Chcú muži naozaj iba mladšie ženy?
Viac sa rozpíšem aby ste ma lepšie pochopili. Keď som bola vekovo od cca konca ZŠ po nejakých 20 rokov, mala som vždy veľa nápadníkov. Rovesníkov ale aj starších, tých možno ešte viac. Patrila som k výrazným dievčatám a keď žijete v menšom meste, takéto dievčatá každý pozná keď sa povie meno. Nevyužívala som to nikdy, celkovo bola som vždy plachá a mala som dlhoročný vzťah. Ale bola som si toho vedomá, že sa pacim a môžem si vyberať. Ubehlo 10 rokov a ja si teraz pripadam veľmi zvláštne. Myslím si, že vyzorovo stále patrím do skupiny tých žien, ktoré si muži všimnú, pohľady komentáre a toto všetko zažívam na dennej báze. No napriek tomu mám pocit, že už by som sa nemala ani s kým zoznámiť, keby chcem. Všade vidím, čítam či už vtipy alebo reálne skúsenosti ako po starších ženách idu mladší chlapi, ja toto vôbec nepoznám. Mladší sa o mňa vôbec nezaujímajú a tí, ktorí kedysi šli po mne ( myslím ti rovesníci či o niečo starší) akoby zase zostali v tom istom čo vtedy, len po mladších. S nikym si ani nepíšem na sociálnych sieťach ( používam len jednu) a keď mi aj vyskočia nejaké dievčatá, ktoré si zo zvedavosti pozriem a vidím, že sú evidentne mladšie, veľa mojich známych ich sleduje. Som bezdetna, na prahu 30, vyzerám dobre ale necítim už žiadnu pozornosť ( mimo tej vonku, že sa po mne muži pozerajú) . Naozaj v tomto veku je to tak, že je už žena na odpis a je len výnimočnosť, ak sa zapáči nejakému mladšiemu, ktorý ma úchylku alebo obľubu v starších ženách? A rovesníci idu len po mladších? Ja vôbec neviem, kde a ako by som sa s niekym zoznámila. Nebola som zvyknutá oslovovať niekoho sama a už vôbec byt na nejakých zoznamkach. To stále ani nemám v pláne. Ale či idem do fitka, na kávu, do restiky a kdekoľvek, nestane sa mi už to ze si ma niekto všimne a potom mi trebárs napíše. Nikdy som si nemyslela, že takéto niečo budem považovať za problém či dokonca strach, že by som si nikoho nenašla. Všade okolo mna to vidím, ako idu muži iba po mladších a dosť zle to na mňa vplýva. Pretože všetci moji rovesníci si v čase keď sme boli mladší našli tiež rovesníčku a keď sa im náhodou vzťahy rozpadli, už šli po mladších. Príde mi to ako mužská úchylka vo veľkej miere že keď boli mladší, si až tak neuvedomovali mladé baby lebo aj oni boli mladi a bolo to take nejaké prirodzene ale až teraz keď sú starší v tom vidia tu parádu. Aj veľa zadaných takých poznám, že aj majú radi svoje partnerky/ manželky ale tie mladé ich fascinujú asi len kvôli tomu veku.
@lussy353 asi si to trafila presne, je to možno taká mala kríza 🙂. Mladší muži sa mi nepacia, ale to bude možno tým, že ešte nie som v takom tom vyššom veku. Ako 30rocnej sa mi 20 rocni nepacia a ani oni si nevšímajú mna, možno keď budem mat 35-40 tak už nejakí 27 rocni budú niečo celkom iné … pacia sa mi muži tak 30-40 a paradoxne mi už takí prídu skôr ako moji rovesníci 😅 ti starší si ma všímajú ale takí po 30ke ( to hodnotím teraz iba na vzorke takých od nás, nie napr v iných mestách keď niekam idem ) mi prídu presne ako ti, čo idu len po tých mladých babách. Akékoľvek dievča keď si pozriem z mesta, ktorá je buď maturantka alebo začína na výške, sleduje ju veľa práve takýchto mužov, medzi nimi aj ti, o ktorých by som možno mala záujem.neviem či sa jedna len o niečo fyzické že nejde im o nič iné ale cítim sa potom taká, že naozaj keby som sama či by som mala u takých šancu alebo žila v strachu ako to dopadne
Vieš ak hľadáš svoju polovičku to neje je o veku a že zameriaš sa tak to len silíš a toho správneho nenájdeš.Zamestnaj sa a možno natrafí na teba v práci alebo cestou do práce nechoď autom alebo mhd,busom,vlakom môžeš ho stretnúť bárs kde a nie ty sa vešaj na chlapov podľa výzoru ten správny ťa osloví nečakane.

@kitycat nie, veď som písala že som tu svoju ,,moc,, nijak nevyužívala. Mohla som si nájsť už vtedy nejakého staršieho, pre ktorého by som bola stále mladá. Mám dlhoročný vzťah s rovesníkom ale smerujeme asi skôr ku rozchodu. Toto čo som napísala je skôr taká úvaha, že si to takto všímam. Nikoho nehľadám a keď aj rozchod bude, určite nemám v zaujme rozhodiť hneď siete. A osobne si myslím, že aj môj partner by si našiel asi mladšiu. A mladšiu myslím tak, že my mame 30 a isto by sa rozhliadal možno po nejakej 20rocnej študentke. Možno je to aj tým, že tieto mladé baby sú viac videné na sociálnych sieťach a to je dnes najčastejší spôsob ako na niekoho natrafit.