Čakám príliš veľa od vzťahu v 35 rokoch?
Ahojte. Niekedy ked som mala vztah tak som sa tesila na to ze uz len uvidim priatela a na bozkavanie objimanie atd..no mala som uz 5 vztahov dlhorinych teraz mam 6 vztah sme spolu 2 mesiace ale mna to nebavi chodit von na prechadzky stale alebo dakde sadnut a sa bozkavat a objimat len. Pride mi to take pubertalne. Mam 35 rokov a skor by som sa tesila keby ma konecne niekto poziada o ruku ( viem ze este skoro) takiez na dieta by som sa tesila na to ked muz nieco opravi doma toto by mi robilo radost. Alebo ked mu navarim a jemu to bude chutit. No my sa stretavame len prechadzky na kavu alebo k nemu alebo ku mne a ja neviem mna to nebavi. Sibe mi ? Ako v mojom veku randia druhy alebo ako dlho a potom to posunu dalej
Podľa toho, čo popisuješ sa k Tebe tento muž nehodí. Netrávila by som čas s niekým, s kým mi nie je dobre a cítila by som sa ako v kŕči. Ak už na začiatku to máte takéto, neverím, že by sa to zlepšilo nejak extra tým, že sa viac spoznáte.
@anonym_eda0b3 mne by anu nevadilo ze je tichy ale mne to pride jak ignoranstvo az. Pritom viem ze taky neni ze pri blizkych je otvoreny ukecany ale pri 90 percent ludoch uzavrety a aj pri mne. A ja som podobna jemu takze som v krci z toho prinom. Ked su spomeniem co som mala jeden vztah ze od prveho dna sme sa smiali cely cas a kecali stale. A citila som sa ŽIVO. A pri tomto sa citim mrtvo. Proste ako keby nemal ziadnu radost zo zivota. Pritom je dobry chlap, ludia ho poznaju a hovoria ze je dobrák a pre zenu by urbil prve aj posledne.. ale takto sa citim. A ja uz nechcem dalsieho grazla doteraz som mala narcisov nevernikov...
@anonym_autor mas 2 moznosti to vies...bud to skusis alebo ho nechaj tak.
Ty mas uz daleke predstavy. Ale zaciatok musi byt. Tak ked nemas chut zacinat novy vztah, tak to ukonci. Zbytocne sa do niecoho tlacis. Alebo rovno zacni, aky zivot si predstavujes a uvidis hned, ci sa zhodnete alebo radsej utecie 😀
Chlap, ktory do zeny neinvestuje cas ani peniaze ani kreativitu, o nu zaujem nema a len si kráti cas. Kym nestretne lepšiu. Tu si do polroka vezme a do roka ma dieta. Pohni sa dalej. Toto je strata casu.

Mna tiez nebavilo prechádzať sa. Pár krát Ano spoznat sa zistit niečo o sebe. A potom som rande skôr riešil tak že som spravil obed alebo veceru potom niekam vybehnúť či prechádzka alebo psa vyvencit ak sa chcelo. Sem tam kino. Občas to prišlo ženám akoby divne že ich pozvem k sebe domov napr na večeru ale však keď sa pozname tak prečo nie. Možno som bol divný. O sex som sa nikdy nepokúšal iba ak to bolo zjavne že má záujem. Dva mesiace sa len prechádzať asi by sa mi nechcelo 😂. Však vymysli niečo ty a skuste si výlet turistyka na pár hodín. Ženy su zaujímavá že nevie či príde na večeru že to je skoro a potom že sa jej nechce domov či môže prespať.