icon

Chodí k vám mamka bez ohlásenia?

15. okt 2024

Ahojte chcem sa opýtať lebo ma to zaujima ako to maju ine rodiny. Chodia k vam vaše mamky domov len tak? Ze zaklopú na dvere a ahoj? My bývame v dome, pre špeciálne pripady (ked ide po syna) ma kľúč od brány (je tam aj zvoncek) a ona si vojde a uz ju vidim na terase.
Chapem ze je to mamka, ale mozno by mi viac vyhovovalo ak by najprv dala vedieť ze pride. Nikdy by som si nedovolila vojsť k niekomu len tak (mozeme spat alebo robit nieco ine)
Samotná návšteva mi neprekáža. Ide o ten spôsob ako dnes.. ja este v pyzame a ona mi tu uz klope😏
Inak je to ten typ vztahovacnej manipulatívnej matky, bojim sa jej nieco povedat lebo za cely rok tu uz nepride a budem Ta najhoršia dcéra na svete 🤣

autor
16. okt 2024

@tiezjedna 🤣🤣uvidime🤣

oktobermimi
16. okt 2024

Néchodi, nebude. Ma zakaz😂

nelka93
16. okt 2024

Nechodi, ale býva 300 km. Mne by to ale nevadilo, my aj k starkej chodíme hocikedy, a starká k nám tiež. Mame kľúče navzájom.

ksenia16
16. okt 2024

Tak povedzte jej rovno,mama musíš zavolať mi, ja mám vlastný život. Keď nebude rozprávať rok tak aj návštev nebude.

ksenia16
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
Odpoveď bola odstránená
benimnadir
16. okt 2024

Si neviem predstavit, že by mi mama chodila domov kedy chce, ani ja nechodím k nej bez ohlásenia. 😁

ksenia16
16. okt 2024

@ariannazara
@ariannazara aspoň toto správne napisane

sticker
ksenia16
16. okt 2024

@ariannazara to ti mamka tak hovorí namiesto ahoj?

autor
16. okt 2024

@benimnadir tak vidis. Podla toto co citam tak mamy bezne chodia s dcéram a zaťom

autor
16. okt 2024

@ksenia16 v diskusii som to vsetko rozoberala. Chapem ze to nebudes citat ale Tak nejde o to ze povedat a zeby rok neprisla

benimnadir
16. okt 2024

Ty sa nepozeraj na druhých ale na seba a ak ti to vadí asi by som skúsila jej to vysvetliť jemne. Alebo keď budeš vidieť, že prichádza, choďte sexovať k oknu, zaručene nezaklope 😂

ksenia16
16. okt 2024

Tak trpí. Slovenská žena sa narodila aby trpela, či?

ksenia16
16. okt 2024

Lebo sú hlúpi a nemajú súkromie

autor
16. okt 2024

@benimnadir 🤣🤣🤣

autor
16. okt 2024

@ksenia16 ty si sa dnes asi velmi zle vyspala ci niekto Ta naštval?

adonish
16. okt 2024

Nie, byva cca 200km daleko 😂 ale svokra takto chodila (aj si odomykala), ked sa narodila dcera. Vzdy chcela kecat a ja spat (ked spalo dieta). Slusne sme vysvetlili, nech sa ohlasili vopred (samozrejme nie ked bola pred dverami) a bolo

mofa
17. okt 2024

Tiez byvame vedla seba. Chodia obaja rodicia len tak ze zazvonia a vojdu. A aj my k nim. Nemam s tym problem.

lenagawel
17. okt 2024

bud rada ze to je mama mne toto robili svokrovci 🤦🏻‍♀️

luba28
17. okt 2024

bola by som vdacna ak by prisla kedykolvek 😭 a o ktorejkolvek hodine ,,bud rada,ze ju mas

nikoleta1234
17. okt 2024

Ano, svokrovci aj rodicia maju kluce, mozu kedykolvek vojst, su vitaní 🙂 rodicia pridu aj neohlasenw a nevadi mi to, svokra predtym napise/zavola 🙂

autor
17. okt 2024

@luba28 ja som rada ze ju mam a nech si chodi. Len nech mi to vopred oznámi .. mne to netreba pisat, ocko mi pred 3 rokmi zomrel na covid…

autor
17. okt 2024

@nikoleta1234 super 🙂

autor
17. okt 2024

@lenagawel Ach moj Boze😌a ako si to poriesila?

autor
17. okt 2024

@mofa to je dobre 🙂

lenagawel
17. okt 2024

som nalozila muzovi 😂😂

dooscoby
17. okt 2024

Chodi obcas aj kazdy den, ale zavola hoci uz je velakrat na ceste. Ja robim z domu, ale uz vie, ze nema rusit. Spravim jej kavu, da si sladke, vyvenci psa a ide domov. Ona je dlho rozvedena, teraz byva v 2 izbovom byte s 90 rocnou mamou, ktora jej este aj rata kolko toaletaku minie cize musi ist sa niekam odreagovat, vyventilovat, kolegyne nema, chlapa ani kamaratky kvoli mame tiez nie, ta sa s nou nerozprava ani, ked vybehne so mnou na nakup. Tazka pivaha, ja by som nemala nervy. A ked som v praci chodi tiez vyvenci psa a ked nestiham varit nakrmi vnuka bud mu kupi kebab alebo naco ma chut cize v tomto je to super. Aj cez dovolenku strazi macky a potom si najdrm praci gel, ovocie, chleba, parky ako ona vravi prvu pomoc. Obcas je to tazke lebo kolko krat v praci vyrusi objednat lekara, vybavit nahrobny kamen, zaplatit ucty, nema internet tak si pomahame navzajom. Ale muz nie nahy, ale bezne tu beha v trenkach, ked je u nas.

ksenia16
17. okt 2024

Nastvali ma take hluposti. Stazujes sa a nic nerobis. No tak sa nestazuj

autor
17. okt 2024

@ksenia16 to mas Dobry zivot ked Ta to ze ja som naštvaná a nic nerobim naštve 🤣

autor
17. okt 2024

@dooscoby tak to Ano.. to by sa tam zbláznila chudinka🥹🥹