Čo robiť, keď máte záujem o dvoch mužov?
Čaute. Momentálne som vo fáze hľadania vzťahu a asi práve preto sa mi celý víkend tak zvláštne zamotal. Vysvetlím. Od štvrtku sa mi všetko začalo komplikovať. Mala som naplánovaný piatkový výlet s mužom, ktorý sa mi veľmi páči a intímne sa stretávame uz mesiac, no on mi vo štvrtok napísal, že mu je zle a nevie či pôjde.. Brala som to tak, že sa chce stretnutiu vyhnúť. V ten istý deň som v obchode stretla iného muža, no a dal sa so mnou do reči, bol milý a spontánny. Poznáte to.. Nakoniec som sa s ním dala ukecať a išla som k nemu. Ostala som uňho na noc a skončilo to aj intímne, mali sme spolu sex. Dokonca sme sa dohodli, že zostanem aj v piatok.. V piatok ráno sa však ozval ten, na ktorom mi viac záleží a spýtal sa, kedy vyrážame na výlet.. Rýchlo som sa rozlúčila s tým druhým a celý deň som strávila s ním. Bolo to neskutočne krásne, presne také, aké to vie byť len s ním no a večer sme boli spolu a skončilo to medzi nami tiež intímne,... a ja som si uvedomila, že k nemu cítim oveľa viac, aj keď aj ten druhý muž bol príťažlivý a bolo mi s ním dobre.
V sobotu to celé vyvrcholilo, napísal mi, že chce byť so mnou, že na mňa stále myslí a nevie sa sústrediť na nič iné. A vtedy na mňa doľahli výčitky, pretože aj ja to cítim rovnako... Zároveň sa mi však ozýva aj ten muž z obchodu, chce sa znovu stretnúť… a je to až trápne, ale ja ani neviem jeho meno, mám na neho len číslo a prezývku na facebooku. Viem však, že nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem. Dlho sa nenašiel nik normálny, a zrazu sú dvaja.
Čo by ste urobili na mojom mieste?
@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.
@anonym_autor pýtaš sa, ako by sme reagovali... Vieš, ak ti na niekom záleží, nejdeš do postele s iným. A už vôbec nie na truc, že veď nevedela som, čo on. Je to veľmi nezrelé. Žiaľ, ty aktuálne nie si schopná vzťahu, hĺbky, milovať niekoho. Ale môžeš dozriet a stojí to za to. Hĺbka vzťahu je niečo oveľa krajšie, úžasnejšie a vzácnejšie než samotná popopate povedané hĺbka niknitia pri sexe. Skús si pustit tento podcast - Ako si nevziať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. A hľadaj, rozmýšľaj. Či je skutočný vzťah aspoň trochu pre teba lákavý. Ako si všimnúť, kto ho je schopný. A čo robiť, aby si ty bola... https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
@anonym_autor počkaj keď sa o tom dozvie tvoj manžel, ten ti rýchlo nastaví priority 😀
@anonym_9a3c6d akože ... si dobrá.. Presne pri jogurtoch to bolo.. tam sa na mňa usmial a oslovil.
@anonym_autor kupoval deťom jogurty?
@anonym_autor prepac, ale žasnem, akú handru zo seba dokážeš urobiť...akoze stretnúť chlapa v obchode a hneď mu vyliezť do postele ...ns druhý deň zas druhému...no neviem, prečo sa potom niektoré ženy divia, že si ich muži nevážia
😄😄😄😄🫣🫣😀a že chlapi myslia prirodzeným. No jo aj ženy majú problém udržať stehná pri sebe keď to na nich príde
Pri čisto trtkacích vzťahoch platí, že vzťah nie je exkluzívny, pokiaľ ste sa na tom výslovne nedohodli. Veď v tom spočíva podstata nezáväzných vzťahov... Čiže buď v kľude, nemá ti prečo vyčítať prietrt. 😁
@anonym_autor
Neverím ti
Jedine žeby si mala 16+
Alebo ta poznajú zo sídliska, že si ľahšia korist?
Koľko máš prosim ta rokov?
@anonym_autor a že len všetci muži sú potvory...
A prosím ta, ten v obchode ta ako dostal? Ja si ani neviem predstavit, ze by ma niekto pri jogurtoch ukecal na to, aby som sla k nemu 😀
@anonym_9a3c6d kámo vyhral, este aj spoplatnenu spolocnicku by dlhsie hladal
@earlgrey koľko poznáš chlapov čo kupujú pre seba veľmi kvalitne a drahé jogurty?
@anonym_autor asi potreboval pletovu masku ...
Teraz ta bude prenasledovat ten druhy a na koniec to povie tomu prvemu a nebudes mat ani jedneho,no takto to byvaaaa.
@anonym_autor
"nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem"
tak potom nechápem,načo si založila túto diskusiu,či len pochváliť sa,že si ľahká?
@anonym_autor
V prvom rade buď ty normalna keď to vyžaduje s od chlapa. U mňa to tiež mali pár krát pomerne rýchly spád ale najkratší vzťah trval 3 roky a nie 3 dní, tobôž že by som šla z postele do postele. Aj toho posledného som zbalila na druhom rande, ale už sme 10 rokov manzelia.
Ty si úprav v hlave no v nej máš riadny bordel!
Ja neverim, ze toto je realne. A este plus tie "akoze nechapave" odpovede slecny autorky.
@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.
@anonym_autor takze ked je chlapovi zle, tak ty nevahas a hned skocis do postele druhemu. Bud uprimna (vy zeny mate rady uprimnost, neznasate klamstvo) a priznaj sa mu, nech zbytocne nestraca cas s tebou 👎
@anonym_autor Toto si nemala pisat, teraz vsetci nezadani tunajsi chlapi budu rano stepovat pred regalom s jogurtami ...
@anonym_a44395 unbeholfen urcite, ten je toho schopny.
Tak ja som stretla chlapa v obchode, on mi kúpil kyticu kvetov a ja som mu dala číslo. Aj to mi prišlo cez, že budem dávať chlapovi z obchodu číslo? Ale ty si iný level. Ty si to upgradla a reálne si tomu mužovi dala 🙂.
Tak ja som stretla chlapa v obchode, on mi kúpil kyticu kvetov a ja som mu dala číslo. Aj to mi prišlo cez, že budem dávať chlapovi z obchodu číslo? Ale ty si iný level. Ty si to upgradla a reálne si tomu mužovi dala 🙂.
@anonym_a8e66b a bez kytice.Tak snáď jej dal aspoň ten jogurt
Ak ostanes s prvym a nahodou by ste to dotiahli az k svadbe, alebo aj ak nie ale boli by ste spolu dlhsie a vaznejsie, planujes mu povedat o svojom “jogurtovom ulete”? Alebo vycitky svedomia ti budu stacit (ak vobec nejake budes mat)?
Ak sa rozhodnes pre druheho, priznas sa mu niekedy ze to bol len ulet a vlastne si s nim podviedla svojjo terajsieho partnera?
Ja to vidim na hrubu ciaru a zacat s cistym stitom s tretim … oddelenie pochutin mozno teraz skusit
@anonym_639760 myslím že už potom sa k tomu vracať nebudem ani nahodou.
@anonym_autor kupoval deťom jogurty?
@anonym_f9ad22
@anonym_f9ad22 tento nemá deti. Práve tým je zaujimavý.
@anonym_autor prepac, ale žasnem, akú handru zo seba dokážeš urobiť...akoze stretnúť chlapa v obchode a hneď mu vyliezť do postele ...ns druhý deň zas druhému...no neviem, prečo sa potom niektoré ženy divia, že si ich muži nevážia
@rachel36a presnejšie by to bolo že v jeden deň. Ale keby ich oboch vidíš, nečudovala by si sa.
😄😄😄😄🫣🫣😀a že chlapi myslia prirodzeným. No jo aj ženy majú problém udržať stehná pri sebe keď to na nich príde
@anonym_4c78c3 a ty si to zasa zle pochopila. Tu nešlo vôbec iba o sex, ale o strach že treba hladat dalej. Ked nevieš na čom si.
Pri čisto trtkacích vzťahoch platí, že vzťah nie je exkluzívny, pokiaľ ste sa na tom výslovne nedohodli. Veď v tom spočíva podstata nezáväzných vzťahov... Čiže buď v kľude, nemá ti prečo vyčítať prietrt. 😁
@aperolcek Dakujem.
@anonym_autor
Neverím ti
Jedine žeby si mala 16+
Alebo ta poznajú zo sídliska, že si ľahšia korist?
Koľko máš prosim ta rokov?
@anonym_ef34eb 47.

Ak ostanes s prvym a nahodou by ste to dotiahli az k svadbe, alebo aj ak nie ale boli by ste spolu dlhsie a vaznejsie, planujes mu povedat o svojom “jogurtovom ulete”? Alebo vycitky svedomia ti budu stacit (ak vobec nejake budes mat)?
Ak sa rozhodnes pre druheho, priznas sa mu niekedy ze to bol len ulet a vlastne si s nim podviedla svojjo terajsieho partnera?
Ja to vidim na hrubu ciaru a zacat s cistym stitom s tretim … oddelenie pochutin mozno teraz skusit