icon

Chodili by ste so nižším partnerom?

11. apr 2026

Ja 1,63cm, on 1,60cm. Vám osobne by to prekážalo?

anonym_f68de2
12. apr 2026

Vyska by urcite pre mna nebol rozhodujuci prvok.

ika02
12. apr 2026

Ahoj, ak ti povedal, že meria 160 cm, v skutočnosti má asi 158 cm. Nízki chlapi si vždy nejaký ten cm pridajú 😉. Ak vezmeš lodičky, je to už rozdiel, ktorý sa nedá si nevšimnúť. Mne by skôr vadilo, že ak by sme my, nízki ľudia, mali syna, bol by pravdepodobne tiež nižšieho vzrastu a to by som mu nerada spôsobila.

anonym_a9e403
12. apr 2026
@ika02

Ahoj, ak ti povedal, že meria 160 cm, v skutočnosti má asi 158 cm. Nízki chlapi si vždy nejaký ten cm pridajú 😉. Ak vezmeš lodičky, je to už rozdiel, ktorý sa nedá si nevšimnúť. Mne by skôr vadilo, že ak by sme my, nízki ľudia, mali syna, bol by pravdepodobne tiež nižšieho vzrastu a to by som mu nerada spôsobila.

@ika02 ono staci, ked je jeden z rodicov podpriemerne vysoky, nemusia byt obaja.
Napr u nas. Svokra je odo mna o hlavu nizsia (ma 150cm) a svokor je priemernej muzskej vysky. A moj muz zdedil vysku po svojej mame. Odo mna je nizsi o cca 5-6 cm. Sme spolu takmer 30 rokov ;)
Nase deti si to tiez podelili, jedno je vyssie aj odo mna, druhe je dost podpriemernej vysky.

dadis
12. apr 2026
@anonym_a9e403

@ika02 ono staci, ked je jeden z rodicov podpriemerne vysoky, nemusia byt obaja.
Napr u nas. Svokra je odo mna o hlavu nizsia (ma 150cm) a svokor je priemernej muzskej vysky. A moj muz zdedil vysku po svojej mame. Odo mna je nizsi o cca 5-6 cm. Sme spolu takmer 30 rokov ;)
Nase deti si to tiez podelili, jedno je vyssie aj odo mna, druhe je dost podpriemernej vysky.

@anonym_a9e403 Presne to som chcela autorke pisat, ci s nim planuje aj mat deti, lebo potom aj deticky bude mat mensie. Ja mam 170 a otec mojich deti len 180 (moja vyska je mierny nadpriemer a jeho mierne podpriemer). Syn ma 186 cm a dcera 167/8 (ppdla nejakej kalkulacky predpokladsanej vysky deti to vyslo uplne presne). Kym u zeny je 163 uz v pohode vyska, tak autorkyne deti (aj chlapci) mozu byt nizsie, nez budu rodicia (napriklad ako moja dcera).

anonym_a9e403
12. apr 2026
@dadis

@anonym_a9e403 Presne to som chcela autorke pisat, ci s nim planuje aj mat deti, lebo potom aj deticky bude mat mensie. Ja mam 170 a otec mojich deti len 180 (moja vyska je mierny nadpriemer a jeho mierne podpriemer). Syn ma 186 cm a dcera 167/8 (ppdla nejakej kalkulacky predpokladsanej vysky deti to vyslo uplne presne). Kym u zeny je 163 uz v pohode vyska, tak autorkyne deti (aj chlapci) mozu byt nizsie, nez budu rodicia (napriklad ako moja dcera).

@dadis to maju obe vase deti fajn vysku😊. Ja mam cca 176, muz 170. Dcera ma len 158, nenarastla ani na predpokladanu vysku…zjavne ju podedila po svokre🤷🏼‍♀️.

dadis
12. apr 2026
@anonym_a9e403

@dadis to maju obe vase deti fajn vysku😊. Ja mam cca 176, muz 170. Dcera ma len 158, nenarastla ani na predpokladanu vysku…zjavne ju podedila po svokre🤷🏼‍♀️.

@anonym_a9e403 Syn mal podla prepoctu mat 181,5 a tiez tam zauradovala genetika z moje strany - kde muzi v rodine mojho otca su vysoki (a maju velke chodidla 😅). Syn ma 45 velkost nohy a jeho otec 42. 😂

anonym_a9e403
12. apr 2026
@dadis

@anonym_a9e403 Syn mal podla prepoctu mat 181,5 a tiez tam zauradovala genetika z moje strany - kde muzi v rodine mojho otca su vysoki (a maju velke chodidla 😅). Syn ma 45 velkost nohy a jeho otec 42. 😂

@dadis chapem a poznam 🙂 . Z mojej rodiny (rodicia, surodenci) som ja najnizsia a s najmensou nohou (v beznom obchode si topanky nekupim🙄)
Nuz, ale pracujeme s tym, co mame😅

snugglingduckling
12. apr 2026

Ja si myslim ze vsetky mame nejake predstavy o tom ako by mal nas partner vyzerat - nepovazujem to za pochybnost. Ked raz ale stretnes niekoho kto ti zaimponije je na konci jedno ake body z toho zoznamu splna - chlapi nie su len vzhlad ale aj charizma/vona/nieco medzi nebom a zemou co proste nenaolanujes. Ak tam ta chémia ale kvoli tomu nie je tak asi do toho nechať - bez chemie sa ten vztah buduje ťažko zo začiatku. Musíš si to ale vyhodnotiť sama.

nevelyn
12. apr 2026

Chodila, mne sa vzdy pacili rovnako vysoki ako ja alebo i nizsi. Naviac za vysku nemoze, viac by mi vadilo, kebyze je bezdovodne tlsty, to svedci o slabej voli.

citronove_koliesko
12. apr 2026

@anonym_autor ja by som nechcela ani rovnako vysokeho, aspon 5 cm aby mal viac. Ja si s nizsim ani nezacnem lebo viem ze by mi to vadilo.

anonym_c9356c
12. apr 2026

Tuto diskusiu si treba odlozit, aby ked sa bude nejaka spanila deva opat pytat, preco su muzi povrchni a zalezi im na vzhlade zeny sa dalo ukazat, ze obe pohlavia "su rovnake"... Ja samozrejme uplne chapem preferenciu vysky u niektorych zien, len teda chlapi s tym nic nespravia a vlastne ani tie zeny, ktorym sa nizki muzi nepacia 🙂 🙂

anonym_071c0d
12. apr 2026

Vadilo a vadi. Aj som to skusila. Dobry chlap, velmi sme si rozumeli, ale o 10cm nizsi, ukoncila som to.

anonym_7636f3
12. apr 2026

Nikdy som s takym nechodila, ale preco by to mal byt problem? Nevadilo by mi to, keby to mal byt inak super chlap

dadis
12. apr 2026
@anonym_c9356c

Tuto diskusiu si treba odlozit, aby ked sa bude nejaka spanila deva opat pytat, preco su muzi povrchni a zalezi im na vzhlade zeny sa dalo ukazat, ze obe pohlavia "su rovnake"... Ja samozrejme uplne chapem preferenciu vysky u niektorych zien, len teda chlapi s tym nic nespravia a vlastne ani tie zeny, ktorym sa nizki muzi nepacia 🙂 🙂

@anonym_c9356c Ano, povrchni/nepovrchni - je to biologicky podmienene, nic s tym nespravime. Ale ako sa hovori - na kazdu dieru sa najde zaplata, kazdy ma sancu najst niekoho, komu sa bude pacit - napr. Stephen Hawking sa ozenil, mal 3 deti a zvladol aj milenku - nemyslim, ze by islo o nejaku tragicku skutocnost v nasich zivotoch.

anonym_a6d71b
12. apr 2026

Pri takej to vyske to neni ani vidiet,horsie by bolo keby zena 180cm a muz 160cm,ale vy ste obaja nizky tam to ani vidiet nebude.

aduskalac
12. apr 2026

Ja má 178 a muž 168 nevadí mi to

lenka.25
12. apr 2026

Vadilo . Ja potrebujem mat pri sebe kus chlapa - “Ochrancu “ .vysokeho , dobre stavaného .

anonym_49407d
12. apr 2026

to je otras ak ma zena iba 163 cm.

anonym_7a2d78
12. apr 2026

Na prvý pohľad ma určite zaujme skôr vyšší muž, ale ak už ste sa dostali do fázy, že nad chodením premýšľaš a teda po iných stránkach je asi všetko fajn, boli nejakí radne, rozumiete si atď, tak tam už by som to iba kvôli výške nezahodila... poznám také páry aj osobne, ale stačí sa pozrieť napríklad na Zendayu s Tomom Hollandom...

anonym_121af3
12. apr 2026
@anonym_49407d

@anonym_49407d otras je odsudzovat niekoho za nieco, za co nemoze 🙄
Cize je otras aj ked ma zena velky nos, predkus, velke/male prsia (geneticky), vacsie chodidla?
Je otras ak ma muz mensi penis, alebo nohy do X?

Autorka: u mna su priority pri vybere partnera inde, nie vo vyske. Ale ty musis vediet, ci ta pritahuje aj takyto muz. Ci je tam chemia. Preco ti zalezi na nazore cudzich ludi na nejakom fore. Ved predsa kazdy sme iny a mame ine preferencie..

anonym_49407d
12. apr 2026
@anonym_121af3

@anonym_49407d otras je odsudzovat niekoho za nieco, za co nemoze 🙄
Cize je otras aj ked ma zena velky nos, predkus, velke/male prsia (geneticky), vacsie chodidla?
Je otras ak ma muz mensi penis, alebo nohy do X?

Autorka: u mna su priority pri vybere partnera inde, nie vo vyske. Ale ty musis vediet, ci ta pritahuje aj takyto muz. Ci je tam chemia. Preco ti zalezi na nazore cudzich ludi na nejakom fore. Ved predsa kazdy sme iny a mame ine preferencie..

@anonym_121af3 co sme krajina trpazlikov? Aspon 175 cm musi mat zena..

anonym_4dfabe
12. apr 2026
@anonym_49407d

@anonym_49407d aspoň ju nevolajú eifelovka

anonym_121af3
12. apr 2026
@anonym_49407d

@anonym_121af3 co sme krajina trpazlikov? Aspon 175 cm musi mat zena..

@anonym_49407d aha, cize ak ma zena menej ako 175 cm, tak sa ma odstrelit? 😂 ach, som rada, ze nemam okolo seba ludi z takymito obmedzenymi nazormi na vzhlad….

ljmmm
12. apr 2026

budete ako take dva hribiky spolu 😃

sense
12. apr 2026

Nevadilo a ani nevadí. Mám 172cm a chlap 170cm

pilot911
12. apr 2026

Mám 188 a len raz som mal partnerku ktorá bola len o 2cm nižšia.....a bola to paráda sex na stojáka....

0kristina0
12. apr 2026

Ak by ten vyskovy rozdiel nebol nejak moc vidiet tak nie nevadilo by mi to.

lucia_nova8
12. apr 2026

Nie je predsa dôležité aký je človek, jeho vlastnosti a správanie k tebe? Riešiť výšku mi príde povrchné a úplne zbytočné 🙂

greywolf
12. apr 2026

@anonym_autor ano ale zrejme otazka pre zenu. Moja ma 162 a ja 185. V posteli sa to zrovna. 😀 vyhoda ze s takou malou zenou si chlap robi co chce zdvihne ako potrebuje atd. A ked si da podpatky stale vyzera a je nizsia odomna. Ideal. Iny par ale moze mat ine preferencie. Osobne sa mi vysoke zeny nad 180 nikdy nepacili - custo subjektivny nazor.

anonym_2e5928
12. apr 2026

Vyska zenam vadi a je to v poriadku, ale ked tu muz napise ze sa mu nepacia zeny s nadvahou, to je tu skrekotu...😀