Chlap vysoký 195 cm a žena 158 cm. Je to veľký výškový rozdiel?
Váš úprimný názor? Keď ma baba 158cm a chlap 195 je to až veľký výškový rozdiel však? 😐
Keď to jednoducho porovnám, áno, je to dosť 😅... ale absolútne netuším prečo by na tom malo záležať...
My sme 158 a 185 a fungujeme 15 rokov po každej stránke ☺️
@alchemilkazltozelena tak 158 a 185 je ešte fajn, pridaj ďalších 10cm 😅
Ja som sa to pýtala preto, lebo sa stretávam s jedným chalanom s ktorým sme si neskutočne sadli, jemu nevadí ten výškový rozdiel, ale mne vadí dosť.. necítim sa vôbec komfortne 😐 aj keď ideme vonku vedľa seba mam pocit, že každý na nas pozerá...
Za mna vela uz, my mame 15 cm a za mna akurat, na bozkavanie mi vyssi nevyhovoval. 😁 Ale tak nech si kazdy randi s kym chce, niekomu 50 cm nevadi, dokonca mu to pride pritazlive.
🤨 nechápem prečo niekto takéto hlúposti rieši . Podľa mňa na tom nezáleží. Prečo by malo záležať? Pozrite sa na nich oni si s toho robia srandu aj keď uznávam po intímnej stranke asi musia byť trochu vynaliezaví : https://youtube.com/shorts/Ve9AseTVIMc?si=xAqgN...
To je podľa mňa len tvoj blby pocit, že všetci pozerajú… mne to nepríde ako niečo strasne nezvyčajné, ja som mala 195 čo ex a som len o pár cm od teba, tiež to bol vyše 30 cm rozdiel… naozaj si chceš nechať ujsť šancu s niekym s kým si rozumieš a sadla si si povahovo (lebo to sú tie dôležité veci), kvôli tomuto??
Na tance na ľade rozhodne je ten rozdiel veľký 🙂. Pre spoločný život to nieje nič podstatné.
Toto fakt nerieš. Skôr na mňa pôsobí rušivo,keď by bol muž nižší. Ale riešim to v hlave také 3 sekundy.
Aj vás keď náhodou niekto vníma podobne,tak pár sekúnd.
A mne sa to mimochodom napríklad páči.
Ja mám 1.65m a v 16 som mala frajera 2.03m(volejbalista) a teda absolútne mi to nevadilo. Mala som aj chalana s ledva 1.7m a manžel má 1.9m. Výšku som nikdy neriešila, nie je jednoducho podstatná, ak sedí všetko ostatné. Mimochodom - vždy som sa páčila vysokým chalanom, ani neviem prečo.
Kvôli výške zrušíš vzťah? hmmm...
... že to vyzerá smiešne? a prečo?
Moja sesterka je nízka, jej manžel naopak vysoký. Presne čísla neviem, ale je mu tak pod pazuchu 🤷🏻♀️ sú manželmi už 27 rokov, už majú aj vnúčatko..
Ja mám 177 a vždy som chcela chlapa, ktorý by bol odo mňa vyšší. Nijakovsky sa mi takého nedarilo nájsť. Mala som pocit, že vysokí chcú len takéto drobné 😅 . "Až" jeden môj ex mal asi o 10 cm viac ako ja. Popravde, bol to najväčší omyl môjho života 😂 Potom som prestala riešiť a zamerala som sa na podstatnejšie veci (povahu). Môj manžel má +- rovnakú výšku ako ja a sme spokojní.
Skrátka: Nerieš výšku, rieš podstatnešie veci!
Ja mám 177 a vždy som chcela chlapa, ktorý by bol odo mňa vyšší. Nijakovsky sa mi takého nedarilo nájsť. Mala som pocit, že vysokí chcú len takéto drobné 😅 . "Až" jeden môj ex mal asi o 10 cm viac ako ja. Popravde, bol to najväčší omyl môjho života 😂 Potom som prestala riešiť a zamerala som sa na podstatnejšie veci (povahu). Môj manžel má +- rovnakú výšku ako ja a sme spokojní.
Skrátka: Nerieš výšku, rieš podstatnešie veci!
@alienkami ja ked som videla par vysoky+nizka vzdy som si pomyslela,ze sranda,ze velky chlap hlada malu zenu a naopak maly skor inklinuje k velkej🙂
Stretnut niekoho, s kym si naozaj sadnes, nie je vobec caste, bola by velka skoda to zahodit. V skutocnosti sa nikto na vas nepozera, alebo mozno nejake mizive percento ludi. Podla mna ty sledujes, ci vas niekto neposudzuje, pozeras sa po ludoch a oni potom nadviazu ocny kontakt a vyzera to, ze sa pozeraju. Ja nepoznam ozaj absolutne nikoho, kto by na ulici sledoval vyskove rozdiely parov a uz urcite nie v zlom. Samozrejme, ked je nieco ozaj nezvycajne, tak si to clovek vsimne. U nas na skole bola baba, ktora mala maximalne 140cm a mala frajera okolo tych 190, tak tam som si to vsimla, lebo samotna jej vyska bola nestandardna. Ale vsimla som si to skor v dobrom, ze jej vyska nebola pre takeho chalana problem, cize skor ma to potesilo. Vase vysky su uplne standardne, tam by som sa vobec nepozastavila.
Stretnut niekoho, s kym si naozaj sadnes, nie je vobec caste, bola by velka skoda to zahodit. V skutocnosti sa nikto na vas nepozera, alebo mozno nejake mizive percento ludi. Podla mna ty sledujes, ci vas niekto neposudzuje, pozeras sa po ludoch a oni potom nadviazu ocny kontakt a vyzera to, ze sa pozeraju. Ja nepoznam ozaj absolutne nikoho, kto by na ulici sledoval vyskove rozdiely parov a uz urcite nie v zlom. Samozrejme, ked je nieco ozaj nezvycajne, tak si to clovek vsimne. U nas na skole bola baba, ktora mala maximalne 140cm a mala frajera okolo tych 190, tak tam som si to vsimla, lebo samotna jej vyska bola nestandardna. Ale vsimla som si to skor v dobrom, ze jej vyska nebola pre takeho chalana problem, cize skor ma to potesilo. Vase vysky su uplne standardne, tam by som sa vobec nepozastavila.
@marianarem máš pravdu ❤️🙏🏻
No toto by som neriesila. Ja mam 153 cm, cize keby som mala pozerat na vysku, asi by som velmi na vyber nemala 😂😂
Moja sestra ma tiez ako ty a prvy manzel mal cca 2m… maju spolu dceru. Terajsi jej partner tiez ma nad 180 🤷♀️ nikdy sme to neriesili.
Ak si sedite a vo vsetkom vyhovujete, absolutne neries vyskovy rozdiel (nie, nie je to smiesne)
Ak si s ním rozumieš, tak to nerieš. Ale úprimne? Áno, vyzerá to komicky 😂 taký vzťah na diaľku 🤭
Ja mam 159 cm a muz 195 cm, vyzerame niekedy ako maly a velky priatel, ale vyskovy rozdiel nam neprekaza. Akurat, ked si robime spolocnu selfie fotku, tak su to mensie manevre, aby sme mali hlavy v normalnej vyske - muz musi pokrcit kolena a ja stojim na spickach, alebo stojim na kameni😅
Mne sa to práveže veľmi páči . Ten muž pôsobí pri takej zienke ako jej ochranca . Ja mám 170 cm , čiže som to nikdy nezažila 🤣 . Môj muž ma 190 a teda vôbec by mi nevadilo kedy mal o 10 cm viac . Ale mne sa všeobecne páčia nízke ženy
Ludia sa pozeraju a vidia 2 veci: vyskovy rozdiel, ktory prekvapi a dvoch, co maju krasny vztah, ktory im mozu (v dobrom) zavidiet a zahreje to. Sami by taky chceli, ak ho nemaju.
Ver, ze to vnimaju oboje spolu a pohlad na porozumenie medzi dvoma vzdy prevazi v tom, ako to (pozitivne) vnimaju.
Tak si to uzivaj a nehanbi sa.

nie je to jedno aky je vyskovy rozdiel?
moj bracho 194cm, jeho manzelka neviem 162cm?
poznam par kde on ma okolo 200cm a ona okolo 150cm. tusim presnejsie 48cm rozdiel. a su spolu stastny.