icon

Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?

fido69
9. apr 2024

Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.

Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.

Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.

Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉

Strana
z6
ibatanecnica
9. apr 2024

a teraz niečo pekné na 50čky, nech mi to zdvihne sebavedomie 😉
Ale vystihnuté na 100%

blancheporte
9. apr 2024

@fido69 a platí to aj na 44 ročnú?🤣

tilly
9. apr 2024

Krásne, ďakujem

jennky13
9. apr 2024

Tak, mozno budem jedina, ale nesuhlasim s tymto clankom. Viem, ze autor chcel ukazat atraktivnost zien po 40 tke, ale aj 20 vedia byt mile, robit si zarty same zo seba, vedia viest celkom dobru hlbsiu diskusiu ....a aj 40 tnicky vedia byt ufrflane, egoisticke ....
Vzdy je to o charaktere a dobrote srdca nie je to o veku. Vekom sa dobre este vybrusi na lespie a zle akoby zmutovalo na horsie.

ibatanecnica
9. apr 2024

@blancheporte áno, ak vyzerá na 40 😂, ja si myslím, že to platí všeobecne aj pre staršie.

@jennky13 jasné že vedia, ale možno to bolo odpoveď na otázku, čím vôbec vedia zaujať 40čky, pretože pre niekoho sú už staré.

simca06022011
9. apr 2024

@blancheporte
@ibatanecnica ved pise 40+... :DD

1ryba
Odpoveď bola odstránená
jennky13
9. apr 2024

@ibatanecnica ja len , ze ak rozmyslam cim ma maju zaujat 40+, tak riesim vek a nie charakter a iskru a ..... akoby 40+ uz nemohli byt atraktivne a pritazlive . Autor dopisal , ze krasa duse je viac ako telo. Ale to je aj u 20+ , nie ?
Proste to delenie na vek je zbytocne 🙂

kristina2412
9. apr 2024

Tak po tomto príspevku mi tá blížiaca sa 40-ka prestáva vadiť 😂

loolaa
9. apr 2024

Každá žena, v každom veku vie zaujať 🍀

saxana000
9. apr 2024

Lebo.40ka.nie je otarena 25.rocna kym nieco vypusti z huby tak aj porozmysla.nesnazi sa zaujat za kazdu cenu ani nazormi ani vyzorom.pozna uz svoju cenu ma urcite zasady a nieco za sebou.stoji pevne na nohach a vie co chce. zivotne a pracovne skusenosti jej obohatili svetonazor aj slovnu zasobu.ziju tak ako.citia ak.su smutne placu ak su stastne smeju sa a ak su nasrate ujdes im radsej z cesty.odjakziva som si rozumela so starsimi ludmi nedelim teraz na zeny alebo muzov.ale vseobecne plati ze debata so starsim clovekom je ovela zaujimavejsia a poucnejsia ako s rovesnikom..

zuzanka.zuzu
9. apr 2024

ja to zhrniem - vedia už lepšie t*tkať než 20tnicky 😉 a ešte aj navaria 👍

ibatanecnica
9. apr 2024

@zuzanka.zuzu 😂, ale nie, nenavaria, teda aspoň nie každá, tiež už slúžky mužom robiť nebudú 🙂

betulinka1
9. apr 2024

@fido69 inak toto je úplná pravda. Na mnoho situácii som reagovala inak keď som bola mladšia tak do 35 rokov, úplné iné veci boli pre mňa dôležité, často som bola prchká a menej som bola ochotná hľadať kompromis. Potom ako sa mi zvyšoval vek, som začala mať viac vecí na "háku" a častejšie si kladiem otázku, bude toto alebo toto pre mňa dôležité aj o rok??....ak si odpoviem nie, tak to proste ďalej neriešim. Pri tejto otázke som si uvedomila, koľko vecí nie je dôležitých v živote a najväčšiu hodnotu ma čas.

zadda1
9. apr 2024

jeeeej! to sa tak dobre číta 🤗

evita11223
9. apr 2024

to je ake krasne ❤

bylinka25
9. apr 2024

@ibatanecnica Tak to som zvedavá aj ja, keďže na budúci rok budem mať tiež 50.

sevrin
9. apr 2024

@1ryba 😂

Mimo tých fúrií ženy 40+ sú asi to najlepšie čo môže byť. Platí klasické "vedia čo chcú", ja som si vždy oveľa lepšie rozumel so ženami zhruba v tomto veku. Mladé často vymýšľajú. Mal som vzťah so 17 ročnou, 32 aj 47 ročnou tak mám to ako porovnať.

cookie29
9. apr 2024

@jennky13 samozrejme ze to zavisi aj od cloveka, ale jedno je iste, 25ka nikdy nebude mat zivotny odstup a nahlad ako 40+, to samozrejme neznamena, ze ho ma kazdy... niekto nedospeje nikdy

rusalinka
9. apr 2024

Ej ty beťár, však si ty tu chceš nájsť nejakú šupu na radovánky? 😀

mladena
9. apr 2024

@fido69 Tebe sa asi niečo snívalo? Súhlasím s príspevkom vyššie o fúriach. Ženy 40 plus ak sa zrovna netvária akoby prežuli hovno (väčšina prípadov) tak sú možno niečo ako bola tvoja mamička a moja mamička. Aby som nebola nespravodlivá- je zopár príjemných, usmiatych a aj zdravých a stále pekných ale celkovo neviem kde asi žiješ.

ibatanecnica
9. apr 2024

@rusalinka 😂

demodun
9. apr 2024

@fido69 ó ďakujem 😊, krásne si to napísal. Včera bola sranda a neverím, že si "zostarol". Minimalme duchom si mladý. A naše obľúbené Vek je len číslo 😉

kiwi3
9. apr 2024

@mladena a ty kde zijes a kolko mas rokov, ked mas taku horku slinu?
ja teda stretavam pekne a zaujimave zeny v kazdom veku, od 20 az po 80. a minimalne v ba tie styridsiatnicky vacsinou uz nie su ziadne stare ufrflane tetky a ani nevies tipnut, ci ma 30 alebo 40+.

drakvak
9. apr 2024

Jej, to je pekné, dám prečítať manželovi, aby ešte viac precítil to šťastie, ktoré ho stretlo v mojej podobe 😉 Je trochu mladší odo mňa, ale tiež už 40+

fido69
autor
9. apr 2024

@jennky13 Nie je také jednoduché. Mladé ženy sú krásne svojou mladosťou, majú krásne a atraktivne telo. Muž nie je schopný dostať sa krásnej žene pod obal. Vníma len tú prchavú krásu a tá ho rozptyľuje. Na logické myslenie mu v tej chvíli chyba v mozgu dostatok krvnej tekutiny.

Je to rovnaké ako pri fotografii. Priliš veľa farieb rozptyľuje. Musíme sa pozerať čiernobielo, aby sme objavili tvary a harmóniu kompozície. 😉

mladena
9. apr 2024

@kiwi3 Hej? No neviem. Podľa mňa je Fildov príspevok dosť kvetnatý, ale bodaj by mal pravdu. Že nákazlivý smiech a humor? Rúcanie morálky? Dnes keď každý v tejto hlúpej uponáhľanej kultúre si pomaly hľadá psychiatra? Tu úprimnosť vidím fakt skôr u mladých báb.

libertz
9. apr 2024

@fido69 "Muž nie je schopný dostať sa krásnej žene pod obal. Vníma len tú prchavú krásu a tá ho rozptyľuje."
to plati len o tych povrchnych vyslovene. Vzdy zalezi o koho sa jedna. Toto proste neni o veku..

tramtada31
9. apr 2024

Tak síce ešte mi chyba nejaký rôčik do 40, ale ten príspevok 40 nicky škatuľkuje, ako by to už boli ženy za zenitom a jediná vec, čím môžu očariť je inteligencia a humor😀 ja teraz vyzeram podľa mna lepsie ako keď som mala 25, mám dlhé vlasy, postavu v pohode, chodím upravená (namalovana) a teda, aj keď som vydata, matka dvoch deti, mám mladších nápadníkov a nielen pre tu inteligenciu a humor 😀 podľa mna už nie je doba, kedy 40tnicky boli na kratko ostrihane zanedbane ženy s nadváhou.

Strana
z6