Čo robiť, keď si ma priateľ nevšíma?
Už ste to niekedy zažili že sa vám priateľ vyhýba ignoruje neodpovedá na otázky nejavy záujem a na vyše keď mu vyčítam že ma stále necháva samu robí zo seba že nepočuje
Príde večer len ľahnúť a spať v kuse je zo svojou rodinou navyše aj to viem ze jeho rodina ma veľmi nemusí
@barbarajanova33 skor by som.sa ho opytala preco si vobec k tebe pride vecer lahnut a spat?
No zrejme čaká kedy to ukončíš, že sa konečne dovtípiš z jeho správania.Preto ten nezáujem, ľahostajnosť a ignorácia z jeho strany lebo ťa nechce .Chce aby si to ukončila ty a nie on aby bol za chrumkavého.
@barbarajanova33 nechce byt za takeho co dal kopacky priatelke pred sviatkami tak sa chova tak aby si to urobila Ty
@barbarajanova33 veď mu nič nehovor, zbal sa kým je v práci, nechaj kľúč od dverí na stole, zabuchbi dvere a odid. Takéto správanie sa k tebe si nezaslúžis.
@barbarajanova33 Toto robil môj ex.Ani len nepozdravil.Až mi prišiel návrh na rozvod.Zisti čo sa s ním deje
Ani ty sa nebav s ním, zbaľ všetky veci a odíď. Taký si nezaslúži tvoj záujem. Kľúčik hoď do schránky...možno sa mu jazyk rozviaze. A ak nie, daj mu nálepku ex.
Verím, že sa máš rada natoľko a uvedomuješ si svoju hodnotu natoľko, aby si od takéhoto človeka odišla. Toto totiž nie je to, čo si zaslúžiš.

Treba ti takeho priatela?