icon

Cítite sa neisto s chudým partnerom?

Dnes o 09:04

Možno to bude usmevna diskusia, ale, mate niektora chlapa vo svojom živote vo veľkosti S, zatial čo vy sama ste take L? Ako sa z toho citite? Beriete to tak, že on je ten moc chudy ,a vy by ste pri inom vyzerala ok, alebo sa cítite aj zahanbene ( pri intímnych chvíľach najmä) že ste o dosť väčšia ako on? Podotýkam, môj typ nie sú drobní chudí muži .ale akosi mi do života prišli práve takí .a ti konkrétni sa mi veľmi páčili. Vnímala som, že je chuducky, útly ale páčil sa mi taký, ako bol a skôr som sa ja cítila zle pri ňom.keď som videla že mám 2-3x taku nohu ako on, ruky, brusko. Zatiaľ čo on sama šľacha, napnuta koza. Mala som problém najmä v intímnych chvíľkach v niektorých polohách.hanbila som sa. Vedela som, že pri väčšom chlapovi by som toto vôbec neriešila a bolo by všetko ok. Tiež som si povedala aj to, že keby sa mu ja nepacim, tak asi so mnou nie je. No cítila som veľký tlak so sebou niečo prehnane robiť., pritom aj keby sa extrémne snazim, nikdy by som zrejme nebola taká útla a veľmi stihla.
Tak ma zaujíma, či ste toto niektorá riešili a ako ste sa cítili, teraz nehovorme o tom, keď ma nejaký muž preferencie vo väčších ženách pretože toto nebol ten prípad, tak ako ja nemám preferencie v chudých mužoch.

Strana
z2
any_soj
Dnes o 15:40
@anonym_f49124

@any_soj A takýto kresťanský fanatici ako Ty nám tu podsuvaju svoje názory ... To, že si mala sex až po svadbe je tvoja vec ale nikoho ineho to nezaujíma. Normálny človek si mačku vo vreci nekúpi. A tie ďalšie veci čo si popísala no tiež hrôza.

@anonym_f49124 a presne preto som si zobrala za manžela niekoho, kto nehľadal mačku, ale ženu, vzácnu a seberovnú, hodnú lásky preto, že som, nie preto, že si ju musím nejako zaslúžiť.

marci9
Dnes o 16:11

Chudí chlapi ma absolútne nepriťahujú. Ak muž nemá minimálne 180 cm výšku a 90 kg váhu, nemá u mňa šancu. Žena očakáva od muža ochranu a pocit, že je s ním v bezpečí a ja by som sa s malým chudým chlapom proste necítila bezpečne.

lenja1
Dnes o 17:42

Tak ja mám 187 95 som asi tucko ale brucho nemám. Vždy som mal partenrrku max do 55-60 kilo. Teraz mám taku čo mám tých kíl viac a vyhovuje mi najviac. Cize aj preferencie sa môžu časom zmeniť.

autor
Dnes o 17:52
@lenja1

Tak ja mám 187 95 som asi tucko ale brucho nemám. Vždy som mal partenrrku max do 55-60 kilo. Teraz mám taku čo mám tých kíl viac a vyhovuje mi najviac. Cize aj preferencie sa môžu časom zmeniť.

@lenja1 takze je možné, že keby opises ideálnu partnerku podľa tvojich ( vyzorovych) preferencii ( kľudne v čase, kedy si partnerku nemal) mala by inú postavu no tvoja aktuálna ta napriek kilam navyše naozaj priťahuje a nevnímáš to?

autor
Dnes o 17:54
@marci9

Chudí chlapi ma absolútne nepriťahujú. Ak muž nemá minimálne 180 cm výšku a 90 kg váhu, nemá u mňa šancu. Žena očakáva od muža ochranu a pocit, že je s ním v bezpečí a ja by som sa s malým chudým chlapom proste necítila bezpečne.

@marci9 rozumiem. Každý mame nejaké preferencie a mna samu udivuje, ako to občas vypali v živote že stretneš opak toho a si z neho v riti s prepáčením 😂 ale čo sa týka toho pocitu bezpečia a ochrany tak za mna to je hlavne vec povahy. Poznám mužov, ktorí vzhľadovo pôsobia ochranarsky a sú vykakaní viac ako ja. A potom naopak, chudých čo majú guráž a kopec odvahy. Ale rozumiem ako to myslíš

lenja1
Dnes o 18:04
@anonym_autor

@lenja1 takze je možné, že keby opises ideálnu partnerku podľa tvojich ( vyzorovych) preferencii ( kľudne v čase, kedy si partnerku nemal) mala by inú postavu no tvoja aktuálna ta napriek kilam navyše naozaj priťahuje a nevnímáš to?

@anonym_autor občas si myslím že to bolo dáne aj okolím že akoby ma to ovplyvnilo pri výbere že vysportovana postava umelé prsia kariéra danej ženy. Ako prišiel vek som sa zameral na to čo chcem. Mám rad boky prirodzenosť a ozaj pár kíl na viac ma priťahuje. Čiže moja partnerka je ideálna žena pre mna.

betulinka1
Dnes o 18:19

@anonym_autor poznam chlapov chudých, co maju partnerky aj XL. Milujú ich a nikdy neriesili. Keby chcel chudú, tak si taku najde. Zbytocne to riesis. Moj muz, ked sme zacali chodit, on bol chudy, mne sa chudí muzi nikdy nepáčili. Ale tak mal zase ine kvality. No a po 9 rokoch, mu uz ja sama hovorim, napapkaj tolko, lebo uz to preháňaš 🤣🤣🤣 lebo najprv ide brucho a potom vojde on.

anonym_bc388c
Dnes o 18:29

@anonym_autor ja som aj 2XL, ak nie 3 😀, páčia sa mi štíhli až chudi muži, ale vysokí, lebo ja mám 180 CM, a vždy som aj takého mala. Nikdy som sa nepáčila veľkým mužom, v zmysle väčšia váha. Takže v mojom prípade platí, že protiklady sa priťahujú 😀 Neriešim, čo si myslí okolie, ja som s tým v pohode. Sused minule podotkol, že ten môj je až moc chudý, tak som mu povedala,že u muža je dôležitý iný rozmer 😀, tak sklapol a odvtedy dá pokoj.

Strana
z2