icon

Bývalý partner je na chate

31. dec 2021

Viem že ma tu budete kritizovať čo riešim ex ,ale som smutná sme len 2 mesiace po rozchode a on už novú holku má a sú spolu na chate na Silvestra 😭trochu skoro si našiel😞

roobett
Odpoveď bola odstránená
tncka
31. dec 2021

Uz by som bola na chate aj ja a uzivala si zivot,nespehovala exa😅

autor
31. dec 2021

@tncka veď pis.ze mám covid inak by som bola určite niekde

0kristina0
1. jan 2022

Vzajomy rozchod a tebe vadi ze ma frajerku? Nie si ty nahodou stale donho?

tomas115
1. jan 2022

A ja ju zas chapem. Vzajomne sa "rozisli" ale este sa neodputala a chyba jej. Bezna vec, kazdy rozchod spracovava rozne dlho. Ale never tomu, ze aj ked je 2 mesiace po rozchode ze je aj on uplne spokojny. Moze mat teraz novu frajerku ale pravdepodobne je to len zaplata aby zabudol na bolest z rozchodu. Sustred sa na seba,jeho vobec neries, nesleduj , nekontaktuj, bud v klude a ked sa z toho dostanes tak svet bude tak nejak krajsi. A mozno najdes super partnera kym on sa bude zas dostavat z rozchodu s docasnou zaplatou. Klud, posledni budu prvi a prvi budu posledni ;)

autor
1. jan 2022

@tomas115 ja mu to aj prajem len to boli a ešte keď aj po polnoci napísal tak to bolelo ešte viac

sasesoe
1. jan 2022

Mrzi ma Tvoja situacia, ale nezavidim ani jeho novej "znamosti" - takze oni su spolu na chate a on vypisuje ex? No uzasny zaciatok vztahu.
Tebe by som odporucala uplne ho odstihnut, zrusit vsetky kontakty, socialne siete. Mozno casom sa to zmeni a obnovis, mozno zistis, ze uz nepotrebujes. To, ze on chce ostat v kontakte/ chvalit sa Ti, je jeho "problem", nie si povinna pristupit na tuto jeho "hru".
Mozno rozchod bol vzajomny, ale dalej uz rozhodujes sama za seba. Cize v prvom rade sa zbav "stareho neporiadku", ak spomienkove predmety nedokazes vyhodit, tak min zabal to krabice a odnes do pivnice a naplanuj si nieco nove, comu sa ides venovat - nejaky novy "projekt". A postupne pride i to ostatne

autor
1. jan 2022

@sasesoe nevypisoval iba napísal novoročné prianie

monka105
1. jan 2022

Aspoň vidíš, že za to nestál a zaslúžiš si viac. 🤷🏻‍♀️🙂

autor
1. jan 2022

@monka105 ????

daniela1911
1. jan 2022

Napis mu pravdu, že síce bol rozchod vzájomný, ale ešte si to nespravovala a trochu ťa to boli.. nech ti nechá priestor sa “uzdraviť” a nekontaktuje ťa. Že mu želáš všetko dobré, a hádam sa niekdy kamarátsky stretnete.

autor
1. jan 2022

@daniela1911 tak som už urobila hneď po rozchode

daniela1911
1. jan 2022

Tak mu to zapakuj. Popripade si rovno zablokuj číslo a sociálne siete.

laska86
1. jan 2022

Aspom vidis ako velmi ta lubil🤔

autor
1. jan 2022

@laska86 presne tak

laska86
1. jan 2022

Kolko ste boli spolu a kolko mate rokov?

laska86
1. jan 2022

Aj ja mam covid

autor
1. jan 2022

@laska86 2 a pol roka 26 on ja 24

bona_dea
1. jan 2022

No a? Ja som si našla ešte pred rozchodom 😄. Bývalý tri nesiace po rozchode.
Na to sú nejaké normy, či čo?

autor
1. jan 2022

@bona_dea norma svedomie

0kristina0
1. jan 2022

Autorka, co stale riesis? Rozisli ste, obaja ste to chceli tak sa sklidni. Ake svedomie? To ma teraz drzat smutok ako ty alebo ako si to predstavujes?

bona_dea
1. jan 2022

Svedomie? Veď ťa nepodvádza. Čo riešiš? Rozišli ste sa. Tak snáď nebude teraz držať svedomitý smútok, kým mu ty neodklepneš, že si už môže nájsť niekoho nového.
Váš vzťah skončil, on si môže robiť čo sa mu zachce a nijak tým neupadá jeho osobnosť, ani nekoná nič nemorálne. Že tebe šibe, za to on nemôže.

veronikaszabova
1. jan 2022

Ze "norma svedomie" 😂😂😂😂😂😂
Boze, spamataj sa zeno 😂

bona_dea
1. jan 2022

@0kristina0 asi tak. Toto aj mne napadlo. Ze aké svedomie, či má držať smutok. Je to slobodný človek. Snád nebudem po rozchode čakať nejaký spoločensky vhodný čas. Mne boli všetky nove vzťahy mojich bývalých absolútne jedno od prvého dňa.

jana_eyre_2
1. jan 2022

Aj môj bývalý bol taký, rozišiel sa smonou, našiel si do pár mesiacov novú slečnu a potom mi plakal ako má má rád.. 😅 je to už aj 20rokov dozadu.. pár krát sa mu omylom v noci vytočilo moje číslo 😅 oznámil ti to práve preto aby si vedela a žiarlila si.. nerieš, nebuď s ním v kontakte, inak ta to bude velmi dlho prechádzať, naozaj je to tak.. mňa prestal.trapit až keď som úplne prerušila kontakt.. nabudúce keď napíše, ignoruj, zablokuj, nedvíhaj.. nemusíte byť žiadni priatelia ani nič.. nerieš či má novu slečnu a ako je to rýchlo či pomaly.. to je úplne jedno.. ty si odplac svoje a choď ďalej.. (samozrejme rob ako uznas za vhodne, každý má právo robiť čo chce, aj sa trápiť..)

janai1
1. jan 2022

A to koľko je ta "norma"? 1 rok? 2? 10?

laska86
1. jan 2022

Neboj uzdravis sa..a potom si zacnes uzivat naplno..❤nesmut za nim..tes sa na to nove co pride..

karolinakr
2. jan 2022

Susedka mala male deti, ochorela tak z Modrého z neba im robili nejake upravy v byte, muž take vyhlasenia do telky, že Sladkovič v Maríne sa tak neodviazal a ona mlada nakoniec zomrela,,a ešte ten tyždeň sa jej chlap objímal s nejakou babou v krčme...alebo Bartošovej manžel plakal na kolajnici, daval ruže a potom boli fotky v novinach, ako prostitutky pochodovali do jeho domu ani nie mesiac po pohrebe, Mi to tak pripada, že muži smutok nedržia a každy deň, ktorý nestrávia v naruči ženy, považujú za stratený, vôbec toto nerieš, lebo sa zblázniš..ja som už aj rok smutila za chlapom,,,

maxxim
14. jan 2022

Ani to nerieš. Naco. Ži aj ty svoj zivot, nepozeraj na to co bolo...

simca_13
14. jan 2022

@maxxim Keď toto sa ľahko povie, ľahko napíše, ale ťažšie sa koná, tiež mi trvalo kým som na bývalého zabudla, kým som pochopila, že vlastne sa mi dobre stalo 😀