icon

Cítite sa menej pekná v porovnaní s inými ženami?

22. nov 2023

Zacinam sa citit menej pekna, ked vidim ostatne kocky, zeny, ako maju umele nechty, urobene prsia, napichnute usta, licne kosti, umele mihalnice...

Nezavidim, skor naopak... Niektore su velmi pekne urobene (preto zacinam citit dyskomfort 😅). Aj peniaze by som mala na to... Ale urobit si iba preto, ze je to trend? Najma tie pery... Nemam ich tenke, ale ani hrube....

Ako to vididte vy? Ci vas to nezaujima?

Strana
z3
zmrzlinka2021
22. nov 2023

Ja sa vnímam ako krásna a jedinečná a nepotrebujem sa k tomu dorabat. Takže ma to nezaujíma, väčšina z tých žien má buď telesné devastácie alebo problémy so sebaprijatim

sima234
22. nov 2023

Nepotrebujem sa "podobať" na ostatné, som sama sebou.

simca06022011
22. nov 2023

Nezaujima ma ma to. Lepšie je byť prirodzene pekná ako cela dorobena. Do plastickej chirurgie by som išla jedine ak by mi niečo veľmi prekážalo. Do rôznych uprav tváre by som nešla vôbec. Asi.
Môj chlap komentuje ešte aj to keď mam iba dofarbene obočie. Vraj ako keby vás jedna mater mala... A potom som si to začala všímať a fakt všetky okolo rovnako :D čiže mne by prístup všetci podľa šablóny veľmi nevyhovoval:D plus sestra dopichnute úzke pery, cely život ju to vytacalo ale je to proste komické... neviem. Za mňa nie.

0silvia0
22. nov 2023

tak ja neviem, prečo baby robia so sebou úpravy. Ony si myslia, aké sú úžasné, ale neviem prečo, mne každá pripadá minimálne o 10 rokov staršia. A tá "úžasná" mimika, no ja ti neviem, keď sa ti to páči, tvoja vec.

januska12323
22. nov 2023

Zatiaľ som videla len pár žien, ktoré s úpravami vyzerali pekne ako prirodzene. Väčšina je ako barbie a to teda nepovažujem za krásu.

mikasa_ackerman
22. nov 2023

Ja som sama so sebou celkovo spokojná, jediné, čo by som si dala možno v budúcnosti urobiť, je augmentácia pŕs, keďže ich mám dosť veľké, tak gravitácia úraduje😃

dennissa16
22. nov 2023

O túto tematiku sa vôbec nezaujímam….
Ale!
Aj tu je jedna baba,ktorá bola kedysi fakt že aj v mojich (ženských)očiach kocka a veľmi pekná žena a teraz keď pridá fotku vzdy si len poviem: “ och bože 😩

0silvia0
22. nov 2023

@dennissa16 no a teraz všetky budeme rozmýšľať koho myslíš😎

tanyan
22. nov 2023

@mikasa_ackerman Tiež nad tým uvažujem... 80G po 3-ročnom dojčení, bez cvičenia a s gravitáciou...

diewcatqoo
22. nov 2023

Neodsudzujem plasticku chirurgiu ako taku, ale mne osobne sa tieto upravy (pery, licne kosti atd) nepacia. Vsetky, ktore maju taketo upravy, hovoria, ze je to decentne, nie je to vidno a, samozrejme, vsetky su original. Pritom je to vidno, nech je to akokolvek decentne urobene - je to vidno. A vsetky sa podobaju ako vajce vajcu. Je hrozne, ak baba v najkrajsich rokoch, ktora ma pubertu cerstvo za sebou, sa necha takto dogabat a v dvadsiatke vyzera ako vyzita patdesiatnicka.
Dufam, ze je to len taky docasny trend, ako bola napr. trvala. To tiez vyzeralo hrozne a dnes sa na tom smejeme.

tykat
22. nov 2023

@dennissa16 presne, uz ani velmi nedava fotky alebo ju len neregistrujem

mikasa_ackerman
22. nov 2023

@tanyan (neviem koľko)E, bez dojčenia s gravitáciou🤣

gab1sol
22. nov 2023

Ja sa bojím ihiel, takže toto pre mňa cesta nie je, uvažovala som len nad prsiami (tie som zdedila po ocinovi, take trošku si zvýšiť sebavedomie 😂). Ale ani to som ešte nepodstúpila. A ako je písané vyššie, posledný rok-dva si tie ženy všímam a mám fakt pocit, že sú všetky ako cez kopirák (aj keď je každá iná, proste tie rovnaké črty tam sú). Umelé nechty do toho nepočítam, ak sú prirodzené.

h2
22. nov 2023

Si čudná, ale nie preto, že všetky tie menované umelé vylepšenia nemáš, ale preto, že máš pocit, že by si ich mala mať. Ja nemám nič z menovaného, ani žiadne ďalšie veci, ktoré tu spomenuté neboli. Som jediná spomedzi kolegýň v práci, ktorá nemá umelé nechty, ani vytetované obočie. A ani sa nechystám. A nie, nie som ten typ "prírodnej" ženy, čo sa ani nenamaľuje. Maľujem sa každý deň, aj vlasy si farbím, aj chlpy odstraňujem... 😅 Len nevidím zmysel v procedúrach, ktoré nepotrebujem.

zenulkaaa
22. nov 2023

To co sa mi na sebe nepaci, sa snazim zmenit.
Napr odjakziva mam lamave, tenke papierove nechty. Vzdy som obdivovala zeny ktore ich mali krasne, upravene. A tak uz 4 roky nosim gelove nechty, nie preto ze je to trend, alebo zavidim niekomu, ale preto ze chcem mat pekne nechty.
Trend umelych pier sa mi naopak nepaci, niektorw zeny to fakt prehanaju, ale napr to vobec nepotrebujem riesit, lebo moje pery su pekne a plne.
S prsiami som tiez spokojna, nepotrebujem mega velke dudy, staci ked sa mi v tehotenstve zvacsili a pre mna osobne je to skor na ostaru ako na uzitok…fakt nerozumiem preco zeny potrebuju mat velkost 10, alebo neviem aku, asi sa potrebuju ukazovat.
Atd atd. Ak si raz zmyslim ze si dam vyhladit celo botoxom, tak si dam, ak na to budem mat peniaze. Ale urcite to nebudem robit len preto lebo to maju ine, lebo im zavidim, lebo je to trend.
Ani v mode nenosim len to co je IN, ale to co mi sedi a v com sa citim dobre.

diewcatqoo
22. nov 2023

Inak, pride mi, ze vsetky tie "originalne" upravene baby maju aj uplne rovnake typy chlapov 🙂

lindous
22. nov 2023

Pekné úpravy sú to podľa mňa vtedy, keď ich na prvý pohľad nevidno… tiež mam nejaké svoje nedostatky, ktoré si viem predstaviť dať upraviť, ale nemám z nich také komplexy, aby som kvôli tomu prekonala strach z ihiel… keby to bolo niečo, čo ma naozaj trápi, išla by som do toho, ale teda tieto svoje nedostatky som vnímala úplne vždy, nevzniklo to porovnávaním s inými ženami dnes, keď estetická medicína obzvlášť prekvitá, keďže čo je v móde dnes nemusí byť zajtra, keď budú po ulici chodiť zase úplne inak upravené ženy a ty budeš zase iba niekoho dobiehať..

dskjhfdlkdjhl
22. nov 2023

@diewcatqoo mozno maju spolocneho😀

kikus7
22. nov 2023

Asi si čudná, keď sa Ti páčia umeliny. Ja nemám nič na sebe umelé a som spokojná. A to sa ani nemaľujem. Ani do práce, maximálne riasenka na oči, aj to nie vždy, obočie mám prirodzene upravené sebou a to mi známa naposledy vravela, aké je pekné a husté. Mne sa nepáčia umeliny, ústa ako káčer a podobné vylepšenia..

hugger
22. nov 2023

Som naozaj posledný muž na zemeguli ktorému vadí keď si ženy na prsty nalepujú kúsky plastu?

Ženské nechty majú vyzerať takto:
https://www.essie.com/inspiration/tips-and-tren...

tiezjedna
22. nov 2023

Pery určite nie. Takmer všetky vypadaju otrasne… Ten zvyšok je čisto otázka dobreho vkusu. Určite to ale nerob lebo trendy, ale preto, aby si sa ty cítila dobre👍
@hugger toto tiež nie sú prirodzene nechty medzi nami dievčatami 😉

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
galganka
22. nov 2023

Dosť mikroplastov do seba dostávame jedlom a vodou, to mi stačí. Viac plastov mi netreba.

jankalukasova
22. nov 2023

Mňa skôr udivuje kam v hodnotovom rebríčku sa dostal vzhľad a "štýl"... Až do tej miery, že to prekračuje hranice slušnosti, takže napr. v tých tzv. "Elegantných teplákoch"(🤮 z tohoto výrazu grcám) sa chodí už asi aj do divadla.
Tiež ma nedávno zarazil príspevok v jednej diskusií, o vlasoch a nejakých vitamínoch na ne, kde jedna mamička uviedla, že Gáboríková má teda vlasy nič moc.
Áno, nemá umelé vlasy po pás. Má svoje vlasy, čo si pamätám tak kratšie ako dlhšie, vždy sú čisté a upravené, má príjemný vzhľad aj vystupovanie a svoju krásu a ženskosť dokáže predviesť ako jedna z mála bez vyzývavého oblečenia, preplácaného make-upu a neviem akých plastík a botoxov (aspoň takto ju vnímam ja, možno úpravy má ale teda z môjho pohľadu sú decentné).
Z toho príspevku som normálne nadobudla dojem, že žena ktorá nie je dopichaná, nemá umelé asi všetko čo sa dá, je vlastne nič moc.

zojazoja
22. nov 2023

Presne opačne. Mne sa najviac páčia ľudia, ženy, dievčatá, ktoré nie sú " dokonale". Mierne odchýlky v kráse.. aby nebola každá ako cez kopírovanie. To už nebaví človeka na to pozerat🙃

mandzula
22. nov 2023

Ja som na seba praveze hrda - mam svoje nechty, obocie, mihalnice, zuby, pery, vlasy a aj tak som pre svojho muza ta najkrajsia, inym sa pacit nepotrebujem. Pred rokom som si dala pichnut botox do cela a zivot mi to nijako pozitivne nezmenilo, akurat som prisla o prachy, takze o dalsom uz ani neuvazujem.

hugger
22. nov 2023

@mandzula aj tak alebo práve preto?

tiezjedna
22. nov 2023

@mandzula tak botox ti nema zmeniť život k lepšiemu, iba vylepšiť vzhľad 😉

mandzula
22. nov 2023

@tiezjedna ja rozumiem, ale mnohe zeny si zakroky davaju robit preto, ze si "vylepseniami" vzhladu chcu zlepsit prezivanie zivota.

mandzula
22. nov 2023

@hugger to ide ruka v ruke, mam typ chlapa, ktory si vybral typ zeny ako ja.

Strana
z3