Čo najčastejšie zatajujete pri spoznávaní partnera?
Ahojte. Su nejake veci, ktore pri zoznamovani sa, alebo na prvych rande schvalne zatajujete? Proste ze stale citite, ze toto by nemal/nemala este vediet a nech sa to dozvie cim najneskor? Ake to su? Co to bolo prave u vas?
Manzela 😂 joke
Nikdy som nič také nemala a ani to nepovažujem za správne. Skôr to považujem za neváženie si času/citov toho druhého a v prvom rade ani môjho vlastného. Jasné, že netreba vykvákať na prvom stretnutí všetko, ale ak niečo potrebujem zámerne tajiť, tak to zjavne nie je kravina, ale niečo čo môže "zamiešať karty". A teda také veci práveže vyložím na stôl čo najskôr.
@wolf_ a co nejaky zdravotny problem?
Ze mam ucet na MK
@wolf_ a co nejaky zdravotny problem?
@anonym_autor stále to vnímam rovnako ako som napísala. Ak je to banálny zdravotný problém/niečo čo neovplyvňuje toho druhého/vzťah atď, tak to ani nie je o "zámernom tajení". Ale naopak, ak je to vážny problém/niečo čo ovplyvní aj toho druhého/vzťah tak proste za mňa čo najskôr povedať. Aj keď jasné, je to citlivá veľmi osobná téma.. Ale nevidím zmysel to tajiť. Akurát môžem na to aj ja sama doplatiť...
Páchnuce vetry.
ja som zatajila vek. Bola som o čosi strašia ako on. to bolo na začiatku vzťahu .
Po čase som sa priznala - zostal prekvapený.
Som povedala že sa kľudne môžeme rozísť - pochopím to . Nie každý chce staršiu partnerku, manželku.
sme spolu 20 r.
ja som zatajila vek. Bola som o čosi strašia ako on. to bolo na začiatku vzťahu .
Po čase som sa priznala - zostal prekvapený.
Som povedala že sa kľudne môžeme rozísť - pochopím to . Nie každý chce staršiu partnerku, manželku.
sme spolu 20 r.
@anonym_ee05e0 to je velmi mile. ❤
Ze mam ucet na MK
@anonym_d419ef ja myslim ze to sa zatajit neda, Vsetci si to vsimnu po prvych nazorovych debatach.
@anonym_autor tiež zatajím že mám účet na Mk🤣 a zatajiť sa to dá, moc dobre
Naposledy,pred vyše 4 rokmi,psov. A nemyslím čivavy,ale NO. Nie každý to v pohode dá,aj keď tvrdíl,že zvieratká ma rád a rozumie im 🤭.
nikdy som nevedela klamat a ani nic zatajovat ..skor o sebe vsetko hned nevytaram .. a necham si na neskor daco
Zdravotny stav by som skusila asi hned nevytarat iniciativne, jedine, ze by prislo na konkretne temy a problemy
@anonym_autor môj manžel vedel o mne takmer všetko hneď od začiatku. Nemám dôvod mu nič zatajovať. Zvyšok sa dozvedel neskôr.
Pred mojím terajším manželom a vlastne keď si tak spomínam, tak každému partnerovi som zatajila čo je zač moja rodina 🫣 a dodnes to robím aj pred kamarátmi, manželovi časťou rodiny atd ... Dokonca, svokrovci za 15 rokov nášho manželstva okrem rodičov a súrodencov poznajú ešte zbežne moju krstnu a 3 sesternice. A to tých bratrancov a sesternic mám vyše 40 🤣
Potom sa divís, že viac nezavolá, keď mu všetko vysypeš na prvom, druhom rande.
Mám ID, čiastočný a nemienim to nikomu hovoriť.
Mám manžela, neseznamuji se, ale kdyby, tak určitě bych na prvním, druhém, ani třetím setkání nesdělovala svou finanční a majetkovou situaci..
@anonym_autor nikdy nikto nevie kolko som mala sexuálnych partnerov. Mam za to, ze cislo 4 bolo pre kazdeho ex aj mojho manzela akceptovateľné cislo po 30 tke 🤣🤣🤣🤣 do 30tky to bolo 2 🤣🤣🤣. Toto si vezmem do hrobu. Akoze nie je to, ziadne hrozne cislo zase ale naco im to vesat na nos 😉
@anonym_autor nikdy nikto nevie kolko som mala sexuálnych partnerov. Mam za to, ze cislo 4 bolo pre kazdeho ex aj mojho manzela akceptovateľné cislo po 30 tke 🤣🤣🤣🤣 do 30tky to bolo 2 🤣🤣🤣. Toto si vezmem do hrobu. Akoze nie je to, ziadne hrozne cislo zase ale naco im to vesat na nos 😉
Niektore zeny delia pocet partnerov 2, 3, 4, 5. 😆
Niektore zeny delia pocet partnerov 2, 3, 4, 5. 😆
@spongebob1 niektori chlapi násobia aby sa ukazali 🤣🤣🤣
@anonym_autor vysku svojho platu je dost aj nad vysokym priemerom 🤷
@anonym_autor Ze som v minulosti trpela tazkou depresiou a bola som aj liecena v zariadeni. Toto muzi nechcu pocut, hned si predstavia, ze si na krk vesaju psychopatku.
Ludia zatajuju na prvom rande ze okrem toho rande maju rozbehnute ine rande a cakaju ktore dopadne dobre.

Nikdy som nič také nemala a ani to nepovažujem za správne. Skôr to považujem za neváženie si času/citov toho druhého a v prvom rade ani môjho vlastného. Jasné, že netreba vykvákať na prvom stretnutí všetko, ale ak niečo potrebujem zámerne tajiť, tak to zjavne nie je kravina, ale niečo čo môže "zamiešať karty". A teda také veci práveže vyložím na stôl čo najskôr.