Čo mužov najviac odrádza na ženách?
Viem, že je tu aj istý počet mužov ale toto ma zaujíma aj z pohľadu žien, čo si myslíte čím ich vieme najviac odradiť?
@maddie1711 poznam min. 2 zeny ktore casto pouzivali tuto frazu """Keďže mojho muza poznám ako svoje boty viem"""" a po par mesiacoch bol rozvod v oboch pripadoch
@samo789 čo nie je môže byt. Ja som realista. … týmto spojením som nenarazala na to, že by ma nikdy nenechal ale na to, že poznám jeho vkus a viem, že ak by ma náhodou niekedy mal v pláne opustiť, určite by to nebola žena, ktorej vlastnosti, resp výzor som podpísala vyššie. Netreba miešať hrušky s jablkami.
@anonym_autor vraj dlhe umele nechty 😂
@anonym_autor ked uz ma deti s inym chlapom.
Môj muž vraj na pive tvrdil, že sa mu nepáčia ženy s gelovými nechtami, umelými mihami a napichanou hubou a hádajte čo si našiel? presne takú, mňa :D
@anonym_c4f7be fiha ten hlasný smiech ma zarazil 😄 to pri takych mužoch aby sa zena ani nezasmiala 😅
@anonym_autor To su zeny ktore majú teatrálne, umele, hrane výbuchy smiechu, smejú sa ako kobyla len aby zaujali v spolocnosti.Nevedia sa správať.V miestnosti, či v spoločnosti zrazu výbuch smiechu, kde od vedľajšieho stola sa obzeraju, čo sa deje.Nie normálny smiech.Ja sama poznam také dve zeny, nič extra na zasmiatie nieje ,ale oni majú záchvaty smiechu až sa zajakávaju, typ flirtujúca koketka ktore potrebuju strhnúť pozornosť na seba
žlte zuby, fajcenie, krive zuby, račkovanie, nadvaha, tvrdohlavost, ziaden vztah k pohybu
@anonym_905715 ďakujem za odpoveď, tu na MK často čítam ako muži pokukuju po umelých ženách ale toto je realita 😀 pokukujú lebo takú umelinu si obzrieme aj my ženy, určite taka umelá žena ale nie je tá, ktorú by túžili prísť predstaviť domov mame ako partnerku svojho života 😀
@anonym_autor by si sa cudovala, mne jeden manzelik obdivoval pery, ze chce aby aj jeho zena take mala umele, ale ona nechce, takze mas roznych, ale nemam kacacinu
@btus Vacsina chlapov ma rado velke zadky a nie tie chlapske postavy, kde nie je vidno, ci je to muz alebo zena.
@spongebob1 myslim, ze ona pisala o tych neprirodzene velkych zadkoch, co si davaju napichat. Ja tiez tomu trendu nerozumiem absolutne...
to je strasne individuale, ale teda poviem to co viem, ze odradi môjho... ked ma zena par kil na vyše, má rád úplne chudé ženy, krátke vlasy, dlhé umelé nechty, dlhé zničené vlasy od farbenia, žlté alebo krivé zuby, napichané pery, príliš vela šminiek, vyzývavé oblečenie, lacný, hlučný, vulgárny a afektovaný prejav.. to sú ženy, ktoré by ani nepretiahol.. potom je kategoria, ktoré by pretiahol ale nechcel do vztahu tam ide prevažne o charakterové, intelektové a názorové aspekty..
@anonym_905715 potom je kategoria, ktoré by pretiahol ale nechcel do vztahu tam ide prevažne o charakterové, intelektové a názorové aspekty.....takto rozprávaš o svojom mužovi? To je pekný odpad toto. Ty aj on.
tučné zeny, múdre ako radio =), kačacie ústa
@anonym_autor umele nechty 🤮 / vulgarizmi / nezenskost
@anonym_autor ale toto bol extrém, pochybujem že si bola až taká :D ale keď som bol mladší som bol podobný,.sme museli asi "dospieť" 🙂
@martin_93 no mam strach ci som to ozaj ja nebola ked vidím, že si z Košíc 🤭😆
@anonym_autor umele nechty 🤮 / vulgarizmi / nezenskost
@anonym_78b699 a co mate všetci muži konkrétne na mysli pod slovom umelé nechty 😄 myslíte akékoľvek alebo len tie dlhé? 🤣
@anonym_78b699 a co mate všetci muži konkrétne na mysli pod slovom umelé nechty 😄 myslíte akékoľvek alebo len tie dlhé? 🤣
@anonym_autor ked su vkusne ze sa nehanbis za nu v spolocnosti lebo tam ma 5cm hrable na prstoch.
@anonym_autor ked su vkusne ze sa nehanbis za nu v spolocnosti lebo tam ma 5cm hrable na prstoch.
@lentakyterapeut hrable 😂😂😂
Fajcenie
neprirodzenost
Enormna nadvaha 120 a hore
Vyzyvavost
zanedbana hygiena
slovnik hodny kopača kanalov.
A este ked slope prvu ligu.ja nepoznam horsi pohlad ako zenska spita tak ze nevie stat na nohach..
@anonym_autor rovný rovného si hľadá...
resp. aj niečo lepšie, ako je sám, obvykle majú ľudia o sebe lepšiu mienku ako ich okolie...
bezdomovec fajčiaci alkoholik si nájde čosi v tej kategórii
stredná kategória začrie do strednej kategórie
požehnaní šarmom, intelektom a peniazmi si vyberajú v top kategóriách...

Zacnime:
Vadi mi ked zena hovori red flag
Vadi mi ked smrdi cigaretami.
Naopak nevadi mi vobec ako sa oblieka.
Vadi mi extremne ak je negativna. Vsetko je zle, stazuje sa, to naozaj pocuvat nechcem.
Velky zadok fuj. Primerany veku ano alebo maly.
Zatial.tolko
Pritahuju ma sialene mudre zeny. Je to taka vyzva s nimi drzat konverzaciu.
Ked su pozitovne smeju sa ide z nich pokoj.
Vadi mi nadvaha. Velka. Kila primerane veku nie, ale nadvaha viditelna ano.
Vadia mi skarede umele pery. To su na prvy pohlad odpudzuje veci. Pacia sa mi prirodzene pery nech su aj male ale nie kacer. Silikony mi nevadia ale 100x ma vacsiu sancu zena bez. Moze mat prsia aj vykojene ale nech je taka ako ju ten hore stvoril.
Vulgarne zeny prec. Ok jedna dve nadavky ak niekde zapasuju ok ale aby bola ako z krčmy fuj.
Smiech mi nevadi ani ked by sa smiala ako kon, lebo smiech je pozitivna reakcia.