icon

Chcem tak veľa?

31. aug 2022

Ahojte, nechapem tomuto uz. Ecistuje nejaky chlap co si vie po sebe upratat, co vie normalne komunikovat, co sa s nim da dohodnut, ktory ma svoj nazor, co mu nie je vsetko jedno, ktory sa v kuse nezduva ako male dieta, co nemusi byt len po jeho, co nesedi len na gauci a nehra sa s mobilom, nebyva u rodicov, vie sa postarat sam o seba ale aj o rodinu a ktory nie je az take drevo na pracu? Chcem toho vazne az tak vela? Kde mam tekeho vhlapa hladat?

Strana
z3
0silvia0
3. sep 2022

@topgabo no ved samozrejme, kazdy ma v domacnosti nejake tie zauzivane prace. A kazdy ma pravo na oddych, len sa treba navzajom tolerovat.

viestta
3. sep 2022

@topgabo odkiaľ si vycucal kariéru?
A zas nerob z chlapov chudáčikov, čo sa ani nezastavia. Trávnik sa kosi raz za týždeň, kolesá sa menia 2x v roku, vodovod sa nekazi ani každý rok. Na rozdiel od varenia, upratovania. Vy chlapi sa nazdávate, že prádlo z kosa do skrine chodí samo? Áno, práčka operie, aj sušička vysuší, ale aj tak s tým je robota, ktorú vy nevidíte. Robota zakaždým. Vo väčšine rodín je to každodenná robota. Vo väčšine domácnosti ktosi umyje okná, ktosi utrie prach, ktosi v uprace skrine, ktosi umyje okná... Kto je ten Ktosi u vás?

krisbar
3. sep 2022

Ano, ezistuje. Ale uz je zadany 🙂 mnou 🙂

Strana
z3