Čo robí muža atraktívnym a žiadaným?
Čo robi muža atraktivnym, pri ktorom si poviete, že ho chcete
@anonym_autor oci usmev charizma
@anonym_autor zase ty? Teba neurobí atraktívnym nic
Inteligencia, osobna hygiena a uprava zovnajska.
@anonym_eee962 tak ano , to su samozrejme veci 🙂 smradlaveho nikto nechce
1.Vyska 2m, vlasy, 2.100mega na ucte a pristup na jeho ucet. V druhom pripade nastupi kompromis a moze mat aj 1,6m a hlavu ako koleno...
@anonym_autor Na prvý pohľad je to výška. Bez výšky 90% žien nedá mužovi ani len šancu, je to ako vstupná brána. Potom už rozhodujú ďalšie faktory.
Ked nema ucet na MK a nezaklada kazdy den traposske temy
Hlavne nesmie to byt uplakany Nestastnik, ktora 3x za den zalozi debatu na MK
@anonym_autor Na prvý pohľad je to výška. Bez výšky 90% žien nedá mužovi ani len šancu, je to ako vstupná brána. Potom už rozhodujú ďalšie faktory.
@muz26 u mna vyska vobec nehra hlavnu ulohu, skor naopak, pacia sa mi stihli muzi, ktori sportuju, ale ziadny s velkymi svalmi, vyska tak do 170 cm (ja mam 166), vyssi muz ma skor odradi.
No a potom samozrejme charizma, povaha, inteligencia. Hygienu a zdrave zuby ani nespominam, to beriem ako samozrejmost
@muz26 ja tiež neriešim výšku.. mám 168 cm a mala som 2 chlapov, ktorí mali 172-175
Výška, oči, pery, zuby, ruky, voňa, zmysel pre humor, proporčne rovnomerná postava. Musí tam byť iskra a chémia.
vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie .... a potom vsetko dalsie, humor, vyjadrovanie, nazory....
Vzdelanie a kariéra, ktorú dosiahol, peniaze, ktoré zarobil a k tomu adekvátna prezentácia - starostlivosť o seba,vkvalitné oblečenie, dobré auto, moderné bývanie. Výzor nie je až taký podstatný.
Môj muz je pre mňa atraktívny aj po 20 tich rokoch svojou výškou, modrými očami, dlhšie husté vlasy,brada,zdravé zuby,kludnou až flegmatickou povahou. Dokáže ma rozosmiať, počúva keď treba, vyrieši keď treba, mlčí, keď treba.
Nekrici, nepije, nefajčí. Je na neho 100% spoľahnutie, chodí načas, je zručný, je starostlivý.Splni všetko, co mi vidí na očiach aj deťom.
Môj muz je pre mňa atraktívny aj po 20 tich rokoch svojou výškou, modrými očami, dlhšie husté vlasy,brada,zdravé zuby,kludnou až flegmatickou povahou. Dokáže ma rozosmiať, počúva keď treba, vyrieši keď treba, mlčí, keď treba.
Nekrici, nepije, nefajčí. Je na neho 100% spoľahnutie, chodí načas, je zručný, je starostlivý.Splni všetko, co mi vidí na očiach aj deťom.
@doriiis pekne 🙂
@doriiis taky existuje? Kazdy ma chyby... kazdy...
vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie .... a potom vsetko dalsie, humor, vyjadrovanie, nazory....
@midka :vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie ...." takeho hlada asi kazda mala, pribrata, upratovacka s priemernou tvarou . 🙂
@anonym_autor u teba len peniaze, vela penazi, co dokazu prebit to tvoje otravne mrncanie ako chces zenu a ony ta nechcuuuuu.
funkcie a slušné finančné zabezpečenie
Dalsia tema ach jaj....Zacinam mat tusenie, ze MK skapina, tak treba vymyslat temy...
@midka :vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie ...." takeho hlada asi kazda mala, pribrata, upratovacka s priemernou tvarou . 🙂
@anonym_e53d04 ano jasne,, aj my dievcata s dobrou postavickou, VS a celkom slusnou prof. poziciou, mame navlas rovnake priority... 🙂.....ano je skvele, ze sa prienikovo stretame -.... 🙂
Mne sa pacia vysoki a inteligentni muzi, ale nie taki ti mudrlanti co kazdeho len poucuju, ale s prirodzenym prehladom. Tiez je dolezity humor, spravit si srandu a zasmiat sa aj na sebe. Co sa tyka vyzoru skor tmavovlasi, so zvladnutymi hygienickymi navykmi a idealne ked vonaju.
@anonym_e53d04 ono sa stačí poobzerať okolo seba, ženy aj muži, nehovoriac o zoznamkách, aká je realita. A potom kriticky zhodnotiť aj samu resp. samého seba.
@anonym_e53d04 mily anonym, netusim, ci si muz a ci zena , teda neviem, ci sme sa na rovnakej lodi, alebo si z ineho protilahleho spektra,, ,,,neviem, teda presne urcit dovod, tvojej ustipacnej poznamky, co ta na tom tak poburilo ......v kazdom pripade ma tesi,, ze nas je viac s rovnakymi poziadavkami .....

Inteligencia, osobna hygiena a uprava zovnajska.