icon

Čo by ste robili, keby si váš muž píše s inou ženou?

misickaa4
1. apr 2021

Ahoj,
Rada by som vedela, co by ste robili, keby ste vlastneho muza na vlastne usi poculi vraviet dalsej osobe, ze si zacal pisat s inou zenou, pri ktorej dokaze vypnut(pritom je zenaty a maju 1,5r dieta a zene tvrdi, ze ma depresiu, cize s nimi netravi cas, izoluje sa atd..) no a ze teda rozmysla , ci zostat vo vztahu, v ktorom je nestatny da sa povedat, ale je tam dom, dieta, hypo
S tou novou, co si pise sa vyjadril, ze je medzi nimi ,,energia"
Vlastna zena ho konfrontovala, ze to pocula. 9n jej zacal hovorit, ze si s dotycnou byvalou kolegynou pisal max 4x o beznych veciach. Nechce o tok hovorit, stake sa strani, ba az odstrkuje vlastnu zenu
Ta vlastna zena som ja a rozmyslam, ci odist aj s dietatom alrbo pockat .
Vdaka za rady

Strana
z3
stela1996
Autor odpoveď zmazal
gulka123
1. apr 2021

@takeshi preto som napísala, že neviem aké to je, pretože vydatá zatiaľ ešte nie som... ☺️
Stále sa dá keď sa chce a stále je niekde možnosť...

huxy
1. apr 2021

Tak urcite by sa mi nepacilo, keby si chlap pisal s cudzou zenou. Podobnym som si presla, nezostalo len pri pisani. Skoncilo to rozvodom.
Ale asi ti nijak neporadim. Len je mozne ze tvoj muz sa nedokaze preniest cez tvoju neveru. Mozno aj chcel, no nie kazdy sa s tym dokaze vyrovnat ci odpustit. Ani ja by som nedokazala. Urcite sa tvojho muza nezastavam, len sa treba skusit pozriet na to aj z druhej strany. V kazdom pripade ani on sa nechova spravne. Pisat si s niekym, este to popierat. Tazko sa vzit do niekoho myslienok. Len ako som pisala, mozno sa nedokaze zmierit s tym co si spravila ty, alebo sa chce len "pomstit", alebo chce byt stastny, a s tebou uz nie je, nedoveruje ti... No v tom pripade by to nemal zatlkat.

amber74
2. apr 2021

Toto je emocionálna nevera.Začiatok písanie, namotávanie sa,"chápanie" u tej druhej, "spriaznená duša", atď.
Zažila som to pri mojom ex narcistovi a psychopatovi. Radím ukončiť čím skôr, pretože aj ak by s tým skončil,začne znova

moonlight1210
2. apr 2021

@misickaa4 ako ti uz bolo povedane: samostatnost, samostatnost, samostatnost.
Ked chlap vie, ze moze kedykolvek prestat byt milovany, ked to pokasle, tak tolko neriskuje u inej.
Iba cisty suknickar, no ten si zas nevie pomoct.

Ked na nom visis, lustrujes mu telefon, pripadne konfrontujes ho s hnevom, nervozitou, snazis sa mu nieco dokazat (a zvycajne nic nedosiahnes), tak ho len paradoxne ubezpecujes, ze moze vymyslat, co chce a je v bezpeci, ma ta pod kontrolou.
Budes skakat ako pingpongova lopticka, ale si bezmocna a neskodna.

Najvacsia hrozba je ta, ktora je len tusena, ale nevypovedana. Tam si kazdy dosadi svoj najvacsi strach a obavy (btw. princip vsetkych dobrych horrorov 🙂 ).

Stiahni kontrolu, stiahni sa aj ty a maj aj svoje sukromie, kam on nesmie, aj keby sa dozadoval. Bud vzdy trosku aj enigma.

gabika0825
2. apr 2021

@misickaa4 a to mu tolerujes? A rozmýšľaš či odísť? Bože veď sa spamataj. Pravdepodobne tá ochvilu sám pošle kade ľahšie, ja by som na tvojom mieste si hneď stanovila veci s ním na pravú mieru a že tá nezaujíma žiadna energia. Proste bohužiaľ zmenil sa už to nebude nikdy take ako predtým. Treba sa s tým zmieriť a odist

gabika0825
2. apr 2021

@misickaa4 že keď bude chcieť sex no mám dosť... veď to je na smiech... jasne daj mu zabudni na všetko a potom zas sa ponor do rozmýšľania či ho opustiť alebo počkať. 😀😀😀😀😀😀🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙄

misickaa4
autor
2. apr 2021

@gabika0825
@moonlight1210
@amber74
@huxy
@mariejenka
@panelacikova
@rmm
@katkami123
@ivana11155
@janinah
@sissy27
Chcem Vam len napisat, ze dnes z neho vyslo, ze ma zo mna depresiu. Ze ja som stale v kontakte s ,,kamosmi"(tym mysli mojich kolegov, lebo robim bohuzial medzi samymi chlapmi) a ze on nebude pozadu. Nasla som mu v tel, ze si hladal, ako balit zenu, 7 tipov preco stale nema zeny a pod. Spytala som sa ho na to a jeho odpoved bolo, zs to si len tak cital, ze si chce zvysit sebavedomie a tak ako si ja volam ,,s kamosmi" , tak si chce aj on. Ja uz neviem, co si mam mysliet. On nikdy nebol komunikator velky, ale nielen so zenami, aj s muzmi. Je introvert. Ja meviem, ci to tolerovat alebo nie...

panelacikova
2. apr 2021

@misickaa4 mám otázku: ty robíš home office? ak áno a tvoj zárobok je zaujímavý, povedz mužovi, že v pohode, ty sa vzdáš svojej práce, keď on prinesie aspoň 2/3 eur z tvojho platu navyše... to je jedna vec. druhá vec je, či s tými kolegami riešiš čisto len prácu? ak áno, opäť nevidím dôvod, prečo muž toto robí. ak nie, zamysli sa nad sebou sama. tretia vec: môže žiarliť na teba, vadí mu to, že píšeš s kolegami (ak čo i len kúsok z toho nie je pracovného) a jednoducho si chce dvihnúť sebavedomie tým, že aj on bude komunikovať so ženami. je potrebné najprv sama si položiť a zodpovedať otázku: čo robím ja, čo sa jemu nepáči? píšem si s mužmi naozaj len o práci? mám (napríklad na FB) v priateľoch naozaj len kolegov a "neškodných" mužov (brat, spoločný kamarát atď...).... naozaj som mu nedala ani jedinú zámienku na to, aby toto teraz robil? až keď na všetko odpovieš "uspokojivo", čiže máš naozaj absolútne čistý štít, potom je to chorobný žiarlivec a človek s tak extrémne nízkym sebavedomím, že táto črta sa bude prenášať vo vzťahu aj v budúcnosti. ak nemáš čistý štít, že niekde vznikla škárka, čoho sa on chytil, je potrebné sa nad tým zamyslieť, odstrániť "škárku", odkomunikovať to s mužom, povedať mu, že si si uvedomila že tam či hentam si robila chybu aj ty, že si si to doteraz neuvedomovala a že chceš začať odznova. no a uvidíte...

rmm
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
2. apr 2021

@misickaa4 chúďa urazene,zdeprimovane...
Ty si ale pisala, že si ho počula,ako niekomu vykladá že uz si s nejakou konkrétnou zenou pise! Ale ty píšeš,volad s kolegami o pracovních veciach.
🙄🙄 Krúti sa ako had,a vymýšľa ako by z toho vyviazol...no neviem, nechala by som doznievať túto udalosť, a čas ukáže

moonlight1210
2. apr 2021

@misickaa4 prva vec: milujem ta. Milujem ta takeho, aky si. Preto som si ta vzala a mam s tebou dieta.

Druha vec: myslis si, ze ked budes schopny balit zeny na pockanie, budem ta milovat viac? Budem si ta viac vazit? Budem sa o teba triast?

Tretia vec: ak si presvedceny, ze ma dokaze zbalit iny muz a ty mi nebudes stacit, tak sa zamysli, preco to tak citis. Lebo to je tvoj pocit, nie moj. Ja o tych muzoch tak nepremyslam. To ty o nich tak premyslas.

Stvrta vec: preco sa porovnavas?

Piata vec: preco na urazas nedoverou?

Siesta vec: vazila som si doteraz na tebe vsetko a cenila som si, ze prave ty sa lisis od toho davu suknickarov a flirtovacov. Preco si myslis, ze sa budem o teba bit, ked budes ako oni? To uz si naozaj mozem vybrat ktorehokolvek z nich. Ste jeden ako druhy.

Siedma vec: ak si nevazis moju vernost a predpokladas, ze ju len tak odhodim kvoli inemu muzovi, tak si ju nezasluzis.

Podtrhnute, scitane: citis sa menejcenny, bojis sa, ze ta mozno opustim, ze ta iny muz prevysi, a preto sa chovas tak hlupo, aby som ta nakoniec opustila. Zamysli sa nad tym, ze si vlastne pritahujes to, coho sa najviac bojis.

Takze asi v tomto duchu si s nim daj diskusiu. Alebo mu to napis. Alebo cokolvek.

huxy
2. apr 2021

@moonlight1210 no pisatelka tu vernost uz davno zahodila.

katkami123
2. apr 2021

Takze to nakoniec celé hodil na teba, ze je to ešte nakoniec tvoja vina, že on hľadá milenky 😀. Nemám slov.

panelacikova
2. apr 2021

@huxy keď si prečítaš absolútne celú diskusiu, tak sa dozvieš, že autorka áno, bola mu neverná, v období, keď boli ešte veľmi veľmi mladí. potom sa kvôli tomu s ňou aj rozišiel. prešlo nejaké obdobie a dali sa znovu dohromady a majú malé dieťa. ona to zrejme už dávno ľutuje, on sa zrejme cez to nepreniesol za celé tie roky a teraz sa snaží dokazovať si asi nejakú mužnosť alebo čo.... ona si prakticky svoju neveru odpykala tým, že on ju vtedy opustil. takto to máme v diskusii vysvetlené 🙂

huxy
2. apr 2021

@panelacikova praveze celu diskusiu citam. Nikde vsak necitam co pises. Autorka napisala ze mu pred 8 rokmi bola neverna. Ze mala 22 rokov. A ze sa s nou rozisiel nikde nevidim. Pre mna osobne je nevera neodpustitelna. Urcite neschvalujem ako sa chova jej muz k nej. Na druhej strane bola ona prva ta, co ho "vymenila".

gabika0825
2. apr 2021

@misickaa4 Kaslala by som na takého chlapa. Naco je taký vzťah kde si musíte vkuse niečo navzájom dokazovať?

misickaa4
autor
2. apr 2021

@katkami123
@huxy
@moonlight1210
@mariejenka
@rmm
@panelacikova
Takze dievcata, dnes to cele puklo
Nasla som vsetky spravy
Je to dievca 24r(moj muz ma 31), a je z prace, kde robi
Ta dievcina vie, ze je zenaty a ma dieta a ona sama ma priatela
Nespali spolu , ale ako sami v spravach pisali, chybal k tomu kusocek. Z tych sprav mi bolo vyslovene zle. Nemohla som dychat. Zbalila som seba aj maleho a isla k mame. Ked som sa vratila este po veci, povedal mi, ze hadam za takuty 1 pre*eb nechcem pustit celu rodinu, dom,..cely spolocny zivot.
Ze ako ma bez nas zit. Vravim mu, ze na to ai mal mysliet, ked si ju obchytkaval. Ze jemu preskocilo, on sam sa snazi zistit preco to spravil. Ale ze hadam by nekupoval so mnou dom, a nemal dieta, keby to nechce. A vravim mu, zs tesa zjavne nechve alebo zmenil nazor. Ja som ho podviedla, kes este ziadne spolocne zavazky a hlavne dieta nebolo. Ze ved som stale do neho iba pi*ovala(to mysli, ked som mu vravela co ma doma porobit, upratat a podobne kazdodenne zalezitosti). A ze-a to ma asi dojalo a sklamalo najvaic-som sa o seba nestarala. Pozeram na neho?? Ja som na home office momental e a popritom na RD, plus domacnost v dome a vsetky zalezotosti, nikam ani nechodim. Chodim doma.vsak cista, v domacom obleceni ale teda moj muz bol vzdy typ-teda aspon to tvrdil, ze ma miluje prirodzenu. Zw ked som nahodou sla.do.prace, tak sol sa.vedela vyfintit. No tak medzi ludi asi nepojdem ako doma chodim, mam post na dobrej urovni. Ja vlastne zistujem, zw som cely zivot zila s chlapom, ktory mi tvrdil, ze aa po inej ani len nepozrie, nie ze este chyti...ze ma milukr aka som a teda myslim si, ze do manzelstva ludia idu za to , aky ten druhy je...zaujimaju ma vase nazory. Potom.mi napisal, ze bez nas nedokaze zit, ze sa radsej odstreli...

rmm
Autor odpoveď zmazal
misickaa4
autor
2. apr 2021

@rmm lenze ako zistim, ze mu trklo?

rmm
Autor odpoveď zmazal
kamajka
2. apr 2021

@misickaa4 jezis to su dobre s prepacenim pi...viny. spravil to raz urobi to znova. Takych chlapov ktorym fakt trkne je 1 z miliardy.... a tento Tvoj 31 rocny to teda isto nebude... ale je to na Tebe nuz... za 2-3 roky tu pises zas... na 99%... ak sa vratis... bude chvilu sekat dobrotu a potom to iste.. akurat si bude viac strazit sukromie, telefon a nauci sa klamat lepsie. Odpustila si raz odpustis znova- chlapi zmyslaju tak.

misickaa4
autor
2. apr 2021

@rmm veru nie...

panelacikova
2. apr 2021

@misickaa4 no tak fajn. drvivú väčšinu si už vyriešila. dorieš majetky, rozvod, výživné a si za vodou... držím palce

katkami123
3. apr 2021

Ja by som aj tej 24-ročnej vyčistila žalúdok. Riešiť ženatého s dieťaťom, fuj

gabika0825
5. apr 2021

@misickaa4 ach nezabudni mu znova naletieť . Chronicky klamár. Určite spolu aj spali. Si čo myslíš že si len tak písali pekne veci a nič nebolo? Kľudne mohol aj vymazať správy, keby náhodou už keď vedel že o tom vieš. Chlapy vedia veľmi špekulovať neboj sa.

gabika0825
6. apr 2021

@katkami123 skôr by som riešila muža, prečo tu 24 ročnú? Toto sa deje skoro v každom vzťahu už, dievčina má 24 a má frajera a s ktorým pravdepodobne nemá ani dieťa, možno ani spolu nebývajú a ktovie koľko spolu sú. Autorka má manželstvo a malé dieťa naco bude riešiť nejakú tretiu osobu? To by mal riešiť jej manžel aby mu ona nepísala a nie ona za neho. Ona nech si dá dokopy mužíčka a potom nebude písať ani tá slecna. Chcela som tým iba povedať že tá slečna sa jej pravdepodobne vysmeje do tvare, že toto rieši ona a bude vyzerať ako totálna hystérka. Ja byt autorkou by som sa na takého vykašľala a odišla s hrdosťou, nie sa znižovať na bitku dvoch kohútov ... nech jej ho autorka prenechá keď sa tak dobre spolu cítia a jej manžel neskôr pochopí. To som si ista 😉

Strana
z3