Chodí k vám mamka bez ohlásenia?
Ahojte chcem sa opýtať lebo ma to zaujima ako to maju ine rodiny. Chodia k vam vaše mamky domov len tak? Ze zaklopú na dvere a ahoj? My bývame v dome, pre špeciálne pripady (ked ide po syna) ma kľúč od brány (je tam aj zvoncek) a ona si vojde a uz ju vidim na terase.
Chapem ze je to mamka, ale mozno by mi viac vyhovovalo ak by najprv dala vedieť ze pride. Nikdy by som si nedovolila vojsť k niekomu len tak (mozeme spat alebo robit nieco ine)
Samotná návšteva mi neprekáža. Ide o ten spôsob ako dnes.. ja este v pyzame a ona mi tu uz klope😏
Inak je to ten typ vztahovacnej manipulatívnej matky, bojim sa jej nieco povedat lebo za cely rok tu uz nepride a budem Ta najhoršia dcéra na svete 🤣
@h2 mas dobre napady 🙂
@simca06022011 to je super aspon vas neprekvapí ziadna návšteva 🙂
@galioska dobre 😜😜
A muz chodi nahy po dome? Lebo moj nie. A do spalne nam mama nechodi. Ale zas ked jej nevadi tvoj nahy muz, mozno ma na neho zalusk 🤣🤣
ahaaa, no tak to je blbé... tak je povedz, že vám idú meniť niečo na tej mechanike vrátane ovládačov. A nechaj to vyšumieť. Medzitým vymyslite s mužom iné miesto, kde nechať ovládač pre prípad núdze. Nedá sa vám brána napojiť na mobil cez nejakú appku?
Nie nechodí a ani svokra nie
@minutka Ano chodi ked ide do sprchy a tak.. vyzlieka sa v technickej kde dava veci do kosa na pradlo
@tiezjedna akoze da. Ale tak zas ja chcem aby mala prístup do nasho dvora a domu pre pripad. Ved nikdy nevies. Moze sa nieco stať, len som nemyslela ze to takto bude využívať. Oba fakt v pripade ze niesom doma
akoze, normlane jej povedz, nech da vediet ze idete, naozaj mozete robit hocico... kludne ju nechaj za dvarmi klopat dlhsie, nech si zvykne... alebo otvoris a prepac, ale my odchazdame za chvilu... tak ako sa urazi, tak sa aj odrazi zase, ak jej to slusne povies tak to musi pochopit. A je jedno ci mate syna 7r a co mozete /nemozete robit... rovnako ak napr sa ma syn ucit a ho to rozptyluje, ved to rozumna zena musi pochopit a vobec nemusis sa pre nejake vycitky trapit. Hadam dobro rodiny je viac ako jej super pocit vletiet niekomu do domu :DDD
Mojij rodicia maju obaja kluce od nas, aj svokrovci mali, ale bez ohlasenia nechodia (svokrovci chodili, to som si vydiskutirovala a riesila som to klucami vo dverach.. a potom ako som napisala na zaciatku = proste osm mala rozrobene veci, necakala som ich = nemohla som sa venovat, ak napr dcera spala,ani som nenechala aby ju buntosili atd = naucili sa fakt rychlo)
Povedz ze ste stratili kľúč a vymen zámok. Nemusíš jej dávať kľúč
@nelili1978 aleeee.. tak zas blba neni.. mame elektronickú bránu to zas nieje take jednoduché. Pipakov mame 5 dokopy
@simca06022011 Dakujem pekne, velmi rozumne a logicky napisane 🙂
Bývam na dedine mama vie že môže prísť hocikedy, aj tiež chodím hocikedy,.ona má kľúče od nás ja mám tiež od našich (ak spíme ako.,,robíme,, hocčo iné zavriem, kľúče nechám z zámku)
Ak máš dvere zatvorené a kľúče z vnútornej strany v zámku tak sa.asi dnu nedostane
@katica06 to nie ale ona sa zjaví rovno na terase a my mame vsade obrovské okna.. zaluzie zatial nemame aby sme zatiahli🤷♀️
Moji rodičia majú kľúče, väčšinou volajú, že prídu, ale občas sa stane, že prídem domov a mám tam ovocie alebo koláč. Keď sme na dovolenke, niekedy zavolajú, či môžu prespať, naši susedia sú ich kamoši, tak chodia k nim na karty raz za čas. Nevidím na tom nič zlé, veď sú to moji rodičia.
@tilly jasne to je pekne ked mate taky vztah. V dobrom zavidim ♥️
Keď ti to vadí, vezmi jej kľúče a vec vybavená 👌
@lienka.7 Oki
Tak si nejaké kúp, a máš po probléme
@katica06 exteriérové zaluzie sa davaju az po natiahnutí fasády… čakáme 🙂
Tak to si na tom ešte dobre.My máme som a vchodové dvere a aj bočné.Kdd je muž doma tak stále chodíme cez bočné dvere a on necháva odomknuté. A chodí k nám svokra často no cez zahradu a vojde si len tak,ja už mám nato také nervy.Ja keď som sama si zamykan a musí pekne zazvonit a keď je môj muž doma si vojde len tak akoby bola doma.
@20mysicka12 ako nechapem fakt toto.. Ved to je základná slušnosť nevyjst do cudzieho domu len tak🤷♀️
@tiezjedna Ved ja Ani nežiadam radu. Diskutujem ako to maju ini.ako to vnímajú. Ja s tym dokážem zit len ma to štve. Ale keďže je to mama nechcem si ju pohnevať 🙂
@autorka ja ti rozumiem, kedysi som mala s mamou podobný problém, akurát, že ona mala taký blbý zvyk preorganizovávať mi veci v linke, špajzi atď podľa seba. Vo finále sa nič vážne nedialo, ale vytáčalo ma to z princípu. Ja by som si to u nej nedovolila, a to som v tom byte vyrastala, takže kedysi sa to odo mňa doslova vyžadovalo - urob, uprac, vytrieď😂 Lenže ja som niekde vzadu vedela, že toto nie je o zoradených koreničkách, ale o tom, aby si mama uvedomila, že už som dospelá, mám svoj život, svoju domácnosť a mám tieto veci pod kontrolou. Hádka bola proste nevyhnutná, pretože - rovnako ako u vás - taktné náznaky ani konkrétna prosba (opakovane) nezaberali. Raz som vyštartovala. Bola urazená asi mesiac. Ja som k nim chodila normálne, akoby nič. Postupne to rozdýchala a od tej doby, ak mi chcela zase týmto spôsobom "pomôcť", tak sa spýtala... Častou som s vďakou odmietla, ale občas ju nechám😂 win-win😍
Ešte mi napadá, ja by som jej asi pripravila takú decentnú terapiu šokom. Ak má vo zvyku chodiť pravidelne v nejaký deň/hodinu, tak by som to zariadila tak, aby nás načapala😉 Komentovať to nijako nemôže, pretože je to váš dom, vaše súkromie. Možno sa chytí za nos...
@tiezjedna Ach uplne ako keby som o nas citala.. moja mamka mala tiez tu tendenciu riadiť menit. My sme postavili nový dom; mali sme interiérovú dizajnérku ale ona to vsetko odudrala na co to je dobre proste stara škola isla si svoje. Urobili sme si samozrejme po svojom a teraz. Ked k nam pride nejaka návšteva rozprava ako nam dobre poradila ze tak super vsetko zariadené🤣🤣🤣🤣co ti poviem…
Organizovať niekomu koreninky a veci v domácnosti v ktorej nežijem a nevyužívam. To je nepochopiteľne. Fakt dufam ze my take mamy a svokry nebudeme
Hahah to je inak akoze Dobry napad ze mat zamknuté ona bude klopať a my dlho dlho nic a tak v župane vyjdem. Mozno sama zdupka a viac tak nenabehne🤣🤣 normálne si ju predstavujem🤣🤣
Nevadi mi to. Ja sa potesim ked niekto pride..
@11bodka11 tak vacsinou aj ja🤣

@memma super ;) tak mate asi Dobry vztah 🙂