icon

Čo môže znamenať mužova nezorganizovanosť?

14. feb 2026

Pomôžte mi rozlúsknuť povahu muža. Nie sme pár, aj keď to medzi nami iskrí. Stretávame sa v priemere 2x mesačne, som jeho klientka. Keď sme spolu, venuje sa mi na 100%, všetku svoju energiu venuje tomu, aby mi pomohol. A aj veľmi pomáha. Ale mimo osobného času má problém napr. dohodnúť ďalšie stretnutie, na správy odpovedá za 1-2-3 dni, ja navrhnem termín a o 2 dni odpíše, že vtedy nemôže, ale nenavrhne iný termín, tak ja navrhnem a niekedy aj týždeň trvá, kým sa dohodneme. Poznáme sa 2 roky a zatiaľ sa ešte nikdy neozval sám od seba, keď to sám navrhol, vždy som sa musela pripomenúť. Toto nie je len u mňa. Má priestor v jednom centre a boli naňho sťažnosti, že mu na klientoch nezáleží a je ťažké sa s ním dohodnúť. On si je tohto vedomý, viac krát povedal, že má problém s organizáciou času. Kvôli mne si kúpil diár, aby sme sa hneď na stretnutí dohodli nabudúce. Pár krát to išlo. Teraz naposledy si diár zabudol, ospravedlňoval sa a povedal, že hneď ako príde domov mi napíše s návrhom ďalšieho termínu. 3 dni sa neozval, tak som sa ozvala ja s konkrétnym termínom a odpisal po 1 dni, že vtedy nemôže, ale zas nenavrhol iný termín, tak som navrhla ďalšie 2 termíny. Už druhý deň čakám na odpoveď.

Čo je toto za povahu? Prečo je niekto takýto nezorganizovaný? Čo má nejakú traumu? Pritom keď sa vidíme osobne, dáva do toho všetko, pomaly akoby ma balil.

autor
14. feb 2026
@rozculena

nechápem,ako takto môže fungovať človek,ktorý poskytuje služby.Je jedno,či je fyzio,kaderník alebo realiťák.
Prečo si nedohodneš termín vtedy,keď si u neho?
Akože nemá diár? Blbosť.To ako si potom plánuje klientov?
Podľa tvojich ďalších komentov si ho odmietla a on ťa nechce mať vo svojom živote už ani ako klientku,tak sa snaží ťa odradiť,aby si už nemala záujem tam chodiť.Asi utrpelo jeho ego.

@rozculena on dávnejšie neplánoval nič ďalej ako za týždeň, preto sme sa dopredu nedohadovavali. Až teraz od januára sa hecol, kúpil papierový diár a je schopný sa dohodnúť aj 3 týždne dopredu, len ho musí mať pri sebe. On má prácu v nemocnici a súkromné fyzio dohaduje po tejto práci. Má aj koníčky, je vyťažený. Každému povie, že nech sa zas o 2-3 týždne ozve a uvidí kedy bude mať čas. Tým, že je dobrý, tak má dosť súkromných klientov.
Naposledy bol velmi milý, aj sranda bola, ani náznakom som nemala pocit, že by som mu vadila. Ako som už písala, nie som jediná, s kým sa takto dohaduje, vlastne je to uňho bežné

autor
14. feb 2026
@anonym_aabcbe

Akoze... kebyze som fyzioterapeut a dozviem sa, ze nejaka moja klientka je do mna zalubena a riesi na MK moje "traumy", tak dovidenia. Co je teba do toho, ako ti on odpisuje a ako ti dava terminy. Si len jeho klienka. To takto riesis aj zubara a gynekologa? Ak sa ti to nepaci, mozes si vybrat niekoho ineho. Ze iskri to medzi nami. Pane boze.

A pozri, ak je najlepsi v okoli, tak si je zrejme vedomy, ze o klientov nepride aj ked je s nim tazsia komunikacia ohladom terminov. Ja tiez poznam kopec takych ludi, napr. lekarov, s ktorymi dohodnutie terminu mi zaberie tolko energie, ze sa mi tam uz ani nechce ist. Ale nebudem riesit na verejnych forach, preco su taki a ci za to mozu ich traumy z detstva. Kriste

@anonym_aabcbe mne je do toho to, že mi kvôli nemu stojí iný program. Zubárke alebo gynekologičke zavolám a do minúty mám termín. Uňho trvá dohodnutie termínu niekedy aj týždeň.

minenkaa
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_aabcbe mne je do toho to, že mi kvôli nemu stojí iný program. Zubárke alebo gynekologičke zavolám a do minúty mám termín. Uňho trvá dohodnutie termínu niekedy aj týždeň.

@anonym_autor baba ,ale prečo na niečo tak tlačiš,buď sa prisposob alebo chod ďalej

autor
14. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor baba ,ale prečo na niečo tak tlačiš,buď sa prisposob alebo chod ďalej

@minenkaa máš pravdu. Len som chcela počuť iné názory

bielasovicka
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja by som už dávno mala iného terapeuta.

anonym_57f715
14. feb 2026

vieš isto že nemá manželku a deti? Lebo si myslím že rodinu má.

autor
14. feb 2026
@anonym_57f715

vieš isto že nemá manželku a deti? Lebo si myslím že rodinu má.

@anonym_57f715 nemá

rozculena
14. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena on dávnejšie neplánoval nič ďalej ako za týždeň, preto sme sa dopredu nedohadovavali. Až teraz od januára sa hecol, kúpil papierový diár a je schopný sa dohodnúť aj 3 týždne dopredu, len ho musí mať pri sebe. On má prácu v nemocnici a súkromné fyzio dohaduje po tejto práci. Má aj koníčky, je vyťažený. Každému povie, že nech sa zas o 2-3 týždne ozve a uvidí kedy bude mať čas. Tým, že je dobrý, tak má dosť súkromných klientov.
Naposledy bol velmi milý, aj sranda bola, ani náznakom som nemala pocit, že by som mu vadila. Ako som už písala, nie som jediná, s kým sa takto dohaduje, vlastne je to uňho bežné

@anonym_autor tak keď je to u neho bežné,tak načo chceš pitvať jeho povahu

autor
14. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor tak keď je to u neho bežné,tak načo chceš pitvať jeho povahu

@rozculena lebo tomu nerozumiem ako niekto môže takto fungovať

rozculena
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ani ja.Ale nič s tým neurobíš.
K môjmu fyzio sa objednáva cez apku alebo telefonicky alebo osobne,keď som tam.Ale jeho to živí,nemá iné zamestnanie,takže podľa toho sa aj správa ku klientom.
Ten tvoj zrejme zarába dosť,tak nemá potrebu si privyrábať ešte súkromne,takže ho to netlačí k ničomu.

autor
14. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor ani ja.Ale nič s tým neurobíš.
K môjmu fyzio sa objednáva cez apku alebo telefonicky alebo osobne,keď som tam.Ale jeho to živí,nemá iné zamestnanie,takže podľa toho sa aj správa ku klientom.
Ten tvoj zrejme zarába dosť,tak nemá potrebu si privyrábať ešte súkromne,takže ho to netlačí k ničomu.

@rozculena asi tak nejako

rozculena
14. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena asi tak nejako

@anonym_autor si anonymne,tak môžeš prezradiť,aký máš problém?

anonym_ad5671
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ad5671 nazov temy je snad jasny

@anonym_autor nazov temy je Povaha muža - mne z tychto dvoch slov nie je jasne aleže vobec nic - asi že nie som veštica 🙂

januska12323
14. feb 2026

Keby to nikto z jeho klientov neakceptoval nemal by klientov. Trvaj na dohodnutí termínu keď si u neho a nemusíš sa týždeň dohadovať.

autor
14. feb 2026
@anonym_ad5671

@anonym_autor nazov temy je Povaha muža - mne z tychto dvoch slov nie je jasne aleže vobec nic - asi že nie som veštica 🙂

@anonym_ad5671 chcela som pochopiť povahu. Odpovede mi stačia. Teraz by som diskusiu rada vymazala, ale neviem ako

anonym_ad5671
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kolko mas rokov? tipujem 25 - 27 podla reakcii a kvazi dovodom
preco by si mala všetkemu rozumiet? ved to je pre teba cudzi clovek.

autor
14. feb 2026
@januska12323

Keby to nikto z jeho klientov neakceptoval nemal by klientov. Trvaj na dohodnutí termínu keď si u neho a nemusíš sa týždeň dohadovať.

@januska12323 keď povie, že sa ozve s termínom hneď ako príde domov, tak netlačím na termín hneď a čakám. A keď sa 3 dni neozve, tak sa ozvem ja

autor
14. feb 2026
@anonym_ad5671

@anonym_autor kolko mas rokov? tipujem 25 - 27 podla reakcii a kvazi dovodom
preco by si mala všetkemu rozumiet? ved to je pre teba cudzi clovek.

@anonym_ad5671 úplne cudzí nie, keďže sme si za tie 2 roky povedali veľa osobných vecí. Ale áno, už asi bude. Idem hľadať inde

autor
14. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor si anonymne,tak môžeš prezradiť,aký máš problém?

@rozculena mám poškodenú ruku po úraze a vysunuté platničky

januska12323
14. feb 2026
@anonym_autor

@januska12323 keď povie, že sa ozve s termínom hneď ako príde domov, tak netlačím na termín hneď a čakám. A keď sa 3 dni neozve, tak sa ozvem ja

@anonym_autor tak by som sa ozvala, že ja nie som na gumičke a ak mi nevie dať termín idem hľadať niekoho kto vie.

autor
14. feb 2026
@januska12323

@anonym_autor tak by som sa ozvala, že ja nie som na gumičke a ak mi nevie dať termín idem hľadať niekoho kto vie.

@januska12323 skúsila som tých fyzio viac, tento je najlepší. Ale idem asi hľadať ďalej

tykat
14. feb 2026

@anonym_autor ...z jeho strany to urcite neiskri...
Povaha? Lajdak, nejake ADHD alebo ako sa tomu teraz hovori.

danica2711
14. feb 2026

@anonym_autor najprv to medzi vami iskrí, potom je to fyzioterapeut... tak sa rozhodni, o čo vlastne ide. Ak to iskrí, tak potom rozhodne len z tvojej strany. Ak je to fyzioterapeut, tak ťa nemusí zaujímať jeho povaha, buď si ho uprac, aby dodržiaval termíny alebo si nájdi iného. Nie je jediný fyzioterapeut na svete

jblheart
14. feb 2026

Podľa toho čo si napísala tak to že ťa asi balí alebo čo... príde mi to ako tvoja fabulácia.. Ak by naozaj mal záujem o viac než len o to čo je jeho pracovná náplň s tebou tak by si ten čas našiel na teba. Ak by si aj ten čas nenašiel tak by aspoň bol aktívnejší v komunikácii. Proste to vyzerá že ti chceš a myslíš si že aj on chce ale pritom on nechce. 😂

autor
14. feb 2026
@jblheart

Podľa toho čo si napísala tak to že ťa asi balí alebo čo... príde mi to ako tvoja fabulácia.. Ak by naozaj mal záujem o viac než len o to čo je jeho pracovná náplň s tebou tak by si ten čas našiel na teba. Ak by si aj ten čas nenašiel tak by aspoň bol aktívnejší v komunikácii. Proste to vyzerá že ti chceš a myslíš si že aj on chce ale pritom on nechce. 😂

@jblheart toto tu vobec neriešim. A nemám v pláne tu nič bližšie opisovať. Ale mohol by si sa ako muž vyjadriť k tej neorganizovanosti

jblheart
14. feb 2026
@anonym_autor

@jblheart toto tu vobec neriešim. A nemám v pláne tu nič bližšie opisovať. Ale mohol by si sa ako muž vyjadriť k tej neorganizovanosti

@anonym_autor Tak keď píšeš že viacerí sa naňho sťažujú tak asi je naozaj taký typ človeka čo si nevie organizovať čas a veci buď preto že je lajdák, zdravotný stav nejaký alebo proste žije svoj život ako príde. Nie každý ráno vstane a povie si napríklad - Tak dnes mi treba poriadiť, nakúpiť a ísť na poštu. Niekto proste večer príde z roboty pozrie do chladničky a tam len svetlo.. a povie si.. no dobre idem do obchodu a nepotrebuje už dva dni predtým mať zorganizované že ide do obchodu lebo sa minulo toto a tamto a chcel variť toto.

anonym_739e76
14. feb 2026

@anonym_autor a čo vlastne od neho chces? Lebo si to neuviedla. Vzťah, flirt, rande? Asi tá berie skôr pracovne a podľa toho si udržiava aj odstup. Hrozne zúfalé toto. Evidentne má v paži. Nedoprosuj sa.

anonym_bd72fa
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nikdy mi nenapadlo riesit povahu cloveka, ktory mi poskytuje sluzbu. Ak mas na to nervy, tak sa s nim dohaduj a cakaj. On je ten, komunty mas pisat za termin, nie on tebe. On ti ho ma maximalne potvrdit. Ano, mohol by navrhnut iny. Ale mozno skor caka, ze ty ako klientka das vediet, kedy by to vyhovovali tebe.
A bud budes akceptovat to, ako to ma alebo si najdi ineho, mozno aj ten dasli bude dost dobry.
A sice tvrdis, ze ta balil, ale ked si mu dala stopku, tak necakaj, ze sa k tebe bude spravat inak oproti inym klientom.

autor
14. feb 2026
@anonym_bd72fa

@anonym_autor Nikdy mi nenapadlo riesit povahu cloveka, ktory mi poskytuje sluzbu. Ak mas na to nervy, tak sa s nim dohaduj a cakaj. On je ten, komunty mas pisat za termin, nie on tebe. On ti ho ma maximalne potvrdit. Ano, mohol by navrhnut iny. Ale mozno skor caka, ze ty ako klientka das vediet, kedy by to vyhovovali tebe.
A bud budes akceptovat to, ako to ma alebo si najdi ineho, mozno aj ten dasli bude dost dobry.
A sice tvrdis, ze ta balil, ale ked si mu dala stopku, tak necakaj, ze sa k tebe bude spravat inak oproti inym klientom.

@anonym_bd72fa to ani nečakám. A keď niekto sám od seba povie, že sa ozve s termínom, tak trochu očakávam, že sa naozaj ozve. A hej skúsim ešte niekoho iného

autor
14. feb 2026
@anonym_739e76

@anonym_autor a čo vlastne od neho chces? Lebo si to neuviedla. Vzťah, flirt, rande? Asi tá berie skôr pracovne a podľa toho si udržiava aj odstup. Hrozne zúfalé toto. Evidentne má v paži. Nedoprosuj sa.

@anonym_739e76 ako sa doprosujem? Normálne sa snažím dohodnúť termín. Čo presne je zúfalé? A čo chcem? Nedohadovať ďalší termín týždeň, s odpoveďami za 1-2-3 dni. Keď niekto povie, že sa ozve s termínom, tak sa naozaj ozve a nemusím sa pripomínať. V tejto profesii by to malo byť normálne