Čo spôsobuje zmenu mužov pred päťdesiatkou?
Ahojte, môj muž má 44 rokov, ja som od neho staršia o 3 roky. Posledné dva roky sa veľmi usadil a vyzerá minimálne o 10r staršie. Začínajúce kúty mal už v 30tke, teraz si pre istotu holí hlavu, lebo mal vzadu tú plešinu. Pribudlo bruško, nie je veľké, ale je... vyzerá ako v 5tom mesiaci. Okrem toho keď sa neoholí, tak má už sivú bradu, takže sa holí každý deň alebo max obdeň. V sexe je to poslabšie, je často unavený, nechce sa mu, máva už aj problémy s erekciou, viditeľne mu poklesli semenníky, minule som si ich všimla ako nízko ich má.... nič nevymýšľa, len taký stereotyp, v zásade o 21.00 zaspí pri telke. Nosí len trenky, voľakedy nosil slipy alebo boxérky. Jeho predstava ideálneho večera je na gauči pri telke. Príde domov prezlečie sa do teplákov a trička a už ho z toho nedostanem. Celkovo na všetko hundre, je podráždený, všetko mu vadí, každý sused, program v telke, politika, lekári, ľudia v obchode, ľudia na ulici, vodiči. Na výlet sa mu nechce na dovolenku sa mu nechce, pýtam sa, čo by chcel robiť - chcel by ležať doma. Ja som od neho staršia o 3 roky a to som si myslela, že budem mať mladšieho muža a bude to lepšie. Mimochodom, deti už máme väčšie, nemôže byť unavený z detí, to bolo pred 15 rokmi, nie teraz. Prácu nemá manuálnu, nerobí na zmeny. Čo sa deje s mužom pred 50tkou? Andropauza alebo?
Mám 46 a mám dní, kedy len ležím a oddychujem a potom sú dni kedy ma nezastavíš, mne to vyhovuje takto...každý má ine potreby..ak nechce ísť s tebou, choď sama, ja napríklad vôbec nešportujem a nikdy mi to nechýbalo, chodím na dlhé prechádzky
Tvoj muž je podľa mňa vyhorety v práci...
@anonym_c87dbb on nemá depresiu ani náhodou, je len lenivý, pohodlný.
@anonym_autor po opise čo si uviedla by som si nebola taká istá. Depresiu môže vylúčiť len odborník psychológ, alebo psychiater.
@anonym_autor po opise čo si uviedla by som si nebola taká istá. Depresiu môže vylúčiť len odborník psychológ, alebo psychiater.
@anonym_c87dbb veď hovorím, že nemá depresiu. Čiže neboj, sme ošéfovaní v tomto smere.
tak ho teda dokop k tomu pohybu ty.. podla mna ked ho v tom potiahnes, tak mu to bude isto prijemnejsie ako keby to mal robit sam.
@beata_ra
Vy baby píšete, akoby ste boli prihorené. Ste presvedčené, že len pri lopate môže prísť človek z roboty totálne unavený. Má cez 40, vo firme sa vypracoval na seniornú pozíciu a keď máš pod sebou mladých, po ktorých treba všetko kontrolovať, ich rozum je často fixovaný na mobil. Ja som denne dostával cez 50 urgentných e-mailov, plus SMS a k tomu meetingy. Človek príde domov úplne vygumovaný.
@anonym_c87dbb veď hovorím, že nemá depresiu. Čiže neboj, sme ošéfovaní v tomto smere.
@anonym_autor 👍
Ludi nezmenis, preto treba dobre vyberat niekoho s podobnym zivotnym stylom. Ked si najdes niekoho a stretnete sa vo fitku, nemusi byt hlavohrud, ale vies, ze je to jeho konicek, ktory ho potlaci vo forme cez 40-50tku. Ale ak niekto nikdy necvicil a jeho max pohybu je salovy futbal, s tym skonci, akonahle odidu kolena a klby ... Potom uz bude iba posedavat a jojkat pred telkou. Skus ho vytiahnut do fitka, na wellness, na bajk, na turu do kopcov ... Ale nedavam tomu moc sancu. Ludia sa nemenia a nemaju prilis radi, ak ich chce niekto menit. Dokonca sa tu smeju, ked muzi sportuju, ze urcite maju krizu stredneho veku. Kym nezbadaju, ze maju doma leziaka.
Autorka ako by si opísala môjho manžela. Tiež po rokoch ostal takýto domased. Na všetko hundre, nič sa mu nepáči. Nepáči sa mu v práci kolegovia, ľudia vonku, v obchode že je veľa ľudí, politika, počasie, na všetko niečo má. No my máme ešte malé deti na ZŠ prvý stupeň a s nimi treba aj chodiť von. Na výlety na bicykel a pod to ho nebaví vôbec. A keď ho prehovorim aby sme išli niekam spolu ako rodina tak všetko pokazí. Ako všade je veľa ľudí, je moc teplo, je moc zima, všetko je drahé. Je to niekedy utrpenie s ním. A čo sa týka roboty ja som tá čo ho ťahá aby sme doma niečo porobili. Sám od seba nič sa mu nechce, len sa motá po dome. Už ma to niekedy nebaví.
@anonym_autor Asi je znudeny zo zivota
Môj bol taký so svojou bývalou ženou. Ani sex, nič. Spoznali sme sa, rozviedol sa a teraz si žije super život. Sex máme veľmi často, chodíme kade tade. Proste potreboval nakopnúť, potreboval zmenu a to tiež má 50 rokov.

To je ako u zien, mas zeny, co su do 60 sexy a proste maju ten smrnc a su celkovo aktivne a potom tie, co po 35 zacinaju byt take len na gauci a nechce sa im nic, viac menej okrem deti nemaju nejak zaluby. A toto je rozne, kazdy je iny typ v tomto.