Chcem chlapa, ale nechce sa mi zoznamovať
Chcem chlapa, ale nechce sa mi zoznamovať. Nechce sa mi testovať chlapov na zoznamke, aj tak sa mi vždy niečo na nejakom nepáči. A vlastne je to tak na diaľku, žiadne city nemám k nim a potom sa stretávať. Je to divne. Nepíšte mi, ze sa zoznamim v reálnom živote. Za celý život sa to nestalo. Potrebujem zvýšiť počet možností. 😁To si mam dohodnúť 20 rande alebo ako vyberať?
Tak si svoj život, príde keď to budeš najmenej čakať. Či potrebuješ chlapa akútne? Takto to bude vždy len nejaký ledajaký.
Tak ja prveho som mala spoluziaka z VS, druhy a treti vztah zo zonamky ale tak 90% rozhovorov skoncilo po jednom dni alebo do tyzdna jednoducho necitila som to, nemali sme si o com pisat, nemali sme spolovne zaujmy... a stretla som sa len s takymi 10% mozno a tiez az na tie 2 vztahy bolo to prve a posledne stretnutie - neboli sympatie, chemia. Prveho som tak hladala nieco cez 3 mesiace, druheho 2 dni.
No tak keď sa ti nechce zoznamovať na zoznamke a v reálnom živote si si ešte nikdy nenašla vzťah, tak to vyzerá, že budeš sama. Keď niečo chces, tak treba preto niečo urobiť. Napísať pár viet na zoznamku je fakt strašná námaha. Veď si s dotyčným nemusíš písať 2 mesiace. Napíšem základné veci, pár dní popíšem, keď ťa zaujme, tak sa stretnete a uvidíš. Ja som si tak našla manžela, písali sme si len pár dní, potom káva a už to išlo.
Z toho, čo píšeš, mi chtiac nechtiac ako jediná možnosť vychádza práca v erotickom salóne. Ono to žiaľ bez zoznamovania sa, ktoré je spojené aj s rizikom neúspechu, v skutočnosti nejde.
Chcem peniaze ale nechcem zarabat
Chcem ist na dovolenku ale nechcem cestovat
Chcem jest ale nechcem otvarat chladnicku
Postav sa na stred lúky a ak si budeš veľmi želať,niekto ho "strčí" rovno z neba 😁.
Ak máš bicykel, skús ísť niekam na cyklodráhu a tvár sa, že ti niečo na bicykli nefunguje. Nezadaný ti ponúkne pomoc a uvidíš či budú sympatie. Alebo oslov samotného muža niekde na odpočívadle, či by ti nepožičal pumpu na dofúkanie pneu.
Chcem peniaze ale nechcem zarabat
Chcem ist na dovolenku ale nechcem cestovat
Chcem jest ale nechcem otvarat chladnicku
@vanilkovazmrzka ale no 😄 Len vieš ako keď sa bavím s toľkými chlapmi a začnem sa s nimi ešte aj stretávať, tak ja sa budem cítit už ako nejaká... 😄 Teda jasné že len prechádzka, káva, kino...
Ak máš bicykel, skús ísť niekam na cyklodráhu a tvár sa, že ti niečo na bicykli nefunguje. Nezadaný ti ponúkne pomoc a uvidíš či budú sympatie. Alebo oslov samotného muža niekde na odpočívadle, či by ti nepožičal pumpu na dofúkanie pneu.
@done 🤣🤣🤣🤣 a keď tam oslovim 20 chlapov, tak uz ma budú poznať 🤣🤣🤣🤣
Postav sa na stred lúky a ak si budeš veľmi želať,niekto ho "strčí" rovno z neba 😁.
@zuzanita1609 🤣🤣🤣🤣🤣
Tiež mam taky problém 🤣 a ked mi kamoska minule ukazala tinder, ze s akymi sa lajkla.. sami narcisi, co len vypisovali každej 🙈
A rýchle rande si neskúšala?
Tiež mam taky problém 🤣 a ked mi kamoska minule ukazala tinder, ze s akymi sa lajkla.. sami narcisi, co len vypisovali každej 🙈
@wintery mne sa zopár aj páčilo. Jeden bol super len keď mi začal telefonovať ja som mala pocit že ma to obťažuje, že ho nepoznám a prečo mi volá 🤣
Ahoj.
My sme sa zoznámili v posilňovni.
Reálne.
Prišiel si vypýtať číslo a sme spolu 7r a mame 2 deti.
Neviem, odkiaľ si,ale vo väčších mestách robia rýchle rande. To sa mi pozdáva asi najviac. Lepšie,ako s niekým si vypisovať cez net
Ahoj.
My sme sa zoznámili v posilňovni.
Reálne.
Prišiel si vypýtať číslo a sme spolu 7r a mame 2 deti.
@wuala2020 to je zlaté, neviem ci mňa by to skôr nevydesilo 😀
Neviem, odkiaľ si,ale vo väčších mestách robia rýchle rande. To sa mi pozdáva asi najviac. Lepšie,ako s niekým si vypisovať cez net
@anos18 áno robia sa aj tu tie rýchle rande. No neviem, to radšej asi si dohodnem 20 tinder rande 😀
Aj keď podľa písania viem vyselektovat rýchlo. S jedným píšem teda týždeň a všetko sa mi páčilo, zatiaľ, hlavne ze je zrelý, neuraza sa, má normálne reakcie, ale už mi písanie viac nedá, budem musieť sa stretnúť, len sa mi nechce 😂
Risk je zisk. 😉
S každým sa musíš zoznámiť.....ak chceš vzťah. Alebo môžte skúsiť rovno sex a po sexe si povedzte: ahoj, som Lucia a už ma nikdy neuvidíš , lebo ja sa nerada zoznamujem. Môže to byť celkom vtipný začiatok 😀
To by sa mi tiez nechcelo sa teraz stretávať s viacerými, ale inak to asi nepojde 🤣
Poznám ľudí ako ty a sú sami, vždy nájdu nejaký problém na niekom. Samé vzťahy, riešia stále niekoho, ale každého len chvíľu, lebo na každom nájdu nejaký problém. Nedajú sami sebe a tomu druhému šancu sa spoznat, ved predsa nemusí byť z toho vzťah stačí aj kamarátstvo. Lebo nie každý má dar pôsobiť hneď na prvý dojem ako dokonalý človek.
Poznám ľudí ako ty a sú sami, vždy nájdu nejaký problém na niekom. Samé vzťahy, riešia stále niekoho, ale každého len chvíľu, lebo na každom nájdu nejaký problém. Nedajú sami sebe a tomu druhému šancu sa spoznat, ved predsa nemusí byť z toho vzťah stačí aj kamarátstvo. Lebo nie každý má dar pôsobiť hneď na prvý dojem ako dokonalý človek.
@777januska777 ver mi ze dávala som šance každému, ale dnes už selektujem a hlavne drvivá väčšina chlapov chce len sex, tak to rovno mazem. Z tých čo chcú vzťah, tak sa pozriem na spôsob života, ako komunikuje, ci mame rovnaké zmýšľanie, ci su sympatie, ci je čas a priestor sa stretávať, čo by sme spolu robili... Nasla som pomerne dosť mužov co sa mi páčili, niektori boli krásni na pohľad, ale buď vekovy rozdiel, alebo nehľadajú to co ja. S jedným je to tak, že hľadá to co ja, vízie mame rovnaké, trávenie času spolu si vieme teoreticky predstaviť. Sympatie ťažko povedať z fotky. Nie je taký že by som odpadla. Ale aké to bude naživo sa ukáže. Mam skúsenosť ze aj menej atraktívny muž ma priťahoval osobnosťou. A zase aj naopak, ze muž krásny ako z časopisu, nádherný úsmev, pohľad, ale vytáčalo ma keď otvoril usta.
Autorka, ale ono to tak väčšinou je, že menej atraktívny muž sa venoval škole, vzdelávaniu, podnikaniu a v tej hlave niečo má. Takýto muž ti hneď nezdrhne za ďalšou. Ten krásny chlap sa venoval svojmu vzhľadu a nejak sa pozabudol v iných oblastiach, v hlave prievan a cieľ je striedať ženu za ženou. Musíš si vytvoriť priority. Je pekné že chceš vzdelaného, úspešného, krásneho muža ale na to musíš mat aj ty predpoklady takého uloviť a udržať si ho.
Ja by som mohla napisat knihu o zoznamovani a randeni. Uvediem ta do reality dnesnej doby. Mam mnozstvo aktivit ako fitko, jazykovku, robim s klientmi kde sa zomelie plno muzov a napriek tomu mat s niekym match je naozaj tazke. Doba nepraje hlbsim vztahom, kazdy chce len sex a obcasne stretka, hlavne sa neviazat. Cest vynimkam, avsak tieto vynimky uz su v manzelstvach a maju zalozene rodiny. Mala som kedysi aj zoznamky a neskutocne ma to frustrovalo.. Drzim ti palce.
Koľko máš rokov?
Autorka, ale ono to tak väčšinou je, že menej atraktívny muž sa venoval škole, vzdelávaniu, podnikaniu a v tej hlave niečo má. Takýto muž ti hneď nezdrhne za ďalšou. Ten krásny chlap sa venoval svojmu vzhľadu a nejak sa pozabudol v iných oblastiach, v hlave prievan a cieľ je striedať ženu za ženou. Musíš si vytvoriť priority. Je pekné že chceš vzdelaného, úspešného, krásneho muža ale na to musíš mat aj ty predpoklady takého uloviť a udržať si ho.
@autorka
Joooj tak to už máš vek na to, aby si si nenahovárala, že keď sa stretnes s viacerými za mesiac, tak si ľahká žena 😂 nekecaaaaaj...ja mam 38 a za ten čas, čo som bola sama, som sa stretla s veľa mužmi a čo? 😂 veď ináč mužov nespoznáš a podľa písania nevyselektuješ, ver mi...napísať ti môžem aj ja kadečo....choď na kávu, drink, prechádzku...kino nie, tam sa veľa kecať nedá...a ak si nesadnete, dovidenia..žiadne očakávania...nič...proste si daj do hlavy, že nemáš čo stratiť...môžeš len a len získať.. a posledná rada na záver...nechoď do rovnakej kaviarne s rôznými mužmi 🤣🤣🤣

kde chodíš po práci? máš nejaké koníčky? možno práve tam stretneš toho pravého...