Cítim sa osamelá s partnerom
Prosím vás názor pohľad z inej strany respektíve ci ja to mam zle v sebe... s mužom sme spolu 4 roky. Z toho spolu skoro dva roky bývame. Mame male dieta . Muž chodí robiť na turnusy . Týždeň je doma. Keď je doma je každý večer niekde vonku. Dva krát do tyzdna vecer furtbal. Niekedy pride hneď po futbale niekedy ide na pivo potom alebo ku kamarátovi. Iny večer ide s kamarátom do tretieho kamaráta. Pride domov v noci . Tak jeden deň v tom týždni je doma a deb ored odchodom . V robote sú partia , cez víkend si aj vypijú, chodi tam do posily.... ja chápem ze chce byť aj doma s kamaratmi ....ale večer co vecer som doma sama. Kamarátky nema aby som ja išla niekam. A nemám ani chuť ani energiu sa flákať po večeroch niekde . A také ze ved som s vami celý deň. Co ako ide do mesta na nákup, obedhne všetkých kamarátov s ktorými chodi po veceroch a pride o dve hodiny. Keď spi maly cez den spi aj on. Večer keď dávam malého spat jemu uz padla .neviem ten týždeň co je doma zbehne jak..tak nejaj cakam ze ten cas budeme travit spolu. Ci ako rodina alebo ako par. Sami dvaja . my sme tu už ako len taky spolubývajúci ktorý majú kazdy svoj život len sa staráme o naše dieťa. Neviem vnímam to zle ? Mam ho nechať a este mu povedať ze nech sa zabavi? Nie je mi takto dobre vobec

@bonboniera on sa k nej tak správal 2 roky chceš povedať? Tipujem, že s ním nespala od pôrodu a prečo? To neuvádza.. a on sa teda zariadil inak a takýmto štýlom ďalej to len povedie k rozvodu.
Nemusíš sa snažiť má zhodiť 🙂 to nepomôže ani tebe ani autorke v jej situácii - nič to nezlepší ani nezmení na tom, že ak obaja nezmenia svoje postoje (teda on nechodiť von a ona s ním spať - a jedno bez druhého nepôjde, takže musí ísť o obojstrannú dohodu) tak si môžu rovno podeliť majetky..