icon

Čo robiť, keď rodičia uvidia súkromné fotky?

25. dec 2024

Baby je mi normalne zle.. rodicom , dochodcom som kupila tablet, samozrejme sparovala s googlom atd.. a dnes mi hovori mama, ze sa omylom sa preklikli na google fotky. Aj ked si triedim fotky tak len z galerie ale nie z googlu fotiek. Dnes som uz dala vypnut zalohovanie .. no k podstate idem. Ze oni pozerali fotky, videli fotky deti atd. Ale aj veci, ktore vidiet nemali, tak ja som sa zlu , ze co tam take intimne veci nase som im dala atd.. no hanba ako svet.. hned som to pomazala, vsetko vypla.. je mi uplne zle , ze take nieco videli moji rodicia.. som sa prisla len asi vyrozpravat.. no verim, ze zajtra na to zabudnu

patus_2
25. dec 2024

Vieš, že už nebudeš zálohovať intímne fotky na Cloud, poučila si sa. Každopádne, nič hrozne sa nestalo, veď snáď si dospelá a rodičia ta nahú už videli. Nieje to príjemné, ale ja by som si z toho urobila srandu, našťastie nikto nechce zverejniť tvoje nahé fotky, ani ťa nevydiera, všetko je ok...

mameha7
25. dec 2024

Však už ju videli, keď si bola malá. Čo ich to tak pohoršuje... Ale inak pobavilo 😃

autor
25. dec 2024

@patus_2
@mameha7 dakujem ale ked mi to mama povedala tak som myslela, ze sa pod zem prepadnem.. do tyzdna na to zabudnu

jana_eyre_2
25. dec 2024

@mircalla tak napr. Možno keď ma tam niečo čo sa človeku nezdá na dotyk a nemá po ruke zrkadlo.. odfotí, priblíži, pozrie a vymaže.. lenže na zálohu zabudne..

No autorka stalo sa.. keď sa správajú že sa nič nestalo tak už proste to nebudú chcieť vyťahovať a postupne na to zabudnete.. je to trapas to áno, ale nie je to nič tragické, časom to prejde..

januska12323
25. dec 2024

Nezabudnú ale ak majú rozum nebudú ti to pripomínať. Raz sa na tom aj ty zasmeješ.

mikadooo
25. dec 2024

Ježíííš 🙈 trapas jak brno, juuuuuuuuj nezávidím 🙈🙈🙈. Ja dúfam, že rýchlo zabudnú, snáď si povedia, že kto vie, keby oni mali také vymoženosti ako mladí, čo by porobili s tými mobilmi. Dúfam, že sa po čase na tom obe strany v duchu len zasmejete a ja si myslím, že budú chcieť rýchlo zabudnúť aj oni 🤭. Pekné sviatky a moc sa netráp, už sa stalo, no čo už, už sa neodstane... Snáď si aspoň povedia, že aspoň si tam dole ok a stále si žena, v dnešnej dobe si človek predsalen nemôže byť až taký istý 🤷🤷🤷.

gribka1
25. dec 2024

Nechlácholte ju, že zabudnú, nezabudnú, ale nebudú rozoberať. Kto by to aj chcel rozoberať. Ale lepšie rodičia, ako niekto, kto by to využil.

autor
25. dec 2024

@jana_eyre_2 ano presne tak ako pises to bolo vytvorene..

marca12
25. dec 2024

Tak si im dala aj nieco navyse 🤣 videli ta do detailu,no co uz. Poucenie,nikdy nefotit taketo intimnosti,to je uz raz na internetovej sieti a nedokazes ich zmazat. Chvilu sa budes hanbit a o par rokov sa na tom zasmejete.

dzulli1980
25. dec 2024

Tvoji rodičia hádam vedia, že Ťa nepriniesol bocian, tiež isto kadečo povystrájali ... je to nepríjemné, rozumiem, no ste dospelí ľudia, kadečo "nehanebné" sa stane ... nikomu si neublížila, nikoho si nezabila, nič si neukradla ... ono sa to utrasie.

marca12
25. dec 2024

@gribka1 Tiez si vravim,ze radsej otec,mama ako by to mali vidiet svokrovci.

gribka1
25. dec 2024

@marca12 To by bola pohroma😂

birika
25. dec 2024

teraz len verit, ze dalsim nahodnym klikanim tie fotky niekam neposlali

autor
25. dec 2024

@birika nie, toto nie... nemali kam.. ja som uz vsetko prekutrala

jana_eyre_2
25. dec 2024

@gribka1 no a čo iné ako zabudnúť by mali.. snáď teraz nebudú myslieť na jednu nevhodnú fotku vždy keď uvidia dcéru.. každá senzácia trvá tri dni..

gribka1
25. dec 2024

@jana_eyre_2 No lebo takéto "šokantné" veci si ľudia zvyknú pamätať. Netvrdím, že na to budú myslieť, to nie.

zuzubb007
25. dec 2024

Zabudnu to určite to by si len chcela, na takú vec sa nezabudne v živote, akože trapas brutálny, sú veci na ktoré si spomeniem x rokov dozadu

vanilka3
Autor odpoveď zmazal
mircalla
25. dec 2024

@gribka1 Suhlasim, ja som raz omylom natrafila na daco podobne a este teraz ma strasie...

janinah
25. dec 2024

Kto normálny si fotí svoju onú..
Tak ti treba.ked si hlúpa....

mameha7
25. dec 2024

@zuzubb007 Presne. Mne sa stalo, že som si extrémne prdla pred kolegami v práci, lebo som vypila liter jablkového džúsu a z toho ma prehnalo. Len tak tak som dobehla na wc. Na ten pocit hanby nikdy v živote nezabudnem.

betulinka1
25. dec 2024

Ved ju poznaju. Nie je sa zaco hanbiť. Hned vedeli, ze je tvoja 😉. Skor ked mama videla, ze tam mas fotky naco sa tam hrabala. Mala ti zavolat, ze su tam nejake fotky, ci je to OK. Aj keby si tam mala video so sexom s muzom, su to vase fotky.

annm81
25. dec 2024

Máš také poučenie do budúcnosti, na aké sa nezabúda a odteraz už budeš dôslednejšie kontrolovať podobné veci.

Ale v tom megatrapase sa dá nájsť aj pár pozitívnych vecí. Mohli vidieť aj horšie veci ako to, že máš pohlavné orgány a že si si ich fotila. Sú to tvoji rodičia, ak nie sú fanatickí ultrakonzervatívci, nezrieknu sa ťa. Odhodlali sa ti to povedať, aby ťa upozornili, nech sa to nedostane na oči niekomu inému. Oni sa cítili rovnako trápne ako ty, nebudú to ďalej rozoberať, všetci sa budete tváriť, že sa nič také nestalo a budete robiť všetko pre to, aby ste na to už nikdy nemysleli. Ak máš takú potrebu, stručne rýchlo vysvetli mame, že to bolo po pôrode, mala si zdravotný dôvod a potrebovala sa skontrolovať, či musíš ísť na pohotovosť a nech na to skúsi zabudnút - pokojne si to takto vymysli, budeš sa asi cítiť lepšie, ak budeš mať uveriteľný neškodný dôvod.

oli18
25. dec 2024

Ved im povedz, ze dnes je to bezne, ze si ludia poselaju fotky pohlavnych organov. Nech budu v obraze 😆

mimka1402
25. dec 2024

Ak ti to zlepší náladu, moju rodičia mi chceli pomôcť pri sťahovaní a vybrali dildo, ktoré som dostala z recesie od kamosky v puberte 😆 A aj zvyšok posteľnych veci.😀 No poviem, že tiež som nevedela ako reagovať.😀
A nahé fotky som mala aj ja, vzťah na diaľku takže neviem prečo tu sa moralizuje 🙂 Ale chápem, tiež by som sa prepadla od hanby. Všetky drámy trvajú 3 dni, takže neboj, nádych výdych.😀 Ako bolo písané radšej rodičia než svokrovci.😀 Neverím tomu, že nikto nemal nejaký trapas. 🙂 Samej sa mi nechtiac podarilo keď rodičia ex priateľa prišli skôr, otvorili dvere a vtedy frajerov otec ma videl viac než by som chcela.. Keby môžem, vtedy aj von oknom vyskočím. 🙈

kvietok1233
25. dec 2024

Je to blbé no. Tak si sa poucila. Nabudúce si vytvor nový gmail. Mala by si sa ospravedlniť a aj oni to pochopiť. Veď keď si bola malá bezne pozerali na tvoju onú 😃. Zas keby sa to stalo mne ako matke, asi by mi bolo trápne to dcére povedať a zamlcala by som to.

rozculena
25. dec 2024

...a načo okolo toho robíš rozruch ešte aj na MK?

bronkax
25. dec 2024

Podľa mňa by úplne stačilo prestať si fotiť vagínu 🤔

rozculena
25. dec 2024

@bronkax vagínu asi ťažko

bronkax
25. dec 2024

@rozculena tak pizdu to je jedno 🤣