icon

Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?

Včera o 06:37

Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?

anonym_f1f223
Včera o 08:30

A s tým fitkom
Ja ako žena nemám vztah k činkam a pohybu mám dosť bez toho,je to len tvoj názor

autor
Včera o 08:32
@anonym_f1f223

A s tým fitkom
Ja ako žena nemám vztah k činkam a pohybu mám dosť bez toho,je to len tvoj názor

@anonym_f1f223 a co ak chlap nema vztah k autam. Ale napriklad je bezny clen rockovej kapely.

anonym_c129eb
Včera o 08:35
@anonym_autor

@anonym_d37b17 mam 27 a zavodne robim seniorsku atletiku. konkretizovat netreba, no vo fitku travim denne 2-3 hodky.

@anonym_autor keď raz budeš mat rodinu, dve malé decka a budeš si dorábať do prace nejaký kurz a výcvik, potom nápis či máš čas tráviť 2-3 hodiny denne vo fitku

Ja som v živote vo fitku nebola. Nebavilo by má to tam. Ale jazdím na bicykli tak 7-10 tis. km ročne.

Vidno že v tomto veku máš ešte priority trochu inde

anonym_a4438e
Včera o 08:35

Ano, s jednym som mala svadbu pred rokmi, casom si aj ten vodicak urobil aj auto si kupil. Vobec ma pri randeni tato tema nenapadla 😀
Zalezi, kde clovek byva, ako zije, ake ma priority. V meste sme auto vobec nepotrebovali.
Staci jeden uraz alebo choroba a z vodica je v okamihu je niekto, kto sam potrebuje ineho vodica... Zazila som, neprajem nikomu.

anonym_f1f223
Včera o 08:36
@anonym_autor

@anonym_f1f223 a co ak chlap nema vztah k autam. Ale napriklad je bezny clen rockovej kapely.

@anonym_autor v pohode, nemusí mať každý vztah k autám, ako ženy k fitku 😅
A rock je pre mňa osobne fajn, kľudne aj metalovej 🥳

autor
Včera o 08:36
@anonym_c129eb

@anonym_autor keď raz budeš mat rodinu, dve malé decka a budeš si dorábať do prace nejaký kurz a výcvik, potom nápis či máš čas tráviť 2-3 hodiny denne vo fitku

Ja som v živote vo fitku nebola. Nebavilo by má to tam. Ale jazdím na bicykli tak 7-10 tis. km ročne.

Vidno že v tomto veku máš ešte priority trochu inde

@anonym_c129eb neuveris ale rodinu a dve deti mam. 🙂

anonym_2e1da6
Včera o 08:37
@anonym_autor

@anonym_autor .. .. takže u vás šoféruje žena? Či ani ona?

autor
Včera o 08:37
@anonym_f1f223

@anonym_autor v pohode, nemusí mať každý vztah k autám, ako ženy k fitku 😅
A rock je pre mňa osobne fajn, kľudne aj metalovej 🥳

@anonym_f1f223 a mas rada nase slovenske kapely? Chodis na festivaly? Ak ano mozno sme sa videli 🙂

anonym_c129eb
Včera o 08:39
@anonym_autor

@anonym_autor správne píšeš

sense
@anonym_autor

@anonym_2e1da6 a preco nemas menej ako 55?

@anonym_autor vieš prečo nemajú menej ako 55kg, lebo vzhľadom na vysku by boli len hrkotajuce kosti

autor
@anonym_2e1da6

@anonym_autor .. .. takže u vás šoféruje žena? Či ani ona?

@anonym_2e1da6 ano, a moja starsia dcera nebude tiez moct soferovat ako ja, a ja rovnako ako moj otec. A o tom je cela tato debata. Ako niektore tvrdia ze nemozu schudnut lebo choroba a genetika. ..

tundra
Včera o 08:41
@anonym_autor

@anonym_autor a zmysel diskusie?Manzelka ta tlaci do vodicaku a potrebujes sa obhajit odpovedami z MK?Sak,ked ho nepotrebujes a vies zit bez auta,tak je to tvoje rozhodnutie,ale nechapem utoky na zeny,ktore vyjadrili svoj nazor,ze takeho muza by nechceli.

anonym_2e1da6
Včera o 08:42
@anonym_autor

@anonym_2e1da6 ano, a moja starsia dcera nebude tiez moct soferovat ako ja, a ja rovnako ako moj otec. A o tom je cela tato debata. Ako niektore tvrdia ze nemozu schudnut lebo choroba a genetika. ..

@anonym_autor ... Ale je rozdiel nemoct šoférovať kvôli zdravotným problémom a nechciet šoférovať. Aj to ti tu mnohé napísali. Sedíš si na vedení, či len hľadáš zámienku na hádku?
Čo riešiš? Nesoferujete, vyhovuje vám to. Ok. Všetko v poriadku a názor tučných ženských z MK ti môže byť ukradnutý

autor
@sense

@anonym_autor vieš prečo nemajú menej ako 55kg, lebo vzhľadom na vysku by boli len hrkotajuce kosti

@sense mne neslo o urazanie zien s nadvahou. Ale som cakal kym aspon jedna z tych co nechcu chlapa bez vodicaku sa prizna ze jej zdravie nedovoli mat menej ako 55 a sama si neuvedmi ze to tak je aj u mna mozno.

anonym_f1f223
@anonym_autor

@anonym_f1f223 a mas rada nase slovenske kapely? Chodis na festivaly? Ak ano mozno sme sa videli 🙂

@anonym_autor nechodím,chodila som niekedy na metalove koncerty v rámci mesta, kde bývam ale teraz mam mimčo,tak len bejby disko😄

anonym_2e1da6
Včera o 08:44

Škoda s tebou strácať čas. Pán dôležitý, čo nepovie veci na rovinu, len sa tu hrá na dôležitého blba

sense
Včera o 08:45
@anonym_autor

@sense mne neslo o urazanie zien s nadvahou. Ale som cakal kym aspon jedna z tych co nechcu chlapa bez vodicaku sa prizna ze jej zdravie nedovoli mat menej ako 55 a sama si neuvedmi ze to tak je aj u mna mozno.

@anonym_autor pozri píšeš ,že máš ženu aj deti, načo potrebuješ vedieť ako to majú iné ženy, dôležité je čo si myslí tvoja žena o Tom. A pokiaľ to jej nevadí, tak kde je problém.
Rovnako ako témy typu či muži viac preferujú ,že má žena medzeru medzi vnútornými stehnami alebo nie. Mne je to osobne jedno,čo preferujú iní.

motylik2559
Včera o 08:57
@sense

Mne osobne by to nevadilo. Takýto muž pravdepodobne nežije niekde na lazoch, ale v centre mesta. Mám pár takých kolegov čo nemajú auto, jeden nemá ani vodičák, lebo ho údajne nikdy nepotreboval. A nemyslím si že su nieco menej ako ja.

@sense Presne, suhlasim! Byvam v BA a teda si myslim,ze dostupnost MHD je tu velmi dobra na vsetky smery. Moj sice vodicak ma a aj jazdi na aute, ale keby ho nemal a nejazdil, tak by mi to vobec nevadilo. Kedysi som mala partnera, ktory bol bez VP a uplne v pohode. Alebo aj taketo co auto aj VP mal, ale aj tak do prace isiel MHDckou . A ked je niekde kolona sa nedostanes z nej skor ako autobus, cakas v tej rade co ide krokom tak ci tak😄 Takze vobec to neberiem tak, ze chlap musi mat VP a auto. A teda suhlasim s tvojim komentom🙂

lenka13332
Včera o 09:07
@anonym_autor

No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.

@anonym_autor ja mám viac ako 55 Kilo. Robím fitnes a to sa tiež nepáči každému ale oblečenie nosím xs

anonym_d557d3
Včera o 09:08

@anonym_autor nikdy nevyzadujem od muza nieco co sama nedokazem dat. Vodicak avsak mam aj auto. Takze muza bez vodicaka by som nechcela. Auto mam takze nemusi mat. Ja som proste rada ked ma aj muz odvezie ze soferuje on alebo ze sa trosku vyzna do aut a pomoze ked je problem.
Ale naozaj nechapem zeny ktore sa neuracili urobit VP ale od muza to vyzaduju a nechceli by takeho. No snad teda najdete takych ktori si tiez povedia ze nechcu babu bez vodicaku

anonym_3ba0e3
Včera o 09:09

Mám 52 kilogramov, 170 cm, dve autá, najazdené cez 500 000 km. Mám partnera bez VP a ak sa s ním rozídem, už nikdy bez VP.

hviezdicka002
Včera o 09:11
@anonym_autor

ktora mate menej ako 55 kilo?

@anonym_autor mám rovných 50 kg😆neviem čo s tým súvisí asi to že ked žena nechce chodiť peši ma byt automaticky tučná ? Nie. Vodicak mám od svojich 17 šoférujem skoro denno denne. Vôbec si neviem predstaviť chlapa čo nemá vodičák. U mňa by to bola strašná červená vlajka. Ten môj ho ma tiež od 17tich a vždy keď ideme na dovolenku šoféruje on🤷🏼‍♀️pre mňa je to lepšie preňho tiež keďže ma neskutočne nabehaných km. Ono aj keď sa niečo stane tomu druhému človeku na výlete napríklad a je potrebné ho dostať do nemocnice úraz nohy napríklad tak čo by ten druhý volal zbytočne záchranku? Keď ma len vyvrtnutý kotník? Príklad hej. Alebo keď ide človek na dovolenku môže sa prestriedať alebo ten druhy si môže vypiť 🤷🏼‍♀️za mňa to je mať potreba aspoň vodičak nie auto

tilly
Včera o 09:11

Není týždňa...

anonym_d557d3
Včera o 09:18

Mam 50 kil kedze tato tema je teraz o váhe. Inak smutne kolki ludia si spravia vodicaky a nejazdia. Skoda penazi ale tak jasne ze je pohodlnejsie urobit si z partnera taxikara ale verim ze raz za cas mu date na benzin teda.
Autor aky je tvoj dovod nechciet vp?

rozkvet1
Včera o 09:24

Ja poznam chalana, ktory ma nové auto plus dalsie dve trochu starsie. Do roboty chodieva autobusom 😶. Pointa je ze miluje auta a ma celkom vela penazi. Mne sa len rozum zastavuje. A to ziadne kolony pekna cesta dialnicou keby siel autom

katkazatka
Včera o 09:27
@lusilla

Bez auta v pohode, bez vodicaku nie. Soferovanie beriem ako zakladne vzdelanie, je sucastou mojho a manzelovho kazdodenneho zivota a neviem si predstavit keby sme to nemali. Sestra ma priatela bez vodicaku, ak si niekto mysli ze to je bez problemu sa prepravovat tak sa velmi myli. Jedina vynimka by bola zdravony stav vtedy som to ochotna tolerovat a brat uplne bez problemu.

@lusilla Ako môže byť problém prepravovať sa bez auta? Sestrín manžel nemá vodičák? To hádam neznamená, že 21.storočí emancipovaná šikovná žena nemá vodičák? Automatický som predpokladala, že vozi ona jeho.😉 Veď je to základná potreba.

tilly
Včera o 09:29
@anonym_autor

ktora mate menej ako 55 kilo?

@anonym_autor pri mojich 180 cm, keď som mala na strednej 55 kíl (nie kilo), tak mi ľudia stále ponúkali niečo jesť 😀 , mala som BMI ledva 17 a podváhu, trčali mi rebrá, panvové kosti, kľučne kosti...
Čo má spoločný vodičák a auto s váhou? Ja mám aj vodičák aj auto a aj tak mám denne minimálne 12000 krokov, priemer 17000. To, že niekto má auto, neznamená, že nevie chodiť alebo má nadváhu. Okrem toho len samotnou chôdzou si ideálnu váhu neudržíš ani neschudneš.

anonym_436d72
Včera o 09:33
@tilly

@anonym_autor pri mojich 180 cm, keď som mala na strednej 55 kíl (nie kilo), tak mi ľudia stále ponúkali niečo jesť 😀 , mala som BMI ledva 17 a podváhu, trčali mi rebrá, panvové kosti, kľučne kosti...
Čo má spoločný vodičák a auto s váhou? Ja mám aj vodičák aj auto a aj tak mám denne minimálne 12000 krokov, priemer 17000. To, že niekto má auto, neznamená, že nevie chodiť alebo má nadváhu. Okrem toho len samotnou chôdzou si ideálnu váhu neudržíš ani neschudneš.

@tilly autor bude trošku jednoduchší, keď pre neho je žena nad 55 kg, žena s nadváhou. A keby bol taký inteligentný, tak vie, že práve kvôli svojmu zdraviu tých 55 niektoré nechcú mať. Kosť a koža???
A autor, žiadna tu nenapísala, že nevie schudnúť, a už vôbec nie že kvôli chorobe či genetike. Úplné nezmysly tu píšeš...

anonym_fc28bd
Včera o 09:36

Zvláštne kritérium pri výbere partnera. Možno vo všetkom ostatnom je dokonalý, možno o 2 roky bude jazdiť na aute, ktoré bude mať. To čo je za argument, nechcieť takého chlapa len kvôli tomu

jananovotna88
Včera o 09:45

Môj má vodičak CE aj s KKV, strojnicky kurz na bagre a malú hydraulickú ruku. Cez pracovný týždeň ho nevidím😀 keď do toho zarátam jeho ďalší koníček dedinský futbal...!
S deťmi sme si zvykli na MHD, ja auto vytiahnem len vo výnimočných prípadoch.