Čo robiť, keď manželstvo spája len sex a financie?
Čaute kocky,
sme stále mladí s manželom,manžel nikdy nechcel deti. Tak sme sa dohodli. S manželom nás spája len kvalitný sex a nič iné. Naozaj veľmi kvalitný sex, ktorý som s nikým predtým nezažila a je ťažké takého druhého najst. V tom sme si vždy rozumeli. Od začiatku vzťahu. No ja som manžela milovala. No on je taký podivin vcelku. Ale už počas svadby som nejak podvedome cítila, že robím chybu. A všetci mi aj vraveli, že nas nič iné nespája. Keďže zijeme na dedine a dost ďaleko od možnosti veľkého mesta a práce, tak som roky pracovala len z Ho. Mala som eshop. Neskôr to nešlo. Tak som ostala bez príjmu. A k tomu sa mi podarilo šikovne zlomiť si nohu, tak som invalid. Mam rehabky ale je nešťastne zlomená. Mavam hrozne migreny a depresie. Liečim sa, ale napomáha mi to.
Manžel zarába. To nás spája ešte jedno. Ale myslím, že ja ho stále kdesi lubim. No nás vzťah si prešiel hroznými problemami kvôli manželovom chybám, klamstvam, nevere, strašne veci. A tie hádky, nedostatok komunikácie a prakticky otrasná komunikácia z jeho strany, resp
Nulová. Len Vreskot stale a za všetko. Vzdy som bola. Ja zla, ja sa nesnazim, som blba, som taká onaka, zachádza to do urážok na moju osobu. K rodičom sa vracat nechcem. Každý máme svoje. Nikdy sme nejako nevychádzali.
@anonym_autor Aký je tvoj názor na deti? Zmenil sa a chcela by si ich? Lebo dieťa by vás mohli spojiť a konečne by ste mali niečo spoločné (na dlhší čas) než sex a peniaze
@anonym_autor Aký je tvoj názor na deti? Zmenil sa a chcela by si ich? Lebo dieťa by vás mohli spojiť a konečne by ste mali niečo spoločné (na dlhší čas) než sex a peniaze
@anonym_68c76a no, v pokazenom vzťahu to dieťa skôr ešte viac zničí
@anonym_68c76a To nemyslíš vážne túto radu. Ako k tomu prídu tie nevinné deti, narodiť sa do totálne nefunkčného a toxického vzťahu?🙄
@anonym_68c76a Dúfam, že s touto odpoveďou je to čistá irónia a sarkazmus. Dieťa ešte nikdy nikomu nezlepilo vzťah. Takéto rady prosím ťa nedávaj ani najväčšiemu nepriateľovi.
@anonym_c37345 asi nevies čo sú záväzné migrény pre kt. Som. On
@anonym_autor Ja to viem, skončila som na urgente kvôli tomu aj. Tam ma nasmerovali k neurológovi a beriem lieky. Rapídne sa to zlepšilo. A predstav si, pracujem od 19rokov s jednou 3r. prestávkou na materskej.
Ale teda ty si samá výhovorka. Je mi ľúto, že si pre svojho chlapa za handru, ale dovolí si k tebe len to, čo si sama necháš. Ty si bezdetná, tak naozaj nerozumiem, čo je na tom také zlé sa vrátiť k rodičom a rozviesť sa. A zároveň popracovať na svojom zdraví a nájsť si prácu niekde v kancli. Tvoj muž sa nezmení, len ty môžeš zmeniť seba. Držím ti palce. Viac tu pre teba nevieme spraviť.
@anonym_c37345 asi nevies čo sú záväzné migrény pre kt. Som. On
@anonym_autor a že je a začal si s tebou len kvôli výhodám ktoré si spomenula ťa nenapadlo? Spravil si z teba handru dievča, stiahol ťa v produktívnom veku na dno, ani len deti s tebou nechce a ty ešte píšeš o nejakej láske k nemu na pozadí? Aby tie tvoje bolesti hlávy neboli psychosomatického pôvodu! Už ani tvoja hlava neberie, prečo si s ním a nevie sa z toho vysomáriť. Ešte mi prezrať akú funkciu okrem majetkov má manželstvo keď dopredu ti povedal že nechce dieťa? By som ho tak vyrazila, že by letel. V meste sa dá žiť aj v zdieľanom byte kde si zaplatíš len izbu a rozvedeni budete lusknutím prsta. Nie si povinná mu to ani objasňovať keďže si to nezaslúži. Počkaj si len na termín a adios. No a ten vraj skvelý sex, že ti nie je z teba samej na vracanie.
@anonym_autor ako mozes mat kvalitny sex s niekym, kto na Teba krici a Ta ponizuje? No nemozes, je to zavislost, nic ine. Ziadna laska.
@anonym_autor ako mozes mat kvalitny sex s niekym, kto na Teba krici a Ta ponizuje? No nemozes, je to zavislost, nic ine. Ziadna laska.
@anonym_2b21e2 závislosť lebo si ma tým sexom omotal za tie roky
@anonym_68c76a nechcem dieťa už ani ja. A on tiež nie. On je divny typek
Manžel není rodinné založený preto ani dieťa nechce
@anonym_68c76a Dúfam, že s touto odpoveďou je to čistá irónia a sarkazmus. Dieťa ešte nikdy nikomu nezlepilo vzťah. Takéto rady prosím ťa nedávaj ani najväčšiemu nepriateľovi.
@katkazatka irónia ale pre mňa za mňa. Ja s ním. Aj tak dieťa nechcem už. Kedysi som cchela
Ale po tom čo predvádza nie
@anonym_autor Ja to viem, skončila som na urgente kvôli tomu aj. Tam ma nasmerovali k neurológovi a beriem lieky. Rapídne sa to zlepšilo. A predstav si, pracujem od 19rokov s jednou 3r. prestávkou na materskej.
Ale teda ty si samá výhovorka. Je mi ľúto, že si pre svojho chlapa za handru, ale dovolí si k tebe len to, čo si sama necháš. Ty si bezdetná, tak naozaj nerozumiem, čo je na tom také zlé sa vrátiť k rodičom a rozviesť sa. A zároveň popracovať na svojom zdraví a nájsť si prácu niekde v kancli. Tvoj muž sa nezmení, len ty môžeš zmeniť seba. Držím ti palce. Viac tu pre teba nevieme spraviť.
@mysicka36 ja tiež na urgente veľakrát lebo som si myslela že zomieram. Môže byť aj Psychosomatický pôvod. Kvôli nešťastnej laske
Naco si si ho brala, ak si ho chcela len na sex? Teraz ho mas vlastne aj ako donora. Sama si sa dostala do situacie, ze si nesamostatna, zavisla na inej osobe. Na tom popracuj, potom sa budes moct lepsie rozhodnúť, co dalej. Aj ludia so zlamanou nohou, dokonca aj ti, ktori vobec nemozu chodit, si dokazu najst pracu, kor ak maju vzdelanie a pochadzaju z dobrej rodiny, ktora by teda mohla mat aj nejake kontakty. Na sex si najdes niekoho ineho, v mori je vela muzov a nie, ten tvoj nie je jediny svojho druhu, ktory to ma rad tak ako aj ty.
@anonym_da6488 ano más pravdu. S rodičmi nie. K tým sa sťahovať naspäť nebudem.
Bože. Nerieste tu dieťa. Na dieťati sme sa dohodli pred svadbou že žiadne nebude. Sme obaja trošku netypicki ľudia. Spája nás sex peoste a vždy spajal. Preto som sa naňho nevybodla.hoci sa arogantne správal ku mne. Prakticky od začiatku. Ale po svadbe rapídna zmena. A ešte keď som teraz dlhodobo PN. tak to už je konečná.
Pričom ale on sám mi navrhol že nech sa dam dokopy zdravotné a nech ne tlačim na pilu .zarába štandardné takže sa dá vyzit normálne pri menšom uskromneni.
Co robit? Ty si sa prisposobila - mas financie a sex. Ak hladas nieco ine, tak sa osamostatni. Nefnukaj, ze mas hento alebo ono...aj iní maju. Ked sa chce, da sa vsetko.
Rozved sa, zhrabni pol majetku, kup si za to vlastny maly bytik (ak vyjde) a zi si pekne a v klude. A ked ti tak velmi chyba, tak si ho dvakrat tyzdenne k sebe zavolaj a poriadne si zasukajte. Ale inak si zi svoj zivot pokojne, kludne najdi ineho partnera, ale hlavne sa daj dokopy a najdi si pracu.
Bože. Nerieste tu dieťa. Na dieťati sme sa dohodli pred svadbou že žiadne nebude. Sme obaja trošku netypicki ľudia. Spája nás sex peoste a vždy spajal. Preto som sa naňho nevybodla.hoci sa arogantne správal ku mne. Prakticky od začiatku. Ale po svadbe rapídna zmena. A ešte keď som teraz dlhodobo PN. tak to už je konečná.
Pričom ale on sám mi navrhol že nech sa dam dokopy zdravotné a nech ne tlačim na pilu .zarába štandardné takže sa dá vyzit normálne pri menšom uskromneni.
@anonym_autor No ved a co vlastne riesis ? Sex sex sex...dlhp dlho nic a zasa sex. Podla,mna si ta absolutne nevazi, lebo ty si vlastne ani samu seba nevazis. Moj nazor. Tak sexujte dalej. Nechapem, ved to vyznieva, akoby ti to vlastne vyhovovalo takto. Obidvaja ste netypicki, tak co. Ste sa vlastne nasli.
Rozved sa, zhrabni pol majetku, kup si za to vlastny maly bytik (ak vyjde) a zi si pekne a v klude. A ked ti tak velmi chyba, tak si ho dvakrat tyzdenne k sebe zavolaj a poriadne si zasukajte. Ale inak si zi svoj zivot pokojne, kludne najdi ineho partnera, ale hlavne sa daj dokopy a najdi si pracu.
@anonym_726bf0 to na to neprístupi a majetok aký? Nemáme žiadny na to aby má mal z čoho vyPlatit
ty nemas HPO nahodou?
@anonym_726bf0 to na to neprístupi a majetok aký? Nemáme žiadny na to aby má mal z čoho vyPlatit
@anonym_autor tak ak si krasavica zbal bohaca a tohto nechaj tak.Pri nom ta nic dobre necaka,pri bohacovi aspon lepsi zivot .A kasli na kvalitny sex,to nie je vsetko.

Naco si si ho brala, ak si ho chcela len na sex? Teraz ho mas vlastne aj ako donora. Sama si sa dostala do situacie, ze si nesamostatna, zavisla na inej osobe. Na tom popracuj, potom sa budes moct lepsie rozhodnúť, co dalej. Aj ludia so zlamanou nohou, dokonca aj ti, ktori vobec nemozu chodit, si dokazu najst pracu, kor ak maju vzdelanie a pochadzaju z dobrej rodiny, ktora by teda mohla mat aj nejake kontakty. Na sex si najdes niekoho ineho, v mori je vela muzov a nie, ten tvoj nie je jediny svojho druhu, ktory to ma rad tak ako aj ty.