icon

Čo priniesť na prvé rande po štyridsiatke?

24. jún 2024

Ahojte, mám dohodnuté stretko na káve s jednou známou, možno to chápať ako prvé rande, aspoň z mojej strany. Mám jej voľačo priniesť? Nosí sa to ešte? Kvet, nejaká drobnosť, čokoláda.... Alebo stačí fajn nálada a vytvorím dobrú atmosféru. Máme po 40 obidvaja.

Strana
z2
autor
25. jún 2024

Ďakujem za rady, prídem s dobrou náladou, bez kvetov, tiež mi to príde také vlezlé... Ona určite tuší, že za pozvaním na kávu je môj záujem.

mqkm
25. jún 2024

No ja by som sa potešila nejakej luxusnej čokoláde alebo bonboniére. Alebo rafaelo. 😍

mqkm
25. jún 2024

Veď jej dones rafaelo alebo nejaké arabské ďatle nieco pekné maličké a sladké ako ty 😉 bude si to pamätať a hneď dostaneš u nej Brownie points.
Vieš koľko chlapov ju môže pozvať na kávu a nedonesú jej nič? Stand out a bit 😉

autor
25. jún 2024

@mqkm ok, toto je dobrá rada .. tá posledná veta .. niečo malé a pekné určite donesiem.... 🙏

lalilla
25. jún 2024

Tiez bez kvetu, ak je to len zatial prve stretnutie a nevies akym smerom sa to posunie. Max daku malu cokoladku alebo tak.
na kvety verim bude este dost casu! Drzim palce

rorino
25. jún 2024

Jedným kvietkom nič nepokazís😉

zuzanka.zuzu
25. jún 2024

no u mňa by si s kvetom či nedajboh kyticou nepochodil, môj teraz už muž tiež tak začal a rovno som ho zrušila... ale cvakni rande, aj to druhé 😉 vieš aké boli pre mňa drahé lístky do kina a občerstvenie v tej dobe keď sme začali spolu chodiť? 😂 som rada že to zatiahol môj muž, nie len tú prvú kávu

PS: a všímaj si aj počet lajkov k príspevkom na prvej strane, nie len jednotlivé príspevky, tam uvidíš reálnejšiu štatistiku 😀

autor
25. jún 2024

@zuzanka.zuzu ďakujem za radu, všímam si aj tie lajky. Preto som uviedol vek, lebo pre mladších je dnes stretko iný pojem, ako v našom veku.

osky
25. jún 2024

@katka164 uplne suhlasim s tymto nazorom.
Prave preto ,jedna ruza.
Tie sa davaju aj tak,bez nicoho same,ake su...
A neurazia ani na rande,ani na obyc.stretko,ani vo vsednom vztahu so susedkou,ci vo vaznom vztahu zamilovanych.
Moze to byt uplne nezaväzne pitie lavy,ale je to pekne gesto-na prvy raz.
Jasne ze nie na kazde dalsie...to uz by bolo komicke..
Nenadarmo je ruza kralovna kvetov 🙂🌹

kristiii
25. jún 2024

Ja by som teda kvetinu neocenila. Čo s ňou? V reštike hodím na stôl a ak sa rozhodnete ísť potom prejsť, tak ju bude vláčiť v ruke? Ale ja kvetiny celkovo nerada dostávam. Už keď tak to raffaelo alebo niečo podobné by ma skôr potešilo. A to je fajn aj pre "známu".

mantilka
25. jún 2024

Kvet alebo čokoládu a hlavne zaplatiť účet.

juliacenc
25. jún 2024

@autor daj vediet ako to dopadlo, ci si nieco priniesol a aka bola reakcia 😉

autor
27. jún 2024

@juliacenc nakoniec som kúpil Rafaello, so slovami, že nemuselo byť... Ale dal som na rady vás, že lepšie niečo ako nič. Stretko bolo fajn, uvidíme či príde na ďalšie, keď ju pozvem. Nechám ju týždeň na pokoji a potom jej napíšem.

h2
27. jún 2024

Nemyslím si, ze neozvať sa jej teraz celý týždeň, je dobrý nápad. Bude si myslieť, že nemáš záujem. Určite sa jej ozvi skôr.

twinflame
27. jún 2024

autor, preco ta opatrnost? Pises, ze ste obaja po 40. Ides na to velmi opatrne. Je na to konkretny dovod? Takze medzi stretnutiami si nepisete? Ze jej das tyzdennu pauzu. Ako reagovala na teba? Nejake signaly ti dala?

sisska96
Autor odpoveď zmazal
sisska96
27. jún 2024

No určite nie je dobrý nápad týždeň sa neozvat. Keby mne sa človek neozval na druhý deň, tak by som si myslela ze nemá záujem, tým pádom dovi dopo

juliacenc
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
28. jún 2024

@autor mnam rafaelo 👍 tak prajem vela stastia 😉

evcagabi
28. jún 2024

Cakat sa ma 3 dni, nie tyzden 😅😅😅

muchotrafka298
28. jún 2024

Tyzden keby sa mi chlap neozval po rande, uz sa ani nemusi.

portret7
28. jún 2024

Jedna pekne ruza potesi kazdu zenu, nie je to vtierave, ale ukazes, ze si gentleman…ucet samozrejme na teba, nezabudni sa pekne obliect a pizvi ju na nejake pekne miesto…drzim palce😁

cacianka
28. jún 2024

Viem že už je po, ale môže pomôcť inému
Ja tiež hlasujem za 1 kvet, alebo hoci aj kytičku z Lidlu (cenovku dolu !).
Dáva to žene pocit, že si sa pripravil a nedobehol ako na autobus

tamtamka26
28. jún 2024

@muchotrafka298 presne tak 😀 ale tiež som nemusela také, že po hodine od stretka sa vypytoval, ako sa mi páčilo (alebo on ako sa mi páčil).

jarnajar
28. jún 2024

Určite sa ozvi skôr, tri dni je fakt horný limit. Ak má aj ona záujem, tak bude rada, dlhé čakanie ženu skòr odrádza lebo to vyzerá, ze nevieš čo chceš. Že sa ti možno páči, ale nie nejak veľmi, prípadne máš v zalohe viaceré. Toto žiadna normálna zena nechce a vo veku, keď uz má nieco odzite, tak uz vobec nie.

autor
28. jún 2024

Baby, vážim si, že ste mi dobre poradili. Táto diskusia mala pre mňa význam.
Nechcel som byť vtierka a hneď sa vyzvedať, ako bolo naše stretko, ako sa cítila. Preto som si dal čas, ale vidím, že týždeň je dlhá doba, idem jej hneď napísať, že to zanechali vo mne fajn pocit. Však stretko bolo v stredu k večeru, dnes to ešte stíham napísať 🙂
Boli sme skoro 3 hodiny a videl som, že prišla pripravená... Super, vďaka vám. Ak vás ešte niečo napadne, šup sem s nápadmi. Vy máte predsa iné videnie ako my muži...

cacianka
28. jún 2024

Pokiaľ ženu nepoznáš, nepozyvaj ju do drahých podnikov, môže sa cítiť trápne.
Nepozyvaj do putiky,
Plať / pozývaj ty, keď nemáš veľa €, radšej iba zmrzlina, Kofola, ako večera, veľké jedlo a nechať ju platiť svoju polovicu
Kvet poteší vždy, aj z trhu, kým zistíš aké sa jej páčia najviac
Nemachruj, nekecaj sólo, ale aj počúvaj , zaujimaj sa

milos81
7. júl 2024

Ja zvyknem nosiť ružu, žiadne zdobenie, jednoduchý kvet, alebo bonboniéru

Strana
z2