Čo by ste robili, keby si váš muž píše s inou ženou?
Ahoj,
Rada by som vedela, co by ste robili, keby ste vlastneho muza na vlastne usi poculi vraviet dalsej osobe, ze si zacal pisat s inou zenou, pri ktorej dokaze vypnut(pritom je zenaty a maju 1,5r dieta a zene tvrdi, ze ma depresiu, cize s nimi netravi cas, izoluje sa atd..) no a ze teda rozmysla , ci zostat vo vztahu, v ktorom je nestatny da sa povedat, ale je tam dom, dieta, hypo
S tou novou, co si pise sa vyjadril, ze je medzi nimi ,,energia"
Vlastna zena ho konfrontovala, ze to pocula. 9n jej zacal hovorit, ze si s dotycnou byvalou kolegynou pisal max 4x o beznych veciach. Nechce o tok hovorit, stake sa strani, ba az odstrkuje vlastnu zenu
Ta vlastna zena som ja a rozmyslam, ci odist aj s dietatom alrbo pockat .
Vdaka za rady
@misickaa4 pol hodinu nes*re,ale si pise so šampiónkou, bodaj mu zlatá žila vysla,az ku patam😂😂 ( fuj zlá som teraz) ... Žiadne behy, kamarát... dieťa by varoval.
Chcem ta trochu rozveseliť 🙂 nuz pockaj chvíľu,ako to bude, syncek je este maly,rozchod nepocíti velmi... tvoje obavy chápem, o budúcnosti,o malého výchove, ale takto sa žiť nedá, alebo da ,ale je to na 💩 život
@panelacikova este som zabudla dodat, ze ak by som aj odisla na tych par hodin z domu, velmi sa obavam ako bude vyzerst domacnost...on malwho necha vsetko povyhadzovat a podobne..ked mu este ne*ebalo, tak sa dokazal normalne postarat
@mariejenka ja viem, ze co tam robi...je mi to jasne...aj si ma rozveselila veru 🙂
Chcem pockat, no sama neviem, ako dlhy cas. .
@misickaa4 ak ti na ňom záleží, tak odchodom aj s dieťaťom nevyriešiš nič. vzbudíš v ňom pocit, že si "utiekla" a tým si "potvrdila" nejaké jeho negatívne pocity z vášho vzťahu. viem, že sa to ľahko píše a číta, ťažko sa to robí, ale skús to teda tak, ako píšem. porozprávaj sa, že sa chceš venovať viac sebe a chceš tých 6 hodín pre seba (urči si ale pravidelný čas, aby nemohol meniť podľa toho, ako sa mu zachce). že chceš prevetrať hlavu, ísť si povedzme zabehať alebo len tak sa prejsť. a bez dieťaťa, že máš toho dosť, celé dni s dieťaťom a podobne. ak vyhoveje, máš z polovice vyhraté. ale nesmieš, fakt nesmieš už riešiť jeho mobil! prestaň sa oňho zaujímať úplne, čo sa týka jeho vypisovania. slušne sa správaj (aby nemal nikdy dôvod vyhodiť ti na oči, ako si sa k nemu správala), buď však sebavedomá. keď by zapáral v niečom on, slušne mu povedz, že si to neželáš, že ty sa k nemu správaš slušne a s úctou a to isté očakávaš od neho. uzemni ho. jednoducho, stručne, slušne, ale sebavedomo a s gráciou. nauč sa byť šťastná sama so sebou, nauč sa mať hodnotu a povedz si, že on ti nestojí za trápenie. fakt skús vypnúť. a uvidíš... ale chce to čas a pevné nervy. on určite za tebou nepribehne po jednom dni. možno ani po dvoch týždňoch. ale raz pribehne. alebo odbehne navždy. a ty sa nebudeš musieť trápiť a pozerať sa naňho ako vypisuje s kadekým...
@panelacikova 👏👏👏👏👏top koment, plne zdieľam názor.
@misickaa4 a zase pevné nervy.... vrátiš sa z vonku a porozhadzované necháš porozhadzovaným. slušne mu povieš, že chceš vidieť domácnosť v takom stave, v akom bola pred tvojim odchodom. bodka. ak to s ním ani nehne, nech to nehne ani s tebou. SAKRA ťažké, ale inak to nedáš. ver mi, píšem aj z vlastnej skúsenosti niečo....
@panelacikova boze toto bude horsie ako nesledovat jeho mobil...a kto to teda nakoniec uorace a kedy? 🙂 ja som strasna na poriadok
@mariejenka Ďakujem. ja by som na jej mieste to asi tiež ukončila. asi by som ho požiadala, nech odíde. ale ak chce oňho bojovať, tak jedine takto. kým ona sama pred sebou nebude mať svoju "hodnotu", tak ani on tú hodnotu neuvidí
Ja len obdivujem ten charakter druhých žien. Vie, ze chlap je ženatý, ma malé dieťa a aj tak ju to neserie a namotava. Klobúk dole nad takým charakterom. Ja by som sa asi porozprávala aj s tou zenou, či v noci dokáže kľudne spávať.
@misickaa4 upozorni ho na to pred odchodom. a viem, ja som tiež dosť poriadkumilovná a všetko som robila ja. a presne pre toto viem, ako by som sa zachovala, keby som to mohla zopakovať.
@katkami123 neviem, kto to je...
@panelacikova no a este blba otazka, ale ak bide chciet sex? Lebo takto sa ku mne teraz sprava, ale sex chce . Tak ale on tvrdi, ze si s nikym nepise
@mariejenka 🤣🤣🤣🤣
Vzdy ked si to precitam, tak mi tecu slzy od smiechu.
@katkami123 ktovie, čo má ona narozprávané, ono je to ťažko súdiť. možno jej povedal, že žena je poriadna sekera (možno je? my nevieme...? my môžeme len vyjadriť svoj názor, možno dať dobrú radu z vlastných skúseností, nemôžeme hodnotiť). možno sa jej posťažoval, ako sa mu nevenuje, nevšíma si ho apod. veď vieme, čo muži dokážu narozprávať, keď potrebujú zasunúť 😀 nevieme, koľko z toho, čo jej hovorí, sú výmysly, koľko je fakt pravda, nevieme, či ona vie vôbec to, že on je ženatý a je otcom?? osobne by som ho zrejme nechcela. autorka chce. tak nech skúsi moju taktiku. ale toto dá naozaj len poriadna "profíčka" a to sa obávam, že autorka ešte do toho štádia nedospela :(
@moonlight1210 😂😂treba prečistiť slzne kanáliky,a radsej smiechom,ako plačom ☺️☺️ ze?
@misickaa4 fúha sex.... no... ide o to, nakoľko je u teba sex spojený s citom. nakoľko to dokážeš oddeliť. nakoľko sa vieš prípadne odreagovať inými myšlienkami. v tomto ti veľmi neporadím. neviem, ako vám to fungovalo pred "tou ženskou", ako vám to funguje teraz, či je pozorný milenec apodobne. skrátka, je tam veľmi veľa faktorov, ktoré rozhodujú o tom, ako budeš sex prežívať. a veľa záleží aj na ňom. ak je pozorný a záleží mu na tvojich fyzických pocitoch, tak ten sex nechaj plynúť, proste ho maj. daj sa do toho absolútne celá, predstav si, že si preňho jediná, daj do toho vášeň...
ak je typ, ktorý sa na tebe len vytrasie, to by som v kombinácii s písaním si s inou ženou asi nedala :( to by ma štvalo. takže toto je oblasť, kde si musíš sama zhodnotiť, nakoľko ťa ešte priťahuje, nakoľko vieš myseľ vypnúť ty, nakoľko sa ti venuje, atď...
@panelacikova samozrejme, ze to vala na to, ze ho nehladim, nebozkavam a podobne veci..nevsimam . Ja to poviem tak, ze som typ, ktory az tak sa veru nehadze po muzovi,to je pravda. Aj ho dzubem za poriadok, to priznavam a urcite kopu dalsich veci. Ale toto je dovod, aby si pisal s druhou? Mam aj ja teraz zacat vyplakavta inemu muzovi, co vsetko mi ten moj nedava?
@panelacikova
Neviem, pre mna boli ženáči vždy veľké tabu a viac ma nezaujímalo. Je to o charaktere. A jasne, ze každý ženách je nešťastný a nepochopený ako zo šlabikára.
@misickaa4 no pozri sa. na to, aby ťa muž "žral" a to teraz myslím, aby bol z teba úplne hotový, musíš pre to urobiť niečo aj ty. moje rady boli tými najideálnejšími k tomu, aby jednak on pochopil, že si sebavedomá a že ho nepotrebuješ k životu, ale aj preto, aby si si fakt začala vážiť iné hodnoty a prestala riešiť veci, ktoré sa dajú riešiť vtedy, keď je vzťah perfektný. vieš, riešiť teraz neporiadok nie je podstatné. píšeš, že nie si typ, čo sa hádže po mužoch... ak však muža miluješ a chceš si ho udržať, tak musím ti napísať, že aj jemu ulahodí a urobí mu dobre, keď ho objímeš, keď povieš, aká si šťastná, že ho máš, keď mu dáš bozk sama od seba apod. ak necítiš túto potrebu, zrejme ho úplne úprimne nemiluješ, zrejme si si naňho len "zvykla". ono nie je to preňho dôvod na to, aby si vypisoval s inou ženou, to nie. a skutoční chlapi toto ani nerobia. skutoční chlapi sú buď ticho a postupne sa žene oddialia (bez toho, aby v tom bola iná žena) alebo tresnú päsťou po stole a narovinu povedia tej svojej žene, čo ich serie. to sú skutoční chlapi. polož si otázku - či ho naozaj miluješ z celého srdca alebo či si naňho len zvyknutá? a podľa toho konaj ďalej... ak miluješ, použi (alebo aspoň skús) tú moju taktiku, čo som predtým písala. ak si len zvyknutá, tak už nikdy dobre nebude, stále ti bude niečo na ňom vadiť, stále budeš cítiť krivdu a neúplné uznanie... a stále mu budeš liezť na nervy a bude sa pred tebou schovávať s mobilom v ruke...
@misickaa4 Ja by som navrhla počkať. Nie som zástanca ráznych odchodov/rozhodnutí po pár sms-kach. Po pár sms-kach hádam nebudeš hneď hádzať flintu do zita. Viem ako sa cítiš, určite ťa celá tá situácia oberá o energiu. Skús sa sním porozprávať, nech vieš a čom si, potom si ujasniť sama v sebe či to má budúcnosť alebo nie. Odísť môžeš aj o mesiac, dva o rok... Veľakrat unáhlené emotívne rozhodnutia sú tie najhoršie a dôsledky po nich sú ťažšie.
@panelacikova pekne povedane ....dakujem
@misickaa4 prosím
žiadna kaša sa neje horúca...nevyklidila by som len tak pole dákej písačke....treba počkať,nenatískať sa,správať sa slušne,nepodrypovať a v istej správnej chvíli povedať,že potrebuješ vedieť na čom si,že mu dávať mesiac na to,aby sa vyjadril s ktorou chce byť...ale žiadne kľučky buď -alebo....a podla odpovede,výrazu a správania by som už dokázala vycítiť na čom som....a podla toho jednať...nedržať sa chlapa za každú cenu,ak o to on nestojí....život je príliš krátky na to žiť ho nemilovaná,len z povinnosti či kvôli záväzkom
@misickaa4 ja by som neriešila či si píše s druhou alebo či ju chce... ja by som riešila to, aký má vzťah so mnou. Ak chlap odomňa uteká, nechce byť so mnou, nie sme spolu šťastní, tak nie je o čom... dieťa, dom, hypo ani krásna minulosť nie sú dosť dobrým dôvodom na to byť celý život nešťastná.

@gulka123 vidno ze si mladá a zasnivana od spoločných majetkov sa utiecť neda