Čo robiť, keď som odhalila partnerovu neveru?
Prišla som na neveru priatela .. uz ked bol v uzkych priznal sa a o dva dni prosil o prepačenie … ide o to ze dotyčna nevie ze priatel bol vo vztahu so mnou.,naklamal jej hluposti ,,ak som sa ho spytala ci to uz s nou skoncoval usmieval sa …vyhovaral sa ze nieje vhodna chvila o tom hovorit alebo je unaveny … vraj je to cele domotane zamotane… tu je moja otazka ?? Mam dotyčnej napisat pravdu …??? Alebo nechat ??? Aj ked ma to dennodenne zoziera..
@lubisa80 12 rokov ste spolu a spolu nebyvate realne, iba 2 tyzdne vo firemnom byte? Pochopila som to spravne? Ak Ano, tak nie je o com. Uz iba utekat od neho. Deti nemate, si slobodna sup sa dat do poriadku vo svojej hlave a zit inak.
@deti95060810vlastne cez fb som na to prišla osobne nepoznam ale cca 3 roky dozadu si s nou len” pisal co som nasla spravy v jeho mobile tak som si presla screenshoty z minulosti a je to ta ista osoba z 2021
Fuj. Pošli do teplých krajín ..
@lubisa80 on sa usmieval, keď sa na to prišlo? Ty žiješ v hroznom blude žena 👀
Ty nemas priateľa, teda partnera. On ta neberie ako frajerku, životnú partnerku. Ty si len kamarátka a príležitostna spolubývajúca s ktorou spáva v zdieľanom byte. On v jeho hlave s tebou vôbec nemá vzťah. Sa zdvihni a hned to s ním skonči
@lubisa80 ty jej napises, ona sa zduje, necha ho. On za nou bude chodit, prosit, vysvetlovat, ze ty iba ako ziarliva byvalka robis vietor. Aby to medzi nimi kvoli tebe nekazila. Ona sa ukludni, da mu sancu a ty co? Utries nos.
Este o tebe budu obaja roznasat, ako si sa chovala. Bude z toho dvojsecna zbran.
Vykasli sa ty na mileho frajera, urob z neho exa a hod pomstu za hlavu. Beztak najviac sa mu pomstis, ked ti to bude jedno.
To sa prehlta najhorsie (aj ked tvarit sa da hrdinsky). Ved vidis sama seba. Najviac ta stve, ze mu je to vlastne jedno, ci o teba pride, ci nie.
Vrat mu to tou istou mincou, chvilu sa bude tvarit pohodacky, cely happy, ze ma na tu druhu pokoj, potom sa zacne krutit ako cervik na haciku. Lebo mu to neda, ze tak rychlo pre teba prestal nieco znamenat.
Este si vypocujes, ze aka si, ze tak lahko dokazes hodit spolocne roky za hlavu. Az sa budes cudovat, co vsetko ti povycita a bude ti to smiesne.
Ona o tom tiež nevedela, čiže akokeby podvádzal obe a možno ešte "koľkie". Kopnúť ho do zadku a cestou riešiť testy na pohlavné choroby....och 🙄
Teba podviedol/podvadza frajer a teba najviac zaujima ci to mas povedat tej dotycnej.... v prvom rade by som ho poslala do prdele, resp. odisla kade lahsie a o viac by som sa nestarala.. Tusim ti pointa uchadza...
s takým úbohým človekom by som už nič nechcela mať nieto ešte kontaktovať iné baby
Tak teba dlhodobo vodí za.nos...píše si s kade kým, aj podvedie. .A ty ideš písať dotyčnej? A akože na čo??? Ci aby ho ta múdra osoba poslala do kelu a yy so Togo debilka mohla opäť nechat doma? 12 rokov vzťahu....by radšej teraz ako nikdy.
moja pekna este sa ti ironicky vysmial do tvare, kopla by som ho niekde, vysmarila z bytu, mozem vediet akosi na to prisla? fakt by ma to zaujimalo 🙂
Ako???? Pobalila si ho? Ci ho cakala tepla vecera?
Ja by som to s ním skončila a dotyčnej dala vedieť. Nech ju neklame. Lebo ona sa to nemusí nikdy dozvedieť. Má na to právo vedieť, ze ju ťahá za nos. Nezaslúži si vás obidve.

poznáš dotyčnú dámu?
asi by som jej aj dala vedieť....