icon

Čo robiť, keď partner túži po iných ženách?

mara2010
23. júl 2026

Čo urobiť keď som našla mužovi v telefone že napisal do ChatGPT
Mam priateľku sme spolu 7 rokov a s priatelkou som není úplne šťastný a mam chuť na sex s inými ženami. Mame spolu 5 ročne dieta.

Strana
z3
anonym_eaeb94
Včera o 06:06
@anonym_95b172

@anonym_eaeb94 keby si videla nas sex, chcela by si sa určite pridať, to nieje o tom, sex je super a pravidelne, 2-3c do týždňa, podľa toho máme chuť, ide o to ze vsetkeho sa prejes a keď si myslíš ze tvoj chlap nechodí inde, tak je jedine tak neschopní si nájsť milenku, ver tomu ze môžeš sexovat každý deň a neviem ako dobre, aj tak ho to prestane baviť a to nechcem teba ani nikoho urazit

@anonym_95b172
No 2-3x do tyz. nie je ziadna vyhra, tak by som sa veru asi nemal chut pridat, ale dik za pozvanie 😂

mysicka36
Včera o 06:21
@mara2010

@martinmmartin takže mužom sa paci keď sa žena sama robí nechá sa oblyzovat kade tade a muž by mal byť spokojný 🙂 ?

@mara2010 Ano, takto nejak to funguje.

anonym_eaeb94
Včera o 06:21
@anonym_95b172

@anonym_eaeb94 keby si videla nas sex, chcela by si sa určite pridať, to nieje o tom, sex je super a pravidelne, 2-3c do týždňa, podľa toho máme chuť, ide o to ze vsetkeho sa prejes a keď si myslíš ze tvoj chlap nechodí inde, tak je jedine tak neschopní si nájsť milenku, ver tomu ze môžeš sexovat každý deň a neviem ako dobre, aj tak ho to prestane baviť a to nechcem teba ani nikoho urazit

@anonym_95b172
A vobec to nie je vzdy o tom, ze muz si nevie najst milenku, lebo je neschopny. Ja som mal pred mojou zenou dost zien a viem co vsetko musi muz v posteli najst, aby mu zena naplnila tuzby. Nehovorim, ze ine zeny ma nepritahuju, ved Slovenky su krasne zeny, ale ked ma muz v posteli fakt krasnu zenu, ktora je este supa v posteli a vie sam v sebe ovladat iste pudy tak s tym nema problem byt verny. Mozno po 30r manzelstve budem pisat inac, ale mozno aj nie. A mozno som mal pred svojou zenou nestastie na zeny, s ktorymi ma to v posteli az tak nebavilo a ked som nasiel ju tak potrebu skusat ine ma tym padom nelaka. Tvoj muz ta asi podvadza, lebo nevie udrzat vtaka tam kde ma, alebo mu proste nedavas to co potrebuje aj ked tvrdi opak, no mozes si vybrat. Ani jedna moznost nic moc

anonym_95b172
Včera o 06:23
@anonym_eaeb94

@anonym_95b172
No 2-3x do tyz. nie je ziadna vyhra, tak by som sa veru asi nemal chut pridat, ale dik za pozvanie 😂

Po
@anonym_eaeb94 po 17 rokoch? Ty máš koľko sexu? 2x za rok? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_f3b8b5
Včera o 12:00
@anonym_7055f8

@anonym_eaeb94 Prosím ťa nebuď naivná trúba, myslíš, že keď budeš sexovať so svojim mužom na 2000 spôsobov dajme tomu 5 -10 rokov, tým pádom nebude chýbať chuť na sex s inými? Svätá prostoto

@anonym_7055f8 som s mojim muzom 24r, sexualne aktivna, nemam chut na sex s inym muzom..🤔

anonym_f3b8b5
Včera o 12:02
@anonym_eaeb94

@anonym_95b172

@anonym_eaeb94 2-3x do tyzdna je malo? Niektori to maju za rok.. 🙈

vilma7
Včera o 18:24

Tak sa ho opýtaj čo mu ku šťastnemu vztahu chyba...kedže to tak nie je. Je to ozaj len sex? A veci okolo toho?

Strana
z3