Chodíte sami do reštaurácie bez rozpakov?
Ahojte, aktuálne rekonštruujem byt, kuchyňu stále nemám. Snažím sa aspoň raz denne mať teplé jedlo, preto si dám niečo doviesť alebo idem do reštaurácie. Dnes som mala naozaj ťažký deň v práci, tak som sa po robote zastavila v reštike, dala som si rýchlo večeru. Čašník mal divné reči, či nemám kamarátov, že tu tak sama sedím alebo či si niekoho hľadám, že je to čudné. Nerobilo mi doteraz ísť niekam aj samej, ale po tomto zážitku som to prehodnotila a cítim sa naozaj ako čudák. Aké máte skúsenosti vy, chodievate niekam aj samé?
ahoj, casnik je z vas dvoch ten divny 🙂 je to uplne normalne, ist sa najest sam. ja som napr.zvykla casto aj cestovat sama do zahranicia (je to vyborna psychohygiena) a takto som sa naucila chodit sama do restiky, na kavu, na ranajky, hocikam. priznam sa, ze z uvodu som sa citila cudne, ale ten pocit rychlo presiel. mojim jedinym spolocnikom bola knizka 🙂
Chodim bezne aj sama do restauracie.
ja som zvykla sama chodit aj do kina alebo na koncert, co je divne na restauracii? nikdy normalny to neriesi. casnik bud nemal do koho rypat alebo ma zvlastne baliace techniky.
skor si myslim, ze na teba nieco skusal. Inak je to uplne normale ze clovek sa ide najest sam :DDD Dufam, ze tringelt si mu nedala s komentarom, ze sproste reci nech si necha pre inych hosti :D Ze ta vobec taketo nieco moze rozhodit. nepozeras sa okolo seba? :D bezne ludia chodia bez doprovodu :D
Keby som mala vzdy ked chcem v meste obedovat/kavu si dat niekoho zhanat, tak by som asi zomrela od hladu :D
Cudak je on,ze ma taketo predsudky. Nevidim nic zle na tom,ak ides sama.
Asi si vezmi príklad z chlapov. Idú do reštiky kvôli jedlu, na pivo kvôli pivu...aj keď ide sám 🤷🤷🤷 ale teda čašníkovi by som vypucovala žalúdok a ako sa poznám, ešte by som dala pokec aj s vedením, majiteľmi.. ak by tam neboli osobne, aspoň mail.... 😬
Asi bol nafučaný ,že má robotu s tebou a musí obsluhovať .Lebo ináč si to neviem vysvetliť ,čo to bolo za trtka ,x-ľudí chodí osamote do reštiky ,aj ja takmer každý deň aspoň na kávu keď nie na obed ,večeru .

Vsak dnes to je moderné zobrať sám seba na rande. A nie že na obed 🤣 Som myslela, že ľudia obedujú lebo sú hladní a nie preto, že len musia mať sprievod k tomu.