icon

Čas strávený s potencionálnym partnerom počas randenia?

5. júl 2024

Ahojte baby. Kolko travil s vami vas potencionalny partner v case randenia (teraz už partner) času? Myslím tak, že či dal niekedy prednosť niečomu inému pred vašim stretnutím (ktoré je raz za tyzden) ?

mojemenonikto
6. júl 2024

@autorka ale veď sa mu nevtieraš. Nerob to nasilu. Len si otestuj ako veľmi to myslí vážne a v tomto prípade by som to nevidel na rozhovor, lebo tam s najväčšou pravdepodobnosťou povie, že to samozrejme myslí vážne a ty budeš tam, kde si bola. Z celej situácie mám skôr pocit akoby ťa bral skôr ako kamošku s výhodami ako partnerku. Bavíte sa aj o dôležitejších veciach ako to kedy si vstala a čo budeš robiť? Napríklad o budúcnosti, či sa rozprávate kde by ste chceli žiť, alebo či sa ti zdôveruje s tým, čo bolo v práci, čo ho trápi a podobne?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mojemenonikto
6. júl 2024

Aha, takže ešte nič vážne medzi vami vlastne ani nie je. Už tomu začínam rozumieť. Trochu viac sa možno namotávaš ako by si mala. Daj si trochu odstup. Vôbec by som ho teda nebral ako budúceho partnera, skôr ako kamaráta. Ako som hovoril, ak má muž reálny záujem, tak nevynechá príležitosť aby sa so svojou vyvolenou stretol. Takto mi to skôr pripadá akoby ťa bral ako takú bokovku a keď sa chytíš, tak mu bude fajn, ale ty sa z toho zblázniš, lebo už teraz ideš do toho oveľa viac citovo. Fakt nemám z toho pocit, že by bol do teba naozaj zamilovaný. Bohvie na koľko strán to má ešte takto rozohraté. Na to si nemyslela?

mojemenonikto
6. júl 2024

A ešte doplním, to s tým "odmietaním" to môže byť pokojne taktika. Stará ako Brno. A ty sa mu na to chytáš ako naivná rybička 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
mojemenonikto
6. júl 2024

Taktika má viacero významov ale v tomto prípade je to premyslený spôsob ako niekoho zmanipulovať aby ho manipulátor dostal tam kam chce. V tvojom prípade aby ťa dostal do postele. Zachytil som, že si hovorila, že máš 22 rokov? Správne? Môžem sa opýtať, už si niekoho mala alebo toto je tvoj prvý?

autor
Autor odpoveď zmazal
mojemenonikto
6. júl 2024

Prepáč mi také otázky, ale asi by to veľa vecí vysvetlilo.... Ten vzťah, čo si mala pred rokmi bol vážny? Myslím s bozkami a aj intímnosťami, alebo to bolo tiež len také kamarátske?

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
6. júl 2024

A on vie,že máte partnerský vzťah,či to ty len tak berieš a on je možno stále v tom,že si ,,iba" kamarátka? Povedali ste si narovinu,že budete viac ako kamaráti? Mne to príde, ako keby bol stále v kamarátstve.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
6. júl 2024

Ty robíš tiež jednu chybu,nie si priama. Takto sa budete točiť v kruhu ,,donemoty" 😏. Buď priama a nevrav mu veci dvojzmyselne. On to pochopí určite ináč ako ty 😁. Príklad...ako s tým futbalom.

mojemenonikto
6. júl 2024

Ja ti neviem. Mám pocit, že si tak trochu bezbranná, že si sa zamilovala do kamaráta, ktorý vlastne o to ani nestál. Že ťa neberie ako partnerku, ale prepáč za výraz, skôr ako príležitosť. Podľa toho ako to popisuješ, tak naozaj nemám pocit, že by bol do teba naozaj zamilovaný. Ak by som ti mohol poradiť, tak sa skús od toho trochu odpútať, nechať to v kamarátskej rovine a ani mu nenaznačovať, že by niečo mohlo byť. A uvidíš, či sa niečo zmení, alebo to nechá tak. Lebo ak on cíti, že by si mu mohla časom podľahnúť, tak bude vytrvalý. Pokojne aj niekoľko rokov. Veď ho takmer nič nestojíš. Priemerne raz za týždeň nejaké platonické rande a zopár správ cez mobil. Veď to je z jeho pohľadu super. Keby o tebe uvažoval ako o skutočnej partnerke, tak by do teba investoval oveľa viac 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
6. júl 2024

Mala si mu povedať. Chcem byť s tebou a ak chceš byť so mnou, príď. Ináč si potom stále iba kamoš a ja hľadám partnera. 😉

mojemenonikto
6. júl 2024

Ja nehovorím, že máš byť odmeraná. Len mu nenaznačuj, že to na teba zaberá. Skús to otočiť napríklad na žart ak bude mať nejaké narážky. Buď preňho trochu drahšia 😉 Vieš ako to myslím. Myslel som aj napríklad niečo ako ten predĺžený víkend. Nech ťa niekde zoberie, kde je pekne. A nedávaj mu nádej, že tam niečo bude. Pokojne si dajte samostatné izby. Nechceš mu predsa podľahnúť len na základe pekných rečičiek, alebo sa mýlim?

mojemenonikto
6. júl 2024

Ja keby som bol zamilovaný a moja vyvolená by mi naznačila, že by rada so mnou išla niekde na wellnes pobyt, tak by som skákal od radosti a chodil by som s ňou na wellnes pobyty aj každý víkend 😎

mojemenonikto
6. júl 2024

A všetko by som platil... samozrejme 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
6. júl 2024

Jooj tak ty mu ani nedôveruješ? 😃 Toto nie je partnerský vzťah,stále ste iba kamaráti 😏

autor
Autor odpoveď zmazal
reanda
6. júl 2024

no tak sa s nim vyspi.. vsak aj ty mozes mat kamarata s vyhodami, nie? 🙂

mojemenonikto
6. júl 2024

Jáj, moja zlatá. Takže moja otcovská rada znie (mohla by si mi byť dcérou - teda ak nie si 55 ročný chlap, ktorý sa baví vypisovaním blbostí po internete 😀): daj si trošku pohov. Studenú sprchu. Hoď tam spiatočku a pomaly z tých predstáv ktoré máš vycúvaj. Toto nie je obojstranná láska. Myslím, že do postele by si ho bez problémov dostala, ale podľa toho ako to popisuješ, koleduješ si o zlomené srdce. Ale je to samozrejme na tebe 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
reanda
6. júl 2024

ja viem, to si uz pisala 🙂 ide o to, ci by si s nim chcela nieco mat a ci to nutne musi byt partnersky vztah 🙂