ta ani nikdy nepoznal,co prenho nie je ziadny problem,kedze ta nelubil,iba ste mali pomer.Napisala som to dost jasne?Nenamyslaj si nic ine,chlapi totiz robia v takychto situaciach iba to co chcu a dat jasne najavo ak to uz nechcu.A ak uz pomer nechcu tak nemaju pomer zenu odstrihnut akoby ju nikdy ani nepoznali.

nini1010
13. jan 2020

A damy este takto vam poviem.Dojciac svoje dieta som si uvedomila,ze tento prispevok "pani naivnej a zalubenej" by mal byt mementom a vystrahou pre nas vsetky.Lebo je podla mna dost pravdepodobne,ze tento jej kanec ma nic netusiacu manzelku pod nejakym nickom na Modrom koniku a moze to byt muz ktorejkolvek z nas.Tento prispevok by mal byt pre nas vystrahou,ci mame s muzom taky vztah,aby nebol motivovany hladat nahradu inde.Lebo faktom je,ze muz je v istych momentoch tvor jednoduchy a zien,ktorych zivot je natolko nudny ze si ho potrebuju spestrit romanikom,pripadne je ich muz nanic milenec tak hladaju nahradu, je na svete az az.

nadineqq
21. jan 2020

@elven pozri, ak niekto (muž, ci žena) dlhodobo podvadza partnera-nie je čestný, ani férový-to je snad nad slnko jasne..tak nad čím sa pozastavujes? od muza, ktorý vo vztahu k jednej zene kona podlo nemožno ocakavat, že k druhej bude pristupovat slusne..a to sa tyka aj teba..klames svojho muza, nemozes ocakat ine než klamstvo a neuctu..ziadnu nenávist zo strany milenca v tom nehladaj-nie je tam.. a nehladaj v mojom prispevku ani moralizovanie, lebo nemoralizujem... vydaj a prijem energie je vzdy v rovnovahe a sposob akym tato

nadineqq
21. jan 2020

@elven prudi nie je v nasej režii...skus sa nad tym zamysliet.. však je absurdne ocakavat nieco ine, než si dostala

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
78787878
29. feb 2020

@elven
Pytas sa ako komunikuju chlapi. Mam uz dost rokov aj skusenosti na porovnanie, takze Ti mozem len potvrdit: ano, niektori / mnohi chlapi sa dokazu prepnut o 180 stupnov z vecera do rana. Nielen vtedy, ked sa chlap rozhodne odist sam, ale aj ked sa rozhodne odist zena a jemu to urazi ego alebo to vyhodnoti ako dobre riesenie. Mnohi bez vysvetlenia prestanu komunikovat uplne, Tebe sa dostalo aspon vysvetlenie. Komunikacia je vo vztahu dolezita a chvalabohu za kazdeho jedinca, ktory to chape a snazi sa... ale chlapi su proste ini ako my zeny.

Strana
z3