Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?
Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.
Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.
Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.
Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉
@pralinka25 Irena 😂 odteraz budes Irena 😁
@liv1
Jasne, chýba mi veru ten nadhľad. Ešteže ty ho máš tak veľa. Kľudne na mňa aj nemusíš reagovať, ja to tak bežne robím, namiesto adresovania ďalšieho zbytočného komentára o nereagovaní - To len také koníkovské tajomstvo.
Že vás to baví dievčatá. Zaslúžili by ste si všetky 5 a 20 na zadok. A na holý. 😉
Ked uz som bol vyzvany.... pouzijem to kunderovske "nesnesitelna lehkost byti". Ale negeneraluzujem.

@katkami123 nehovor “budte” a nesmeruj uz na mna tvoje zbytocne komenatre. Ja tu o mladych kočkách nic ponizujuce nepisem. No a ja teda s tym mojim nadhladom ukoncim debatu s tebou, lebo je viac ako o nicom 😅
@demodun nechaj tak 😉 chyba nadhlad 😂😂