icon

Čo môže znamenať mužova nezorganizovanosť?

14. feb 2026

Pomôžte mi rozlúsknuť povahu muža. Nie sme pár, aj keď to medzi nami iskrí. Stretávame sa v priemere 2x mesačne, som jeho klientka. Keď sme spolu, venuje sa mi na 100%, všetku svoju energiu venuje tomu, aby mi pomohol. A aj veľmi pomáha. Ale mimo osobného času má problém napr. dohodnúť ďalšie stretnutie, na správy odpovedá za 1-2-3 dni, ja navrhnem termín a o 2 dni odpíše, že vtedy nemôže, ale nenavrhne iný termín, tak ja navrhnem a niekedy aj týždeň trvá, kým sa dohodneme. Poznáme sa 2 roky a zatiaľ sa ešte nikdy neozval sám od seba, keď to sám navrhol, vždy som sa musela pripomenúť. Toto nie je len u mňa. Má priestor v jednom centre a boli naňho sťažnosti, že mu na klientoch nezáleží a je ťažké sa s ním dohodnúť. On si je tohto vedomý, viac krát povedal, že má problém s organizáciou času. Kvôli mne si kúpil diár, aby sme sa hneď na stretnutí dohodli nabudúce. Pár krát to išlo. Teraz naposledy si diár zabudol, ospravedlňoval sa a povedal, že hneď ako príde domov mi napíše s návrhom ďalšieho termínu. 3 dni sa neozval, tak som sa ozvala ja s konkrétnym termínom a odpisal po 1 dni, že vtedy nemôže, ale zas nenavrhol iný termín, tak som navrhla ďalšie 2 termíny. Už druhý deň čakám na odpoveď.

Čo je toto za povahu? Prečo je niekto takýto nezorganizovaný? Čo má nejakú traumu? Pritom keď sa vidíme osobne, dáva do toho všetko, pomaly akoby ma balil.

Strana
z3
anonym_2516e3
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_bd72fa to ani nečakám. A keď niekto sám od seba povie, že sa ozve s termínom, tak trochu očakávam, že sa naozaj ozve. A hej skúsim ešte niekoho iného

@anonym_autor ja ho chápem celkom. Ja to vidím takto. Chodí do práce, tam niečo riešiť, robí, dohaduje, kmita. Je unavený a teraz ešte volajú ľudia iní ako z práce. A on. Chce si zarobiť, chce ľuďom pomôcť, chce si vytvoriť klientelu, a tým, že chce pomôcť, tak sľubuje a sľubuje a sľubuje ale nemá už kapacitu to reálne riešiť. Sú ľudia, ktorí nedokážu podnikať, nedokážu pracovať samostatne s ludmi. Mám kamošku, ktorá si ako advokátka.nedokazala zapýtať od ľudí peniaze, chcela pomôcť, poradiť, zamotaval sa do toho, nedodržiavala termíny. Na samostatné podnikanie musíš mať povahu, čas, energiu, priestor, vybavenie, podmienky, trpezlivosť, zodpovednosť, ale aj SCHOPNOST POVEDAT DOST, POVEDAT NIE. A tento chlapík asi nevie povedať nie. Po práci je unavený, vezme telefón, niečo dohodne, ale potom doma už zabudne komu, čo sľúbil a NECHCE sa mu zapisovať rozmýšľať odvolávať, .... Je veľmi ústretový a nevie povedať nie, zároveň mu chýba zodpovednosť,asi je aj unavený.

autor
14. feb 2026
@anonym_2516e3

@anonym_autor ja ho chápem celkom. Ja to vidím takto. Chodí do práce, tam niečo riešiť, robí, dohaduje, kmita. Je unavený a teraz ešte volajú ľudia iní ako z práce. A on. Chce si zarobiť, chce ľuďom pomôcť, chce si vytvoriť klientelu, a tým, že chce pomôcť, tak sľubuje a sľubuje a sľubuje ale nemá už kapacitu to reálne riešiť. Sú ľudia, ktorí nedokážu podnikať, nedokážu pracovať samostatne s ludmi. Mám kamošku, ktorá si ako advokátka.nedokazala zapýtať od ľudí peniaze, chcela pomôcť, poradiť, zamotaval sa do toho, nedodržiavala termíny. Na samostatné podnikanie musíš mať povahu, čas, energiu, priestor, vybavenie, podmienky, trpezlivosť, zodpovednosť, ale aj SCHOPNOST POVEDAT DOST, POVEDAT NIE. A tento chlapík asi nevie povedať nie. Po práci je unavený, vezme telefón, niečo dohodne, ale potom doma už zabudne komu, čo sľúbil a NECHCE sa mu zapisovať rozmýšľať odvolávať, .... Je veľmi ústretový a nevie povedať nie, zároveň mu chýba zodpovednosť,asi je aj unavený.

@anonym_2516e3 ďakujem za takéto vysvetlenie. Dáva to zmysel. Aj by to naňho sedelo

anonym_2516e3
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_2516e3 ďakujem za takéto vysvetlenie. Dáva to zmysel. Aj by to naňho sedelo

@anonym_autor keby sme si vzali gynekológa napríklad, tak má sestričku, ktorá sedí za stolom, má telefón pri sebe a od 10 do 12:30 napriklad berie telefóny, zapisuje termíny, objednáva, odvoláva. Telefón nevezme pre 10, ani po 12:30, lebo nie je za stolom v miestnosti a nemá diár. Doktorovi len odovzdá kartu a ten nerieši nič ohľadom termínov. A ten chlapík vezme telefón napr. na záchode, počas chôdze, keď rozpráva s kolegom. Tak nevie, čo bude o týždeň o 16:00, či má voľno, či bude utahany, či bude v kine. Nepamätá si, čo komu sľúbil. Sľúbi si, že si to zápíše, keď príde domov, ale medzitým mu volajú ešte dvaja. Tak je to stresujúce a neprehľadné. Inak toto robia ľudí, ktorí sú dobromyselní, a nevedia povedať nie. Ako človek môže byť veľmi milý a ústretový, aj má radosť zo stretnutia s tebou, ale no, má toho veľa a nevie si to zorganizovať a odhadnúť samého seba.

autor
14. feb 2026
@anonym_2516e3

@anonym_autor keby sme si vzali gynekológa napríklad, tak má sestričku, ktorá sedí za stolom, má telefón pri sebe a od 10 do 12:30 napriklad berie telefóny, zapisuje termíny, objednáva, odvoláva. Telefón nevezme pre 10, ani po 12:30, lebo nie je za stolom v miestnosti a nemá diár. Doktorovi len odovzdá kartu a ten nerieši nič ohľadom termínov. A ten chlapík vezme telefón napr. na záchode, počas chôdze, keď rozpráva s kolegom. Tak nevie, čo bude o týždeň o 16:00, či má voľno, či bude utahany, či bude v kine. Nepamätá si, čo komu sľúbil. Sľúbi si, že si to zápíše, keď príde domov, ale medzitým mu volajú ešte dvaja. Tak je to stresujúce a neprehľadné. Inak toto robia ľudí, ktorí sú dobromyselní, a nevedia povedať nie. Ako človek môže byť veľmi milý a ústretový, aj má radosť zo stretnutia s tebou, ale no, má toho veľa a nevie si to zorganizovať a odhadnúť samého seba.

@anonym_2516e3 on komunikuje hlavne na whatsappe, málokedy zvíha telefón. A odpovedá za 1-2-3 dni. Keď už odpovedá, mohol by mať pri sebe ten diár a rovno dať termín a nie len napísať, že v čase, kedy klient navrhuje, nemôže a teda možno by sa mu dalo ďalší týždeň.

minenkaa
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_2516e3 on komunikuje hlavne na whatsappe, málokedy zvíha telefón. A odpovedá za 1-2-3 dni. Keď už odpovedá, mohol by mať pri sebe ten diár a rovno dať termín a nie len napísať, že v čase, kedy klient navrhuje, nemôže a teda možno by sa mu dalo ďalší týždeň.

@anonym_autor ja mám napad, keď ta to tak séria,rob mu asistentku zadarmo ,poobede po pracovnej dobe a organizuj mu stretnutia ,myslím,že sa vám obom úľavy
On bude mať čistejšie hlavu a ty zas dušu na mieste,že je taký ako ty chces

autor
14. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor ja mám napad, keď ta to tak séria,rob mu asistentku zadarmo ,poobede po pracovnej dobe a organizuj mu stretnutia ,myslím,že sa vám obom úľavy
On bude mať čistejšie hlavu a ty zas dušu na mieste,že je taký ako ty chces

@minenkaa haha 😀 a vieš, že mi to už navrhoval? Stačí mi, že mu organizujem moje kamošky

minenkaa
14. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa haha 😀 a vieš, že mi to už navrhoval? Stačí mi, že mu organizujem moje kamošky

@anonym_autor tak to rob

lentakyterapeut
15. feb 2026

Dobre taraniny. Pises ze nechces vztah ale pytas sa tu ako keby si chcela. Ze je najlepsi je blbost. Kazda sluzba je z malej casti aj o sympatiach. Za dva roky si mu a mozno aj on tebe vykecal vela. Asi aj intimne veci. Samotni fyzioterapeuti vacsinou nevypadaju zle. Svaly sportova postava. Pri praci a aj ked odbornych dotykoch mozes mat pocit ze tam moze byt nieco viac. To moze ale s tou ktoru si vyberie on. Pises ze mu organizujes kamosky. Neverim ze ludom ktori sa mu pacia odpisuje rovnako 3 dni. Si prenho iba klientka a nic viac. Vies ze na whatsappe si vies spravu precitat ajnked druhy vidi ze je neprecitana? Vsetkym moze odpisovat podla uvazenia. Na kom mu zalezi pise hned na kom nie tomu staci za 3 dni. Tu stracas cas a neverim tym vyhovorkam ze je najlepsi. Kazdy muz ci zena ma okolo seba viac ludi a ma ich podvedome zoradenych od jedna po x. Prvemu/prvej kazdy pise hned nenecha ho cakat. Ked si desiata v poradi tak mu to je jedno. To mas ako s milenkami. Ti co maju viac zien na 🥳 tiez funguju ze jedna je prva a ostatne len ked prva nemoze.

ljmmm
15. feb 2026

ja som mala takuto logopedicku. Ona jednoducho nebola schopna dotiahnut objednanie a castokrat aj oznamenie, ze ona rusi termin. Jednoducho v tomto smere nebol spolah. Podla mba je na spektre. Nedavam diagnozy, naco. Kazdy mame spektrum schopnosti a v tomto smere tvojmu fyzioamantovi bolo ukratene.

anonym_c94f6b
15. feb 2026

si uvedommze ma normalnu pracu kde jenzjavne vytazeny a on len popri tom sukromne rieis par kluentov zjavne podla toho v akom je stave po praci
clovek nie je stroj
ty mas vyfabulovany nejaky svoj svet a namyslas si vo vztahu k nemu a on zjavne je len priatelsky k tebe
prestan to pitvat napis mu vzdy sms a uvidis ako ti da alebo neda termin, nehladaj za jeho spravanim nic osobne

autor
15. feb 2026
@lentakyterapeut

Dobre taraniny. Pises ze nechces vztah ale pytas sa tu ako keby si chcela. Ze je najlepsi je blbost. Kazda sluzba je z malej casti aj o sympatiach. Za dva roky si mu a mozno aj on tebe vykecal vela. Asi aj intimne veci. Samotni fyzioterapeuti vacsinou nevypadaju zle. Svaly sportova postava. Pri praci a aj ked odbornych dotykoch mozes mat pocit ze tam moze byt nieco viac. To moze ale s tou ktoru si vyberie on. Pises ze mu organizujes kamosky. Neverim ze ludom ktori sa mu pacia odpisuje rovnako 3 dni. Si prenho iba klientka a nic viac. Vies ze na whatsappe si vies spravu precitat ajnked druhy vidi ze je neprecitana? Vsetkym moze odpisovat podla uvazenia. Na kom mu zalezi pise hned na kom nie tomu staci za 3 dni. Tu stracas cas a neverim tym vyhovorkam ze je najlepsi. Kazdy muz ci zena ma okolo seba viac ludi a ma ich podvedome zoradenych od jedna po x. Prvemu/prvej kazdy pise hned nenecha ho cakat. Ked si desiata v poradi tak mu to je jedno. To mas ako s milenkami. Ti co maju viac zien na 🥳 tiez funguju ze jedna je prva a ostatne len ked prva nemoze.

@lentakyterapeut z tych co som vyskusala je najlepsi. A som vydata, takze naozaj nechcem vztah

autor
15. feb 2026
@anonym_c94f6b

si uvedommze ma normalnu pracu kde jenzjavne vytazeny a on len popri tom sukromne rieis par kluentov zjavne podla toho v akom je stave po praci
clovek nie je stroj
ty mas vyfabulovany nejaky svoj svet a namyslas si vo vztahu k nemu a on zjavne je len priatelsky k tebe
prestan to pitvat napis mu vzdy sms a uvidis ako ti da alebo neda termin, nehladaj za jeho spravanim nic osobne

@anonym_c94f6b veď ani nehľadám za jeho správaním nič osobné, lebo sa správa tak k viacerým, čo sa dohadovania termínov týka. A ako píšem, kým sa s ním dohodnem ja alebo niekto iný, niekedy to trvá aj týždeň

anonym_c94f6b
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_c94f6b veď ani nehľadám za jeho správaním nič osobné, lebo sa správa tak k viacerým, čo sa dohadovania termínov týka. A ako píšem, kým sa s ním dohodnem ja alebo niekto iný, niekedy to trvá aj týždeň

@anonym_autor no pri vytazenych poskytovateloch sluzieb, ktori to robia popri zamestnani je to este super termin
ak ti to nevyhovuje mozes skusit ineho

lentakyterapeut
15. feb 2026
@anonym_autor

@lentakyterapeut z tych co som vyskusala je najlepsi. A som vydata, takze naozaj nechcem vztah

@anonym_autor ako vydata ale nevypadas ako tu riesis cudzieho chlapa. Je jedno ze je fyzio

anonym_c94f6b
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si vydata a pises tu o nom ako pubertiacka ako to medzi vami iskri ??? To je riadne divne potom teda, ty nie si nejaka stalkerka?

autor
15. feb 2026
@anonym_c94f6b

@anonym_autor no pri vytazenych poskytovateloch sluzieb, ktori to robia popri zamestnani je to este super termin
ak ti to nevyhovuje mozes skusit ineho

@anonym_c94f6b nepíšem, že si dohodneme termín o týždeň od posledného stretnutia, ale že týždeň trvá kým vôbec nejaký termín (o 2-3 týždne) dohodneme

autor
15. feb 2026
@anonym_c94f6b

@anonym_autor ty si vydata a pises tu o nom ako pubertiacka ako to medzi vami iskri ??? To je riadne divne potom teda, ty nie si nejaka stalkerka?

@anonym_c94f6b už som požiadala o zmazanie. To bola len vedľajšia poznámka, ktorej sa všetci chytili. Riešim úplne niečo iné.
Ale inak, každý kto sa ožení/vydá, zároveň aj oslepne? Či ako to myslíš

anonym_c94f6b
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_c94f6b nepíšem, že si dohodneme termín o týždeň od posledného stretnutia, ale že týždeň trvá kým vôbec nejaký termín (o 2-3 týždne) dohodneme

@anonym_autor sak ano lebonto nie je jeho hlavna praca a robi to len pri TPP v nemocnici, preber si to so svojim psychiatrom/psychoterapeutom

minenkaa
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_c94f6b už som požiadala o zmazanie. To bola len vedľajšia poznámka, ktorej sa všetci chytili. Riešim úplne niečo iné.

@anonym_autor ja som myslela ,že máš tak max 19rokov

anonym_da7c05
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Nie sme pár, aj keď to medzi nami iskrí.

to je čo za vedľajšiu poznámku,keď je to vlastne prvá informácia😂
Riešiš,aký je neorganizovaný,ale ako prvé napíšeš toto.Vydatá.Bez rozumu.

autor
15. feb 2026
@anonym_da7c05

@anonym_autor
Nie sme pár, aj keď to medzi nami iskrí.

to je čo za vedľajšiu poznámku,keď je to vlastne prvá informácia😂
Riešiš,aký je neorganizovaný,ale ako prvé napíšeš toto.Vydatá.Bez rozumu.

@anonym_da7c05 neviem zmenit uvodny prispevok. Poziadala som o zmazanie. Zle som to napisala. Chcela som prizvukovat, ze toto neriesim ako vztah, lebo by to tak mohlo zniet, ale zaujima ma to spravanie. A vsetci to pochopili presne tak ako som nechcela

krasnavila
15. feb 2026

Prepac, ale znies zufalo. Toto co hovoris, je obrovsky problém a to ste len na začiatku. Ty nie si jeho sukromna lekarka alebo psychologicka, aby si ho dava z nejakej "traumy" dokopy.
Znies nezrelo, chyba ti sebalaska. To nie ty mu mas robit psycholigicku. Pomohlo by ti ist ku psychologovi, aby si dozrela a nasla si zreleho partnera.

simca06022011
15. feb 2026

@anonym_autor no.. kedze ide o fyzioterapeuta, tak ma asi vela prace + urcite aj sukromne veci. mozno by bolo vhodne dohodnut si termin, vzdy po skonceni rehabky. Hned. A nedohadovat sa cez spravy.

bjnr
15. feb 2026

rozumiem vašej potrebe „rozlúsknuť“ túto hádanku, pretože nekonzistentnosť je pre ľudskú psychiku extrémne vyčerpávajúca...to, čo opisujete, nie je v psychológii ničím výnimočným. Ide o vzorec selektívnej prítomnosti...tento muž pravdepodobne nie je „zlý“ alebo „traumou paralyzovaný“ v tom zmysle, že by vám chcel ubližovať...on jednoducho operuje v dvoch oddelených svetoch:
- svet výkonu a obdivu (osobné stretnutie)....tu je „na koni“...cíti sa dôležitý, užitočný a príťažlivý...váš záujem a iskrenie mu dodávajú dopamín....v tejto bezpečnej bubline dokáže byť ideálnym partnerom, pretože to sýti jeho ego...
- druhý svet..tu končí mágia a začína „práca“...odpovedať na správu, držať termín a prejaviť iniciatívu si vyžaduje vnútornú štruktúru a rešpekt k cudziemu času...on však túto štruktúru nemá alebo ju odmieta vybudovať, pretože mu vyhovuje, že vy tú prácu urobíte za neho...
jeho „problém s organizáciou“ je v skutočnosti pasívno-agresívny spôsob, akým si udržuje odstup a kontrolu...tým, že neodpovedá, vás núti, aby ste naňho neustále mysleli a dobýjali sa k nemu...vy ste sa stali jeho bezplatnou asistentkou a on si tento komfort užíva bez toho, aby musel čokoľvek vracať späť...mali by ste mu prestať mu hľadať diagnózu a začnite vnímať dopad jeho správania na váš život. Je úplne nepodstatné, či má adhd, traumu z detstva alebo len neporiadok v stole...dôležitý je výsledok: vy trávite dni čakaním na správu od človeka, ktorý si nedokáže zapamätať ani jeden kus papiera (diár), aby si udržal klientku (vás)...tým, že neustále navrhujete termíny, mu posielate signál: môj čas nemá cenu, pokojne ma ignoruj, ja sa znova ozvem....ak mu chcete naozaj pomôcť (aj sebe), musíte prestať tlmiť následky jeho nezodpovednosti...nechajte ho pocítiť prázdnotu, ktorú jeho prístup vytvára...ak o stretnutie neprejaví aktívny záujem on, stretnutie sa jednoducho nekoná...bodka....čo presne vo vás potrebuje veriť, že ste to práve vy, kto ho musí „zachrániť“ pred jeho vlastným chaosom, aby ste sa cítili dôležitá? ...

autor
15. feb 2026
@simca06022011

@anonym_autor no.. kedze ide o fyzioterapeuta, tak ma asi vela prace + urcite aj sukromne veci. mozno by bolo vhodne dohodnut si termin, vzdy po skonceni rehabky. Hned. A nedohadovat sa cez spravy.

@krasnavila ja ho nechcem dávať dokopy z nejakej traumy, len chcem pochopit ako funguje.

@bjnr to vyzerá ako odpoved z chatu gpt 😀 ale znie to logicky. Netrávim dni čakaním na jeho správu. Mňa vytáča tým, že mi stojí organizácia môjho programu. A ja potrebujem službu, prečo by sa on mal aktívne ozývať?

@simca06022011 áno, keď má diár, vieme sa dohodnúť na mieste. Občas ho zabudne

anonym_da7c05
15. feb 2026
@anonym_autor

@krasnavila ja ho nechcem dávať dokopy z nejakej traumy, len chcem pochopit ako funguje.

@bjnr to vyzerá ako odpoved z chatu gpt 😀 ale znie to logicky. Netrávim dni čakaním na jeho správu. Mňa vytáča tým, že mi stojí organizácia môjho programu. A ja potrebujem službu, prečo by sa on mal aktívne ozývať?

@simca06022011 áno, keď má diár, vieme sa dohodnúť na mieste. Občas ho zabudne

@anonym_autor tak si otvor na neho konečne hubu a prestaň byť milá

autor
16. feb 2026
@anonym_da7c05

@anonym_autor tak si otvor na neho konečne hubu a prestaň byť milá

@anonym_da7c05 haha 😀 asi to najbližšie spravím

anonym_fef048
16. feb 2026

Napisem, ako to je. V prvom rade, o Teba iny zaujem, ako o klientku nema. To by terminy horeli a ver, ze by si ich mala tolko, ze by si ich vidlami mohla prehadzovat.
A k jeho spravaniu, tak to dokonale poznam. Nezmeni sa to nikdy, tito ludia by aj chceli, ale im to jednoducho nejde. Ak pridu do konfrontacie, tak termin dodrzIa, ale, potom to iste. Samozrejme to sa netyka osoby, na ktorej momebtalne ficia, to plati to vyssie, aj cez mrtvoly termin dodrzia. Je to povaha.

Strana
z3