Chodili by ste so nižším partnerom?
Ja 1,63cm, on 1,60cm. Vám osobne by to prekážalo?
@anonym_autor Mala som aj vacsi rozdiel, ja som taky typ, u ktoreho toto moc nehra rolu. Aj ine pary poznam aj s vacsim rozdielom.
Chodila by som s menším, keby bol menší max. o 2 cm než ja, inak nie.
Zasa mne by to vadilo, nemohla by som mať ani rovnako vysokého odo mňa, a už vôbec nie menšieho
No 160 cm je na chlapa pre mna malo. Potrebujem statneho chlapa nad 185 cm.
moja suseda ma nizsieho o hlavu, ale ona ma cca 190 cm
Vôbec
@anonym_autor Ani keby bol jediný muž v Európe…Ja viem, že za výšku chlap nemôže, ale pre mňa je to nepredstaviteľné chodiť s nízkym chlapom…
Ja nie...mňa taky muz nepritahuje...pacia sa mi podstatne vyšší ako ja...ja mam 168, môj muž 196
Ja s nizsim odo mna zijem, ten rozdiel je asi taky ako u vas. Sice sa mi pacia vysoki, ale zas ma ine kvality. Nemenila by som.
Sama ma 160 a mala som aj rovnako vysokého partnera ale za mňa teda určite nie. Pripadam si veľmi zvláštne, je to veľmi mala výška na chlapa
@anonym_autor ano prekážalo by mi to. Nebola by som s nižším chlapom ako ja.
Teoreticky ano. Teoreticky preto, ze sa mi fyzicky pacia vysoky muzi a vsetci moji partneri boli vyssi ako ja, ALE vyska nie je kriterium podla ktoreho si chlapa za partera vyberam. Priority mam inde. Rovnako sa mi najviac pacia modroki blond fesaci a vydala som za tmaveho typka...
výška nie je všetko. hlavné je, čo má v hlave
Vadilo by mi to. Nebola by som s nim, ani keby bol rovnako vysoky ako ja. Aspon o hlavu musí byť vyšší.
Medzi krajiny s najvyššími priemernými výškami mužov patrí Holandsko (183,78 cm), Čierna Hora (183,30 cm) a Bosna a Hercegovina (182,47 cm), Slovensko 179,5, Španielsko, Taliansko a Grécko má priemernú výšku mužov 175 cm, Južná Azia 168 cm.
@anonym_autor vzdy som mala vysokých mužov nad 190cm. Nakoniec mam manzela vysokého ako ja. Cize ked si dam aj malinké 3-5cm opätky, som vyššia. Vzdala som sa vysokých opatkovych topánok ale inak v tom nevidim problem. Manzel to neriesi vobec, jeho babka bola o hlavu vyššia ako dedo, takze on taketo neriesi vobec.
píšeš ako keby bol rozdiel 20 cm 😀
@anonym_autor ved to hadam ani nevydno.
@domkakvet no u teba je hlavne vYdno parádnu gramatiku 😀
@anonym_autor źiadny problém
https://feminity.zoznam.sk/cl/2005370/8977430/D...

@anonym_autor veď to je minimum.... určite nevadí