icon

Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?

fido69
9. apr 2024

Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.

Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.

Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.

Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉

Strana
z6
liv1
10. apr 2024

@katkami123 nehovor “budte” a nesmeruj uz na mna tvoje zbytocne komenatre. Ja tu o mladych kočkách nic ponizujuce nepisem. No a ja teda s tym mojim nadhladom ukoncim debatu s tebou, lebo je viac ako o nicom 😅

@demodun nechaj tak 😉 chyba nadhlad 😂😂

liv1
10. apr 2024

@pralinka25 Irena 😂 odteraz budes Irena 😁

katkami123
10. apr 2024

@liv1
Jasne, chýba mi veru ten nadhľad. Ešteže ty ho máš tak veľa. Kľudne na mňa aj nemusíš reagovať, ja to tak bežne robím, namiesto adresovania ďalšieho zbytočného komentára o nereagovaní - To len také koníkovské tajomstvo.

demodun
10. apr 2024

@liv1 máš pravdu 👍
Irena mala v sobotu meniny 😄

liv1
10. apr 2024

@demodun zabudli sme pogratulovat 😁

demodun
10. apr 2024

@liv1 ja nie 😉💐

fido69
autor
10. apr 2024

Že vás to baví dievčatá. Zaslúžili by ste si všetky 5 a 20 na zadok. A na holý. 😉

demodun
10. apr 2024

@fido69 už stojím v rade 😉

h2
10. apr 2024

@tanyag Táni, mrkni sem, na príspevok kúsok vyššie. Niečo pre teba. 😃

fido69
autor
10. apr 2024

@demodun Keby mi koník cvrnkol do nosa ešte pred Veľkou nocou, tak prídem do Žiliny aj s korbáčom... a budeš prvá. 😉

tanyag
10. apr 2024

@h2 ej ha 😁 na holý zadok 🫣

demodun
Autor odpoveď zmazal
lia82
11. apr 2024

@fido69 možno tu už bol ... a ja som ho nechala odísť ...

hankm
12. apr 2024

Ked uz som bol vyzvany.... pouzijem to kunderovske "nesnesitelna lehkost byti". Ale negeneraluzujem.

bebek
18. apr 2024

@fido69 to je skvele napísané zároveň pre mňa ako 40 nicku perfekt .kompliment

fido69
autor
18. apr 2024

@bebek Som rád pokiaľ som ťa potešil. 😉

Strana
z6