Chlap v zahraničí

9. apr 2024

Ahojte potrebujem to zo seba vypustiť už von... chlap mi robí v zahraničí s čím som v pohode ze sme malo spolu ale s čím mam problém je moja psychika. Strašne ťažko nesiem to ze som sama doma s malym synom. Neskutočne úzkosti nespavam, stále som v strachu no ja to už nedávam. Co mam robiť so sebou aby som sa vzchopila?

mia16081996
9. apr 2024

Komunikácia Komunikácia a zas Komunikácia 🧡🧡🧡 Treba mu to na rovinu povedať

andrejka88888
9. apr 2024

volate si kazdy den? ked som mala partnere v zahranici, stale sme boli v kontakte, cele dni kopec sms a vecer 2 hodiny telefon. Iba takto sa to dalo, inak by som nezvladla...

autor
9. apr 2024

Voláme si každý večer aj píšeme stále keď je aj v robote.... bola by som rada aj keby tu robí ale bohužiaľ tam zarobí viac keďže mame dráhy nájom atď.

martinkatinka
9. apr 2024

Kymje dieta malicke, isla by som tam.

autor
9. apr 2024

@martinkatinka robotu ma každý mesiac v inom meste v nemecku takže to tiež nejde do úvahy:(

personality
9. apr 2024

Tak akú radu chces? Buď sa uskromnite a muž sa vráti na Slovensko, alebo si nájsť iného muža?

thoughtfulweirdo
9. apr 2024

A čoho sa vlastne bojíš?

muchacici
9. apr 2024

Môj manžel je tiež v zahraničí. Máme dve maličké deti, nemá mi kto pomôcť a je to strašne náročné. Koľkokrát nevoláme, lebo nemá čas kvôli pracovnej dobe alebo jednoducho sa nedá, alebo ja nemám čas, lebo som zavalená povinnosťami a starostlivosťou o deti... 😔 A z čoho máš vlastne strach?

janickacrazy
9. apr 2024

Tak nech si skúsi nájsť takú prácu, kde by ste mohli prísť aj vy za ním, nie takú, že každý mesiac niekde inde. Je to náročné, chápem, tiež som to zažila. Chodila som s malým za mužom na 2-3 mesiace, potom zas doma 2-3 mesiace a tak na striedačku, lebo doma starší syn chodil už do školy a nechcel ísť s nami.

domkakvet
10. apr 2024

Daj dieta do jasli, najdi si pracu a tvoj muz nech pride domov.

renusik
14. apr 2024

Ja to mam takto isto a žiadnu pomoc od rodiny... Sú lepšie a horšie dní.. 😐