icon

Čo robiť, keď máte záujem o dvoch mužov?

Včera o 07:58

Čaute. Momentálne som vo fáze hľadania vzťahu a asi práve preto sa mi celý víkend tak zvláštne zamotal. Vysvetlím. Od štvrtku sa mi všetko začalo komplikovať. Mala som naplánovaný piatkový výlet s mužom, ktorý sa mi veľmi páči a intímne sa stretávame uz mesiac, no on mi vo štvrtok napísal, že mu je zle a nevie či pôjde.. Brala som to tak, že sa chce stretnutiu vyhnúť. V ten istý deň som v obchode stretla iného muža, no a dal sa so mnou do reči, bol milý a spontánny. Poznáte to.. Nakoniec som sa s ním dala ukecať a išla som k nemu. Ostala som uňho na noc a skončilo to aj intímne, mali sme spolu sex. Dokonca sme sa dohodli, že zostanem aj v piatok.. V piatok ráno sa však ozval ten, na ktorom mi viac záleží a spýtal sa, kedy vyrážame na výlet.. Rýchlo som sa rozlúčila s tým druhým a celý deň som strávila s ním. Bolo to neskutočne krásne, presne také, aké to vie byť len s ním no a večer sme boli spolu a skončilo to medzi nami tiež intímne,... a ja som si uvedomila, že k nemu cítim oveľa viac, aj keď aj ten druhý muž bol príťažlivý a bolo mi s ním dobre.
V sobotu to celé vyvrcholilo, napísal mi, že chce byť so mnou, že na mňa stále myslí a nevie sa sústrediť na nič iné. A vtedy na mňa doľahli výčitky, pretože aj ja to cítim rovnako... Zároveň sa mi však ozýva aj ten muž z obchodu, chce sa znovu stretnúť… a je to až trápne, ale ja ani neviem jeho meno, mám na neho len číslo a prezývku na facebooku. Viem však, že nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem. Dlho sa nenašiel nik normálny, a zrazu sú dvaja.
Čo by ste urobili na mojom mieste?

anonym_639760
Včera o 08:30

Ak ostanes s prvym a nahodou by ste to dotiahli az k svadbe, alebo aj ak nie ale boli by ste spolu dlhsie a vaznejsie, planujes mu povedat o svojom “jogurtovom ulete”? Alebo vycitky svedomia ti budu stacit (ak vobec nejake budes mat)?
Ak sa rozhodnes pre druheho, priznas sa mu niekedy ze to bol len ulet a vlastne si s nim podviedla svojjo terajsieho partnera?
Ja to vidim na hrubu ciaru a zacat s cistym stitom s tretim … oddelenie pochutin mozno teraz skusit

any_soj
Včera o 08:32
@anonym_autor

@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.

@anonym_autor pýtaš sa, ako by sme reagovali... Vieš, ak ti na niekom záleží, nejdeš do postele s iným. A už vôbec nie na truc, že veď nevedela som, čo on. Je to veľmi nezrelé. Žiaľ, ty aktuálne nie si schopná vzťahu, hĺbky, milovať niekoho. Ale môžeš dozriet a stojí to za to. Hĺbka vzťahu je niečo oveľa krajšie, úžasnejšie a vzácnejšie než samotná popopate povedané hĺbka niknitia pri sexe. Skús si pustit tento podcast - Ako si nevziať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. A hľadaj, rozmýšľaj. Či je skutočný vzťah aspoň trochu pre teba lákavý. Ako si všimnúť, kto ho je schopný. A čo robiť, aby si ty bola... https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

anonym_1c63fe

@anonym_autor počkaj keď sa o tom dozvie tvoj manžel, ten ti rýchlo nastaví priority 😀

anonym_f9ad22
@anonym_autor

@anonym_9a3c6d akože ... si dobrá.. Presne pri jogurtoch to bolo.. tam sa na mňa usmial a oslovil.

@anonym_autor kupoval deťom jogurty?

rachel36a
Včera o 08:42

@anonym_autor prepac, ale žasnem, akú handru zo seba dokážeš urobiť...akoze stretnúť chlapa v obchode a hneď mu vyliezť do postele ...ns druhý deň zas druhému...no neviem, prečo sa potom niektoré ženy divia, že si ich muži nevážia

anonym_4c78c3
Včera o 08:47

😄😄😄😄🫣🫣😀a že chlapi myslia prirodzeným. No jo aj ženy majú problém udržať stehná pri sebe keď to na nich príde

sisska96
Včera o 08:49

Si iba obyč ku... Nič viac 🙈

dennissa16
Včera o 08:53

Akurát mi vybehol celkom trefny obrázok na Europe2

januska12323
Včera o 09:01

Ty sa hlavne nerozmnožuj.

aperolcek
Včera o 09:03

Pri čisto trtkacích vzťahoch platí, že vzťah nie je exkluzívny, pokiaľ ste sa na tom výslovne nedohodli. Veď v tom spočíva podstata nezáväzných vzťahov... Čiže buď v kľude, nemá ti prečo vyčítať prietrt. 😁

anonym_ef34eb
Včera o 09:15

@anonym_autor
Neverím ti
Jedine žeby si mala 16+
Alebo ta poznajú zo sídliska, že si ľahšia korist?
Koľko máš prosim ta rokov?

anonym_d25f59
Včera o 09:35

@anonym_autor a že len všetci muži sú potvory...

anonym_4a5d50
Včera o 09:50
@anonym_9a3c6d

A prosím ta, ten v obchode ta ako dostal? Ja si ani neviem predstavit, ze by ma niekto pri jogurtoch ukecal na to, aby som sla k nemu 😀

@anonym_9a3c6d kámo vyhral, este aj spoplatnenu spolocnicku by dlhsie hladal

svetlonos
Včera o 10:25
@nikoletta1712

@anonym_autor Dala by som si trojku s obidvoma….

@nikoletta1712
🤣🤣🤣

anonym_a44395
Včera o 10:26
@anonym_autor

@earlgrey koľko poznáš chlapov čo kupujú pre seba veľmi kvalitne a drahé jogurty?

@anonym_autor asi potreboval pletovu masku ...

anonym_c23420
Včera o 10:28

Teraz ta bude prenasledovat ten druhy a na koniec to povie tomu prvemu a nebudes mat ani jedneho,no takto to byvaaaa.

rozculena
Včera o 10:30

@anonym_autor
"nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem"
tak potom nechápem,načo si založila túto diskusiu,či len pochváliť sa,že si ľahká?

anonym_fd7aa1
Včera o 10:47

@anonym_autor
V prvom rade buď ty normalna keď to vyžaduje s od chlapa. U mňa to tiež mali pár krát pomerne rýchly spád ale najkratší vzťah trval 3 roky a nie 3 dní, tobôž že by som šla z postele do postele. Aj toho posledného som zbalila na druhom rande, ale už sme 10 rokov manzelia.
Ty si úprav v hlave no v nej máš riadny bordel!

venom19
Včera o 10:59

Ja neverim, ze toto je realne. A este plus tie "akoze nechapave" odpovede slecny autorky.

anonym_efa9a1
Včera o 11:38
@anonym_autor

@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.

@anonym_autor takze ked je chlapovi zle, tak ty nevahas a hned skocis do postele druhemu. Bud uprimna (vy zeny mate rady uprimnost, neznasate klamstvo) a priznaj sa mu, nech zbytocne nestraca cas s tebou 👎

anonym_efa9a1
Včera o 11:41
@anonym_a44395

@anonym_autor Toto si nemala pisat, teraz vsetci nezadani tunajsi chlapi budu rano stepovat pred regalom s jogurtami ...

@anonym_a44395 unbeholfen urcite, ten je toho schopny.

anonym_a8e66b
Včera o 13:01

Tak ja som stretla chlapa v obchode, on mi kúpil kyticu kvetov a ja som mu dala číslo. Aj to mi prišlo cez, že budem dávať chlapovi z obchodu číslo? Ale ty si iný level. Ty si to upgradla a reálne si tomu mužovi dala 🙂.

rozculena
Včera o 13:24
@anonym_a8e66b

Tak ja som stretla chlapa v obchode, on mi kúpil kyticu kvetov a ja som mu dala číslo. Aj to mi prišlo cez, že budem dávať chlapovi z obchodu číslo? Ale ty si iný level. Ty si to upgradla a reálne si tomu mužovi dala 🙂.

@anonym_a8e66b a bez kytice.Tak snáď jej dal aspoň ten jogurt

grimnir
Včera o 14:59

@anonym_autor Vyber si toho, kto zarába viac.

autor
Včera o 15:00
@anonym_639760

Ak ostanes s prvym a nahodou by ste to dotiahli az k svadbe, alebo aj ak nie ale boli by ste spolu dlhsie a vaznejsie, planujes mu povedat o svojom “jogurtovom ulete”? Alebo vycitky svedomia ti budu stacit (ak vobec nejake budes mat)?
Ak sa rozhodnes pre druheho, priznas sa mu niekedy ze to bol len ulet a vlastne si s nim podviedla svojjo terajsieho partnera?
Ja to vidim na hrubu ciaru a zacat s cistym stitom s tretim … oddelenie pochutin mozno teraz skusit

@anonym_639760 myslím že už potom sa k tomu vracať nebudem ani nahodou.

autor
Včera o 15:01
@anonym_f9ad22

@anonym_autor kupoval deťom jogurty?

@anonym_f9ad22
@anonym_f9ad22 tento nemá deti. Práve tým je zaujimavý.

autor
Včera o 15:03
@rachel36a

@anonym_autor prepac, ale žasnem, akú handru zo seba dokážeš urobiť...akoze stretnúť chlapa v obchode a hneď mu vyliezť do postele ...ns druhý deň zas druhému...no neviem, prečo sa potom niektoré ženy divia, že si ich muži nevážia

@rachel36a presnejšie by to bolo že v jeden deň. Ale keby ich oboch vidíš, nečudovala by si sa.

autor
Včera o 15:04
@anonym_4c78c3

😄😄😄😄🫣🫣😀a že chlapi myslia prirodzeným. No jo aj ženy majú problém udržať stehná pri sebe keď to na nich príde

@anonym_4c78c3 a ty si to zasa zle pochopila. Tu nešlo vôbec iba o sex, ale o strach že treba hladat dalej. Ked nevieš na čom si.

autor
Včera o 15:06
@aperolcek

Pri čisto trtkacích vzťahoch platí, že vzťah nie je exkluzívny, pokiaľ ste sa na tom výslovne nedohodli. Veď v tom spočíva podstata nezáväzných vzťahov... Čiže buď v kľude, nemá ti prečo vyčítať prietrt. 😁

@aperolcek Dakujem.

autor
Včera o 15:06
@anonym_ef34eb

@anonym_autor
Neverím ti
Jedine žeby si mala 16+
Alebo ta poznajú zo sídliska, že si ľahšia korist?
Koľko máš prosim ta rokov?

@anonym_ef34eb 47.