icon

Cítite sa neisto s chudým partnerom?

9. mar 2026

Možno to bude usmevna diskusia, ale, mate niektora chlapa vo svojom živote vo veľkosti S, zatial čo vy sama ste take L? Ako sa z toho citite? Beriete to tak, že on je ten moc chudy ,a vy by ste pri inom vyzerala ok, alebo sa cítite aj zahanbene ( pri intímnych chvíľach najmä) že ste o dosť väčšia ako on? Podotýkam, môj typ nie sú drobní chudí muži .ale akosi mi do života prišli práve takí .a ti konkrétni sa mi veľmi páčili. Vnímala som, že je chuducky, útly ale páčil sa mi taký, ako bol a skôr som sa ja cítila zle pri ňom.keď som videla že mám 2-3x taku nohu ako on, ruky, brusko. Zatiaľ čo on sama šľacha, napnuta koza. Mala som problém najmä v intímnych chvíľkach v niektorých polohách.hanbila som sa. Vedela som, že pri väčšom chlapovi by som toto vôbec neriešila a bolo by všetko ok. Tiež som si povedala aj to, že keby sa mu ja nepacim, tak asi so mnou nie je. No cítila som veľký tlak so sebou niečo prehnane robiť., pritom aj keby sa extrémne snazim, nikdy by som zrejme nebola taká útla a veľmi stihla.
Tak ma zaujíma, či ste toto niektorá riešili a ako ste sa cítili, teraz nehovorme o tom, keď ma nejaký muž preferencie vo väčších ženách pretože toto nebol ten prípad, tak ako ja nemám preferencie v chudých mužoch.

Strana
z3
anonym_c8297b
11. mar 2026
@anonym_635775

@anonym_c8297b vies co, je to aj opacne, zena len okolo 50 kg aby mala, nech ma akukolvek vysku, tiez celkom od veci.

@anonym_635775 preco 50? Ved normalna vaha zeny moze byt 60-70 kil. Podla vysky.

anonym_c5665e
12. mar 2026
@anonym_c8297b

@anonym_635775 preco 50? Ved normalna vaha zeny moze byt 60-70 kil. Podla vysky.

@anonym_635775 od veci si asi ty, milujem ked niekto zadre vec, s ktorou nemá vlastné skúsenosti alebo si to ani nenaštuduje poriadne. To je tak individuálne že až, ja mám prosím pekne nejaký tuk navyše a mám 50 kg..a som normálna žena a vôbec nie od veci, presne pre takéto názory majú potom niektoré ženy problémy 🙈najlepšie napísať a prt si zistiť
@anonym_c8297b normálna váha kľudne aj tých 50 😉 hlavne ak je žena nižšia a má ľahké kosti..

anonym_c8297b
12. mar 2026
@anonym_c5665e

@anonym_635775 od veci si asi ty, milujem ked niekto zadre vec, s ktorou nemá vlastné skúsenosti alebo si to ani nenaštuduje poriadne. To je tak individuálne že až, ja mám prosím pekne nejaký tuk navyše a mám 50 kg..a som normálna žena a vôbec nie od veci, presne pre takéto názory majú potom niektoré ženy problémy 🙈najlepšie napísať a prt si zistiť
@anonym_c8297b normálna váha kľudne aj tých 50 😉 hlavne ak je žena nižšia a má ľahké kosti..

@anonym_c5665e nerozumiem, co mi chces svojim prispevkom povedat? Pisem niekde, ze 50 kil nie je normalna vaha? Co su to lahke kosti? To je riadna hlupost. Kosti su kosti. Nie su lahke, ani tazke. To si nase babky ospravedlnovali vysoku vahu, ze maju tazke kosti. My ostani ich mame hadam dute, nie?

anonym_a79461
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d91abb keby si mam vyskladat chlapa tak by mal postavu celkom inu, už len preto aby pasoval ku mne. Pritom sa mi daný muž páči aj s postavou akú ma a dokonca ma uplne priťahuje ( aj postava). Takze je to take zvláštne 😊 rovnako on by určite túžil po nejakej vymakanej babe z fitka a nakoniec ma mna😃 a neviem či to videnie ako mám ja ma rovnake aj on. Je mi jasne, že by mi nič negatívne na postavu nepovedal. Nikdy som nemala tu cest s muzmi, ktorí by mi povedali na výzor niečo, čo by sa ma dotklo

@anonym_autor mne sa chudý...myslím veľmi chudý chlapi nikdy nepacili
Neviem prečo ale proste mňa to nepriťahuje
Mám rada vysokých, mohutnejšia postava, široké ramená...proste chlap ..ani mini pupok mi nevadí..radšej to ako by mal byť vychudnutý
A myslím Že aj žena vyzerá lepšie pokiaľ nieje extrémne vychudnutá,taká normálny.. zdravá postava a nie že len kosti hrkocu(lebo aj také sú)podľa mňa sa chlap otočí skôr za zenouyco má tvari ako keď je plocha ako doska

anonym_c5665e
12. mar 2026
@anonym_c8297b

@anonym_c5665e nerozumiem, co mi chces svojim prispevkom povedat? Pisem niekde, ze 50 kil nie je normalna vaha? Co su to lahke kosti? To je riadna hlupost. Kosti su kosti. Nie su lahke, ani tazke. To si nase babky ospravedlnovali vysoku vahu, ze maju tazke kosti. My ostani ich mame hadam dute, nie?

@anonym_c8297b to som nemyslela v zlom len som podotkla ze aj ta 50 tka moze patrit do normalnej vahy dospelej zeny a ja uz akoze nechapemmco sa ideme dotahovat nez nieco take napisem tak si info preverim vaha kosti = jedná sa o hustotu kosti logicky som myslela, že to človeku dojde hádam 😅a nie, nie sú kosti ako kosti
všetky rovnaké 🙈 celá stavba tela a rátajú sa do toho aj kosti prosím pekne,

Strana
z3