Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?
Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.
Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.
Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.
Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉
@hugger a ty čo nepovieš svoj názor? ja inak súhlasím so Zuzkou @zuzanka.zuzu, so staršími je lepšia šukačka, lebo si sex vedia lepšie užiť...a aj variť vedia lepšie, to je príjemný bonus. Ale inak vek neriešim... Veď jedlo môžem objednať aj cez bistro.sk, nie?
@marseillefan žiarliš? 😁
Mladé ženy (a aj muži) prepadnú panike že im uteká vlak a schytia prvého partnera ktorý je k dispozícii pretože majú na to vek, lebo sa to patrí, lebo to všetci robia. A s cieľom aby toho partnera zaujali sa pretvarujú a sľubujú čo nevedia splniť.
Po štyridsiatke si je človek viac vedomý svojej hodnoty, a nemá potrebu v páre súťažit kto je lepší, dôležitejší a kto má navrch. A vie oceniť toho druhého.
@demodun Dominika, ja som vyvrheľ modrého koníka, nie celebrita... som tu najväčší perverzák a úchylák. V tomto mi nikto na päty nešliape...
@tramtada31 Kde tam vidíš ženy za zenitom? 🤔
Súčasné ženy 40-50 rokov sú ako sa hovorí chic. Elegantné a sexi. Často ich vidieť v mini sukni so sexi vzorovanými punčoškami. Vždy sa mi honia v hlave myšlienky či majú rovnako rafinované spodné prádielko. A oni vyzerajú sexi, pretože sa sexi cítia. Je to nekonečný rozdiel, oproti naším babkám v plátenných ručníkoch usmievajúcim sa z fotografií. 😉
o Oskara na MK nesúťažím, pozíciu celebrity ktorú nemám bez problémov prenechám tým čo si to zaslúžia viac

@marseillefan meno si netrafil, ale to neva.
A máš aj titul Hlavný sexuológ, aj keď pri tom orale si zlyhal. Ale zachránil to kolega. 😄
@demodun Prepáč Darinka...ale Modrý Koník ešte nedozrel na to, aby som tu opísal priebeh ideálneho sexuálneho scenára v mojom prevedení...
Ja zhrniem za seba. V lete budem mať 43.
Som oveľa oveľa kľudnejšia, už sa tak ľahko nevytočím, skôr si poviem "mám v 🍑", usmejem sa a idem ďalej. Ak už idem do hádky, tak argumentami, nie krikom a zduvanim sa. Nežiarlim už, žiadne scény.
Oveľa viac oceňujem humor.
Mám veľké, samostatné deti, takže nie som tak v strese stále. Vždy som bola pôžitkárka, ale teraz si ešte viac užívam život.
Usmievam sa oveľa viac a keď sa mi niečo páči, nehanbím sa to vysloviť. Naopak, ak niekomu poviem niečo zlé, tak to už musí mať fakt dôvod a musí to byť fakt zlé, veľa vecí prehliadam.
A sex máme častejšie, ako keď boli deti menšie a vieme si oveľa viac užiť čas, keď sme spolu sami...
@cukorfalat zuzka dá občas aj zadarmo, to je pravda
Ale ešte musím aj dodať, že mi veľmi chýba moje 20+ telo a energia
@marseillefan máš pravdu, ten tvoj scenár by sme nedali. A je škoda ti vymýšľať nový nick, tento je super
@demodun Danka, ja už mám vymyslený nový nick, ale ti ho nikdy neprezradím...
@marseillefan to mi nerob Marcel, šak nezaspím

@demodun budeš ho musieť uhádnuť, Dianka...
@tilly Ty si ako vzorová ukážka. Presne o tom hovorím. Ženy dospeli. Deti už nie sú ten krásny a milí batôžtek, ktorí si priniesli z pôrodnice, ale väčšinov pubertiaci, pri ktorých stracajú aj posledné ilúzie.
Už sa ničím nemusia ponáhľať a stresovať, pretože vytvorili domov pre seba a svoju rodinu. Dramaticky prehodnotia priority. Objavia samú seba a svoju ženskosť. Ako hovorím sú sexi, pretože sa tak cítia.
V oblasti sexu vedia rozlíšiť medzi dobrým milencom a chválenkárom z Micro-softu. Sú vzdelané a emancipované, neboja sa povedať čo v tejto oblasti očakávajú, sú ochotné experimentovať a objavovať svoju opäť nadobudnutú zmyselnosť.
Maju radi spoločnosť inteligentných ľudí. Sú tam, kde sa cítia príjemne a šťastne.
Rovnako sa rozvíjajú duchovne a návštevu divadla striedajú s návštevou koncertu. Svoj deň ukončia pri čítaní zaujímavej knihy.
😉
@marseillefan uhorka12345? 🤣
A Demo je skratka priezviska 😉

Ej ženy, nebuďte na Fida také zlé.
Čo by ste sa mali potešiť, tak sa do neho obuvate.
No Fido, čo ti poviem, v najhoršom ti zostanú Bosorky 😁