icon

Čo robiť s rozbíjačkou manželstiev?

Dnes o 13:18

Ista zena zbalila svojho kolegu v praci, ktory mal rodinu, male deti (mensie 2 roky, cize doma narocne), za pracou dochadzal do ineho mesta, cez vikendy domov. Pouzila paradoxne nie postel, ale fyzicke dotyky, bozkavanie tam boli, jednoducho ho navnadila a potom zahrala tu pocestnu, ze ona to takto nechce, ona nie je taka. Samozrejme spravy - sladke reci, vecne vysmiata, koketna, a pod. Nakoniec ho zlomila, on sa rozviedol, ju si asi o rok zobral za zenu. Ona z pochopitelnych dovodov zmenila pracu. Po 2 rokoch manzelstvo krachlo, detaily neviem, ze preco. Presli dalsie 2 roky a robi to zase. Sice to nie je kolega, takze nebude musiet menit pracu, ale princip ten isty. Nasla si zenaca s detmi, deti su sice troska vacsie, ale on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom. Mechanizmus ten isty, navnadila ho, potom ona taka nie je, a pod. Manipuluje ho nenapadne, aby zenu opustil, pise mu sladke reci, posiela mu fotky ako sa zabava, s kamoskami, s kamosmi. ze jej je smutno... Muz sa uz bali a odchadza od manzelky.
Co s takou zenou? Ako jej zabranit v rozbijani dalsieho manzelstva? Zjavne asi nie je v poriadku, aj ked pracovne funguje normalne. Este napisem, ze ked rozbila prve manzelstvo, uz nebola mladica, mala uz 40 rokov, ziadne deti dovtedy, ani neviem, co robila dovtedy co sa sukromia tyka, kedze sme sa spoznali az neskor. Teraz ma 45-46.

Strana
z2
anonym_7690e5
Dnes o 14:15

@anonym_autor A tato pani si tym nieco kompenzuje? Jej takto kedysi za nejakou usiel muz a ona to teraz vracia zenskemu pokoleniu? Alebo je to jej "biznis model" a noveho manzela oberie o nejake peniaze pri rozvodovom vysporiadani?

ankare
Dnes o 14:17

@anonym_autor Chápem Ťa, ale obávam sa,že Ty s tým neurobis nič. Je pravda,ze chlapi idú s ňou do kontaktu dobrovoľne,ale na druhej strane, ktorý chlap odolá,keď po ňom rafinovane vystartuje kočka?
Ak nejde po Tvojom chlapovi, nerieš.

aaadkaaa
Dnes o 14:23

Keby sa moj muz nechal odlakat takou cuzou, tak mu zamavam na rozlucku, o takeho by som nestala....

anonym_2fc409
Dnes o 14:24

@anonym_autor Ak by to robila nejaka moja kamoska, uz by nou nebola, lebo ja som na svoje kamaratky narocna. Tak ako ja by som nikdy neriesila nic so zadanym muzom, ocakavam taketo zasady aj od mojich kamiek.. Nejaku cudziu ochechulu by som neriesila. Samozrejme, nie je chyba iba na jej strane, muzi maju na tom rovnaky podiel.. Nechtiac som sa na vecierku stala butlavou vrbou kolegovi, co ma dve male deti a manzelka ho vystahovala na gauc a maju nulovy sexualny zivot. Bola som v nemom uzase a nevedela som co poradit, povedala som, nech vybavia strazenie deti a vezme ju na rande, wellness, predlzeny vikend, ale vraj ona nechce ostat bez deti.. Chudak chlap je cely nestastny - tak takyto by podlammna hocakej sadol na lep. Ale moj ex napriklad mal sexu dost a predsa obhanal zeny, len som to nevedela.. tazke je v dnesnej dobe si udrzat manzelstvo

anonym_bce7bc
Dnes o 14:24
@ankare

@anonym_autor Chápem Ťa, ale obávam sa,že Ty s tým neurobis nič. Je pravda,ze chlapi idú s ňou do kontaktu dobrovoľne,ale na druhej strane, ktorý chlap odolá,keď po ňom rafinovane vystartuje kočka?
Ak nejde po Tvojom chlapovi, nerieš.

@ankare môj odolal. Moja bývalá kamarátka, sem tam dotyk, koketa od prírody, veľmi pekná žena, ja sama by som jej asi neodolala 🤣🤣🤣🤣🤣
Raz ju šiel zaviesť domov, dlho nechodil, bolo mi to čudné, tak som sa ho na to spýtala, na rovinu, tak mi ukázal sms od nej, že ho namotávala, že to bolo ťažké, na jednej strane nechcel nás dve rozbiť, na druhej nevedel ako z toho von, ten deň ju zobral niekde na kávu aby jej to vysvetlil ale nedala si. A tak skončilo kamarátstvo.

anonym_ac5531
Dnes o 14:29

No tak, veľmi málo chlapov je vo veku 44 rokov slobodných resp. bezdetných. Takže, asi to je dôvod, prečo vždy niekto taký je, čo už má rodinu.

sara07
Dnes o 14:34

pokial funguje manželstvo , a je tam nejaký základ , pretrva aj neveru aj chyby

mandzula
Dnes o 14:37
@anonym_autor

No som prekvapena, ake postoje tu mate, tak vam prajem, aby sa vam to nestalo. A co sa vztahu tyka, je to moja byvala kolegyna. Ked sa to stalo prvykrat, tak som to brala ako blbu suhru okolnosti, s presne tymto nazorom, ze keby on nechcel, tak sa nedeje. Ale ze ok, to je zivot. Ked som sa ale dozvedela, ze to robi opät, tak uz mam z toho blby pocit. Kolegu sa nejdem zastavat, obaja rozbili rodinu, kde boli malicke deti.
Mam ale mentalny problem s tym, ze vidim, ze to robi ona znova. To sa mam len tak necinne prizerat?

Predstav si, že držíš diétu (to je ten chlap, ktorý manželke sľúbil vernosť) a ideš do cukrárne, kde je kopa lákavých, voňavých koláčov vrtiacich sa vo vitríne (to je tá žena). Kto je vinný, keď porušíš diétu? Ty či koláč?

lentakyterapeut
Dnes o 14:50

Ta zena zije svoj zivot. Ona nikoho nenuti. Ti chlapi su uplne slabe kusy. Takych by mala normalna zena este poslat nech idu a uz sa nevracaju. Ona nech si zije svoje ten chlap nemal zasady je uplne jedno kto je ta zena tito by sli za kazdou

viestta
Dnes o 14:51
@anonym_autor

No som prekvapena, ake postoje tu mate, tak vam prajem, aby sa vam to nestalo. A co sa vztahu tyka, je to moja byvala kolegyna. Ked sa to stalo prvykrat, tak som to brala ako blbu suhru okolnosti, s presne tymto nazorom, ze keby on nechcel, tak sa nedeje. Ale ze ok, to je zivot. Ked som sa ale dozvedela, ze to robi opät, tak uz mam z toho blby pocit. Kolegu sa nejdem zastavat, obaja rozbili rodinu, kde boli malicke deti.
Mam ale mentalny problem s tym, ze vidim, ze to robi ona znova. To sa mam len tak necinne prizerat?

@anonym_autor a co ine ti ostava ako sa len prierat? To fakt ju chces svacnut lopatou? Bola tu na koni jedna ochrankyna moralky, s tou by ste si rozumeli...

anonym_ade048
Dnes o 14:59

@anonym_autor mňa zaráža, že kydáš na tú žena. A čo ty máš s tým? Vôbec nevieš ako to presne bolo, možno to boli zle manželstvá. Typický sedlácky postoj: Zlá milenka rozbila manželstvo. Chudák muž, je je obeťou. Radšej sa staraj o seba. Ak chceš strašne byť dobrá a morálna, radšej prispej na charitu, alebo onkologickým deťom a nestaraj sa do života cudzích dospelých ľudí ako kompas morálky.

majus2323
Dnes o 15:03
@anonym_autor

@anonym_autor a čo chcete akože robiť reálne? Zavolať zandare? 😂😂
Čo sa týka tých mužov, aspoň sa smeti vyniesli samé.

muchotrafka298
Dnes o 15:50
@anonym_autor

@anonym_autor a co chces robit? Ist za nou a postrasit ju bububu, ze robi zle veci? Je to dospela a svojpravna zena, ktora vie co robi. No a nemusis sa prizerat, mozes ju tresknut niecim po hlave, co ja viem panvicou napriklad a dufat, ze sa unormalni a nebude to robit. Ked sa Ta to priamo netyka, nechaj to tak. Na co sa montovat do cudzich ludi?

anonym_e67a9e
Dnes o 15:50

A dôvod prečo ju riešiš? Zi svoj zivot a nestaraj sa do životov iných. Ti muzi snáď su svojpravni a vedia co robia. Co teba ma co trapit zivot iných ludi?

kiki68
Dnes o 16:26

Muz mal taku kolegynu, ale vsetci ju okaslali, ten jeden sa vyzenil a tvaril, ze ju akoze ani nepozna, dalsi muzi ju nechceli a mali za defku. Moj nou pohrdal, lebo ich nacapal na hruskach s tym kolegom. Cize keby ich nabonzuje HR , tak by mali obaja problem. Potom isla z firmy dobrovolne, lebo tam bol volny iba 60rocny novy kolega 😂

abbey1
Dnes o 16:47

@anonym_autor Čo s takou ženou? Obchádzať ju zďaleka. Čo a takými chlapmi? Ovaliť ich lopatou a potom poslať za dotyčnou a ďakovať Bohu, že ma takého zbavil.

candii
Dnes o 17:31

Tak vieš, žene to je jedno že je chlap zadaný, ženatý s deťmi. Ona to má na salame, evidentne je to ten typ ženy bez chrbtovej kosti a bez svedomia. Ale chyba je v prvom rade v chlapovi. On odchádza od svojej rodiny dobrovoľne a nikto ho násilím nenúti.

tiika
Dnes o 17:56

@anonym_autor asi chapem, že môže byt pre teba ťažké sa tomu prizerať a nemôcť s tým nic urobiť. Každý sme strojcom svojho osudu, mame možnosť sa rozhodnut, robíme v danej chvíli to najlepšie, čo vieme. Je smutne, ak ostatní okolo trpia, najma deti, nemáme však ich osud vo vlastných rukách.

Spomenula som si však na jednu príhodu. Jednu ženu podvádzal muž. Keď sa o tom dozvedela a zistila, kto je ta milenka, zobrala dve malé deti a išla za nou. Povedala jej, že keď jej berie muža, nech si vezme a necha aj jeho deti. A bol pokoj. Ta druhá ho pustila k vode.

calin
Dnes o 18:07
@anonym_autor

@anonym_autor nechaj ju tak....karma ju dobehne 🤗Boh ma lepšie plány ako my ľudia

Strana
z2