icon

Chodia ženy na rande len kvôli jedlu?

Včera o 15:10

Chodia sa zeny na rande ozaj iba zadarmo najest? Alebo mat zadarmo sex ? Je ozaj tato spolocnost na tom tak zle? Zeny nasledne opakuju a presuvaju svoje rande podla toho ako je v danej restauracii kam ju volate menu? Moze tympadom socialna kriza a politicky toxicke prostredie za nefunknost vztahov? Su zeny ktore dufaju ze im chlap na prvom rande zaplati, obet systemu alebo tvorcovia zla? Skusme najst pod touto temou na to odpovede. A co ceny benzinu? ma muz viezt zenu na rande a z rande, ak cena za pohonne hmoty je vyssia ako aktualny uzitok a prognoza buduceho vtahu?

anonym_cc329b
Včera o 16:27
@anonym_8d522e

@anonym_autor fakt úbohé zmýšľanie, nikdy by ma niečo také nenapadlo. Túto tému musel založiť len vypočítavý žgrloš.

@anonym_8d522e
Mylis sa to zalozil nadrzany zgrglos mne to absolutne nikdy nevadilo nerad sam jem, este som vybral aj dobru restiku aj dobre vino a zasuvanie bez problemov.

anonym_f6eb9f
Včera o 16:27
@morpheuss

Dámy, píšte mi všetky, ktoré sa chcete zadarmo najesť a zašukať si 😂

@morpheuss Tak toto je veľmi odvážna ponuka 😃😃😃

sevrin
Včera o 16:28

Haha, s jednou som raz sa takou bol. Zožrala hamburger veľký ako tanier a bolo to na nej vidieť, že nebol prvý a určite ani posledný.

andrejka2424
Včera o 16:28
@morpheuss

@morpheuss Si štedrý, robíš vám chlapom dobré meno. ❤️ Nech ti zdravíčko slúži a syfilis ťa obchádza. 😁

anonym_1058a8
Včera o 16:29

To sú aké úvahy?🤣 mať tak nudný život a riešiť “nič”, by ma ani nebavilo. Veď ak nechceš nič platiť, na rande nechoď. Ak niekoho pozves, zaplať to všetko.

anonym_59f7fb
Včera o 16:29
@anonym_2aa689

@anonym_autor presne tak,si decko

@anonym_2aa689 a este skupe, brr ake antisexualne

morpheuss
Včera o 16:31
@anonym_ce1afc

@morpheuss ja by som sa len najedla... Ja som vycurana 😅

@anonym_ce1afc to je ešte pohodka... ešte vyčúranejšia by si bola kebyže chceš len sex bez večere...

morpheuss
Včera o 16:33
@andrejka2424

@morpheuss Si štedrý, robíš vám chlapom dobré meno. ❤️ Nech ti zdravíčko slúži a syfilis ťa obchádza. 😁

@andrejka2424 ďakujem krásne, Andrejka ❤

anonym_9f7179
Včera o 16:47

Hrozne trápne, my ženy hladom nehynieme, vieme variť!
Aj to radi ukazujeme, len nie cudziemu zúfalcovi, ktorý pozýva na menúčka.
Určite je to systém čo za to može, ale tvoj, že sa ďalej nedostaneš..
Žena to menúčko preglgne a dá ti šancu, ale už ju nedostane ani na 3chodovú večeru..

anonym_450004
Včera o 17:03
@anonym_ce1afc

@anonym_450004 vies co je na celom tom spravodlive? Ti kripli a zufalci tak ci tak ostanu sami. Ked su nepouzitelni ako mladi, nepouzitelni budu aj po patdesiatke. Keby boli pouzitelni, tak by uz davno boli zadani a nemuseli by sa zatrpnuto vyskierat zo zien, ze su priebercive. Po patdesiatke ich uz nechcu ani rovesnicky a ani mladsie.
Vzdy lepsie je byt sama ako s debilom. To plati pre mladu ci staru.

@anonym_ce1afc "Ked su nepouzitelni ako mladi, nepouzitelni budu aj po patdesiatke. Keby boli pouzitelni, tak by uz davno boli zadani a nemuseli by sa zatrpnuto vyskierat zo zien, ze su priebercive."
Ja sa nestazujem, ja som bol pouzitelny a mal som dost bab aj ako mlady. Len krutim hlavou, ze ked sa mi pacila nejaka naozaj pekna, ta bola prieberciva. A potom ked sme boli spolu okolo 45, tak zahlasila, ze jedno ju mrzi, ze ma vtedy odmietla. Tak som si pomyslel, dievca teraz stara uz mozes ist do p...e. Babu si najdem hocikedy a naco by si mi bola stara. Akoze tato vychcanost, ze mlada chce platit, inak otrci hubu a ide za tym, co zaplati, ale ked je stara, tak mas byt zrazu "gentleman" a nepozerat na vzhlad, ale na vnutro. Jasne, tieto kecy si nechaj vies pre koho ..Ty si kde do p.. predtym pozerala, na penazenku?

anonym_ce1afc
Včera o 17:08
@anonym_450004

@anonym_ce1afc "Ked su nepouzitelni ako mladi, nepouzitelni budu aj po patdesiatke. Keby boli pouzitelni, tak by uz davno boli zadani a nemuseli by sa zatrpnuto vyskierat zo zien, ze su priebercive."
Ja sa nestazujem, ja som bol pouzitelny a mal som dost bab aj ako mlady. Len krutim hlavou, ze ked sa mi pacila nejaka naozaj pekna, ta bola prieberciva. A potom ked sme boli spolu okolo 45, tak zahlasila, ze jedno ju mrzi, ze ma vtedy odmietla. Tak som si pomyslel, dievca teraz stara uz mozes ist do p...e. Babu si najdem hocikedy a naco by si mi bola stara. Akoze tato vychcanost, ze mlada chce platit, inak otrci hubu a ide za tym, co zaplati, ale ked je stara, tak mas byt zrazu "gentleman" a nepozerat na vzhlad, ale na vnutro. Jasne, tieto kecy si nechaj vies pre koho ..Ty si kde do p.. predtym pozerala, na penazenku?

@anonym_450004 presne som vedela, ze ty si ten koment napisal. 😀 Ale, ze hned ako som precitala som vedela, ze to si ty, co si sa za tolke roky nespamatal z toho, ze ta vtedy odmietla a nevies jej to odpustit. A to, ze si mal kopu bab nznamena to, ze si pouzitelny, Znamena to len tolko, ze nie si schopny udrzat vztah.

anonym_34f117
Včera o 17:13

@anonym_autor mat zadarmo sex? Wtf 🙈😀 jasne ze keď idem na rande a zájde to až k sexu, chcem ho zadarmo. Ty si strašný tragéd.

anonym_450004
Včera o 17:14
@anonym_ce1afc

@anonym_450004 presne som vedela, ze ty si ten koment napisal. 😀 Ale, ze hned ako som precitala som vedela, ze to si ty, co si sa za tolke roky nespamatal z toho, ze ta vtedy odmietla a nevies jej to odpustit. A to, ze si mal kopu bab nznamena to, ze si pouzitelny, Znamena to len tolko, ze nie si schopny udrzat vztah.

@anonym_ce1afc 😀 ale prosim ta, toto jednanie som videl aspon u 5 bab, s ktorymi som mal nejaku interakciu. Ak mas jedneho chlapa za cely zivot a nechcete sa rozviest kvoli detom a majetku, tvarite sa pred okolim, ze vsetko je tip top, to neznamena, ze ty si pouzitelna pre vztah. 🙂

anonym_5bc59a
Včera o 17:20
@anonym_34f117

@anonym_autor mat zadarmo sex? Wtf 🙈😀 jasne ze keď idem na rande a zájde to až k sexu, chcem ho zadarmo. Ty si strašný tragéd.

@anonym_34f117 Ak by on chcel sex, dobre vie, že by musel platiť. Je to úbožiak, aj šĺapky pri ceste mu budú dobré.

autor
Včera o 17:21
@andrejka2424

@andrejka2424 ten syfilis ale dostane od zien, ženy, jednej z vas🙂

andrejka2424
Včera o 17:24
@anonym_autor

@andrejka2424 ten syfilis ale dostane od zien, ženy, jednej z vas🙂

@anonym_autor No a? Asi si je vedomý rizika. Ty sa našťastie ničoho nemusíš obávať a zomrieš zdravý, bez toho syfilisu.

autor
Včera o 17:25
@andrejka2424

@anonym_autor No a? Asi si je vedomý rizika. Ty sa našťastie ničoho nemusíš obávať a zomrieš zdravý, bez toho syfilisu.

@andrejka2424 teda dostane ho od teba?

luckabj82
Včera o 17:25
@anonym_75c82f

Zase si sa opustil? Najlepsie by bolo, keby zena prisla na rande svojim autom, zaplatila si veceru a este by si dostal aj sex potom. Takto si to predstavujes? 😄

@anonym_75c82f sex samozrejme u nej v luxusnom dome 🤷

andrejka2424
Včera o 17:26
@anonym_autor

@andrejka2424 teda dostane ho od teba?

@anonym_autor Určite že áno. 😘

anonym_34f117
Včera o 17:27
@morpheuss

@morpheuss som nevedela, že to takto funguje 😃 ja sa pred sexom vždy najem ešte doma.
Veď potom s plným bruchom rovno po jedle aký výkon podám 😅😅

anonym_14ae0e
Včera o 17:31

mat zadarmo sex ? to čo akože znamená
kedy ženy zato platili ?

anonym_c0650c
Včera o 17:32

@anonym_autor poviem to takto, keby ste neboli chlapi vychcani tak by ste nechodili s 10 za tyzden na rande a ten obed, kava by Vas nebolel. Mozno, zena mala zaujem, ale pri osobnom stretnuti tam nebola proste iskra, to neznamena, ze sa sla iba zadarmo najest.

autor
Včera o 17:34
@anonym_c0650c

@anonym_autor poviem to takto, keby ste neboli chlapi vychcani tak by ste nechodili s 10 za tyzden na rande a ten obed, kava by Vas nebolel. Mozno, zena mala zaujem, ale pri osobnom stretnuti tam nebola proste iskra, to neznamena, ze sa sla iba zadarmo najest.

@anonym_c0650c prve rozumne konstatovanie, Klobuk dolu.

anonym_5bc59a
@anonym_14ae0e

mat zadarmo sex ? to čo akože znamená
kedy ženy zato platili ?

@anonym_14ae0e V jeho snoch príde kočka, kúpi mu hot dog na benzínke , spraví mu v aute fajku a pri odchode 10 eur do prasiatka.

bjnr

Keď sa v jednom príspevku stretne cena benzínu, obedové menu a globálna politická kríza, väčšinou to neznamená, že je svet v rozpade. Znamená to, že niekto prežíva hlboké sklamanie, znechutenie a pocit, že z neho niekto zneužíva zdroje. Pomenujme však pravú dynamiku, ktorú tu opisujete, snažíte sa kvantifikovať a zracionalizovať vzťahy, aby ste sa chránili pred zraniteľnosťou a odmietnutím. Skôr je za tým silná potreba pochopiť, prečo sa zo vzťahov stáva niečo, čo treba neustále prepočítavať. Ak prevádzate rande na kalkuláciu, kde porovnávate cenu pohonnej hmoty s „aktuálnym úžitkom a prognózou budúceho vzťahu“, prestávate pristupovať k ľuďom ako k bytostiam a začínate s nimi zaobchádzať ako s transakciami. A to má svoj háčik, transakčný prístup k ľuďom vám pritiahne výhradne transakčných ľudí. Ak hľadáte investičnú návratnosť namiesto ľudského kontaktu, prirodzene si vytvárate svet, v ktorom sú aj ostatní len lovci výhod. Obviňovať z toho politickú krízu alebo systém je síce pohodlné, ale odberá vám to akúkoľvek kontrolu nad vlastným životom. Zmeňte pravidlá hry, ktoré vás frustrujú. Ak máte pocit, že vás ženy využívajú na večere zadarmo, prestaňte ich na prvom rande volať do reštaurácií. Pozvite ich na obyčajnú kávu alebo prechádzku do parku, kde je finančná investícia nulová alebo minimálna. Tam sa totiž okamžite ukáže, či má daná žena záujem o vaše presvedčenia, humory a prítomnosť alebo o zadarmo nakŕmený žalúdok. Chráňte svoje peniaze aj energiu tým, že nenastavíte latku tak, aby vás jej preskočenie poškodzovalo. Vzťah nie je ekonomická transakcia. A keď sa naň začneme pozerať ako na transakciu, veľmi ľahko prestaneme vidieť konkrétneho človeka pred sebou. Na najbližšom rande úplne vypnite otázku, kto komu čo dlhuje. Zaplaťte to, čo ste ochotný zaplatiť bez následného nároku. Keď začnete hovoriť o „ženách“ ako o jednej skupine, možno už nehľadáte odpoveď na to, aká je konkrétna žena pred vami, ale potvrdenie toho, čo si o ženách už myslíte. Jedna skúsenosť môže byť nepríjemná. Niekoľko zlých skúseností môže bolieť. Ale zovšeobecnenie vám síce dá pocit vysvetlenia, zároveň vám môže znemožniť spoznať človeka, ktorý sa do tej predstavy vôbec nezmestí. Aký úžitok alebo pocit bezpečia získavate z toho, že namiesto rizika skutočnej blízkosti s jedným človekom radšej robíte ekonomickú bilanciu z celého ženského pokolenia? Práve odpoveď na túto otázku môže povedať o vašich vzťahoch oveľa viac než cena večere alebo benzínu.

anonym_f9bc11
Včera o 17:49

@anonym_autor Vieš čo, nemusíme ani večerať. Tak ako vy chlapi, aj my ženy sledujeme všetko. Mne stačilo, že chlapík neotvoril dvere a nedal prednosť. Bolo mi jasné s kým mám tú "česť". Sledovala som, ako sa správa za stolom, spôsob komunikácie, spôsob objednávania, či reklamuje jedlo, spôsob platenia. Milión vecí som sa dozvedela o človeku v reštaurácii. O samotné jedlo ani tak nešlo. Ale aj z toho sa dá veľa zistiť.

anonym_e46ac5
Včera o 18:14

Radšej by som iba suchy rozok hryzla ako ist na rande s debilom. A ked uz sa zda ako tak k svetu a isla by som s nim na rande, tak predsa on vybera, kam pozyva, nech pozyva tam, kde je to podla jeho financnych moznosti. Ved porozpravat sa mozu aj pri pareurovej kave pripadne jedna pizza hadam az tak nezaboli jeho penazenku. A ak pozyva zenske casto, tak nech trpi jeho penazenka. Zjavne je to bud kurevnik, co zeny strieda alebo je tak nesympaticky, ze ziadna s nim nechce ostat a tam musi stale skusat (tym by mal radsej popracovat na svojom nedostatku nez stale nahadzovat udicku).

simca06022011
Včera o 18:18

vsak treba si dat rande online, neminies na veceru,ani benzin... :DDD este ze dobu randenia mam za sebou, uz lutujem dceru svoju...

anonym_ce1afc
Včera o 18:23
@anonym_450004

@anonym_ce1afc 😀 ale prosim ta, toto jednanie som videl aspon u 5 bab, s ktorymi som mal nejaku interakciu. Ak mas jedneho chlapa za cely zivot a nechcete sa rozviest kvoli detom a majetku, tvarite sa pred okolim, ze vsetko je tip top, to neznamena, ze ty si pouzitelna pre vztah. 🙂

@anonym_450004 ale preco si myslis, ze nas spolu drzi len majetok? Asi si ani nevies predstavit, ze vztahy funguju aj na inom principe, lebo si taky nikdy nezazil.

anonym_ce1afc
Včera o 18:26
@bjnr

Keď sa v jednom príspevku stretne cena benzínu, obedové menu a globálna politická kríza, väčšinou to neznamená, že je svet v rozpade. Znamená to, že niekto prežíva hlboké sklamanie, znechutenie a pocit, že z neho niekto zneužíva zdroje. Pomenujme však pravú dynamiku, ktorú tu opisujete, snažíte sa kvantifikovať a zracionalizovať vzťahy, aby ste sa chránili pred zraniteľnosťou a odmietnutím. Skôr je za tým silná potreba pochopiť, prečo sa zo vzťahov stáva niečo, čo treba neustále prepočítavať. Ak prevádzate rande na kalkuláciu, kde porovnávate cenu pohonnej hmoty s „aktuálnym úžitkom a prognózou budúceho vzťahu“, prestávate pristupovať k ľuďom ako k bytostiam a začínate s nimi zaobchádzať ako s transakciami. A to má svoj háčik, transakčný prístup k ľuďom vám pritiahne výhradne transakčných ľudí. Ak hľadáte investičnú návratnosť namiesto ľudského kontaktu, prirodzene si vytvárate svet, v ktorom sú aj ostatní len lovci výhod. Obviňovať z toho politickú krízu alebo systém je síce pohodlné, ale odberá vám to akúkoľvek kontrolu nad vlastným životom. Zmeňte pravidlá hry, ktoré vás frustrujú. Ak máte pocit, že vás ženy využívajú na večere zadarmo, prestaňte ich na prvom rande volať do reštaurácií. Pozvite ich na obyčajnú kávu alebo prechádzku do parku, kde je finančná investícia nulová alebo minimálna. Tam sa totiž okamžite ukáže, či má daná žena záujem o vaše presvedčenia, humory a prítomnosť alebo o zadarmo nakŕmený žalúdok. Chráňte svoje peniaze aj energiu tým, že nenastavíte latku tak, aby vás jej preskočenie poškodzovalo. Vzťah nie je ekonomická transakcia. A keď sa naň začneme pozerať ako na transakciu, veľmi ľahko prestaneme vidieť konkrétneho človeka pred sebou. Na najbližšom rande úplne vypnite otázku, kto komu čo dlhuje. Zaplaťte to, čo ste ochotný zaplatiť bez následného nároku. Keď začnete hovoriť o „ženách“ ako o jednej skupine, možno už nehľadáte odpoveď na to, aká je konkrétna žena pred vami, ale potvrdenie toho, čo si o ženách už myslíte. Jedna skúsenosť môže byť nepríjemná. Niekoľko zlých skúseností môže bolieť. Ale zovšeobecnenie vám síce dá pocit vysvetlenia, zároveň vám môže znemožniť spoznať človeka, ktorý sa do tej predstavy vôbec nezmestí. Aký úžitok alebo pocit bezpečia získavate z toho, že namiesto rizika skutočnej blízkosti s jedným človekom radšej robíte ekonomickú bilanciu z celého ženského pokolenia? Práve odpoveď na túto otázku môže povedať o vašich vzťahoch oveľa viac než cena večere alebo benzínu.

@bjnr a teraz svojimi slovami