Čo ste urobili so zásnubným prsteňom po rozchode?
Ahojte dámy, chcem sa spýtať čo ste urobili so zásnubným presteňom po rozchode. Mám ho doma v krabičke. Vadilo to vášmu novému partnerovi nejak alebo čo ste s ním urobili? Vracať ho ex-partnerovi nemám v pláne, podľa mňa sa to ani nehodí.. Raz som ho dostala od neho. Len ma to zaujíma. Pekný deň a pevné vzťahy 🙂
Vrátila som ho bývalému,on ho dal svojej ďalšej 🤣🤣🤣🤣
Ja som si dala spraviť iný prsteň z neho .
@babylove77 moj byvaly mi dal snubak aj s blockom. :D A ked som mu ho vratila, po par dnoch prisiel aj ten blocek spat pytat. :D
@danielinaa čo čakal že mu ho preplatis?😁😁
Ďakujem za vaše tipy a skúsenosti 🙂 nie je to rodinné dedičstvo, v tom prípade by som ho určite vrátila. Má slušnú hodnotu (700 eur) ale necítim sa odkázaná na to aby som ho odniesla do záložne. Raz ho vybral pre mňa presne takýto. Ani by si ho asi nevzal nazad si myslím, načo by mu aj bol. O.i. tiež nie je na to odkázaný. Na jednu stranu je asi prospešné sa ho zbaviť a nevracať sa do minulosti, bárz boli pekné chvíle. No pretaviť to na niečo iné a mať ako spomienku. Neviem. Ale nosiť ho nenosím, raz ten sľub už neplatí, neni na to dôvod. Tak len leží v krabičke. Nie je to veru darček ako píšeš @luliu , asi by som ho mala skúsiť vrátiť.
@babylove77 ako ho poznam, asi siel s tym blockom do zlatnictva kde ho kupil :D nech mu ho vezmu spat. :D
Môj bývalý mi kúpil zásnubný prsteň tak v hodnote 200€ , takze sa neoplatilo ani predávať… 😂
@rdx3000 Myslim ze ak ho vratis, uzavries tym vasu kapitolu. Podla mna vela z tych muzov nevie co s nim a ani ho nechcu, ale to len preto ze sa im nechce to riesit alebo nechcu ten vztah uzavriet.
@danielinaa Coooo? S blockom? To je riadne trapne.😲
Moj byvaly mi pred odchodom prehrabal sperkovnicu a zobral z nej vsetko, co mi za spolocnych 17 rokov kupil. Takze ma tejto dilemy nastastie usetril 😀
nebola som v takejto situacii, no mam jednu kamosku, co ho ex proste vratila a druha ho predala a koruny si uzila na nieco, co potrebovala
@rdx3000 tak môj bývalý ho nechcel naspäť... Raz mi ho predsa dal a ešte som ani nepočula, že by ho niekto vrátil... Samozrejme, keď to nie je rodinný klenot. Je to ešte divnejsie, ako si ho nechať. Pravdaže nejde o to predať ho, aby si zarobila... Skôr zbaviť sa ho, lebo držať si takéto veci... No, mam z toho taky čudný pocit. A načo ho vôbec uchovávať? Skôr to už nejako uzavrieť. Ale ako som už písala... Tiež ho mam už dlho😅, ale som stále čas od času špekulovala, čo s ním... A zatiaľ som nič neurobila. Ale už to, že to riešiš je znamenie, že to je dobre proste uzavrieť.
Ja som vrátila. Nebol to najlacnejší prsteň a jasne, že sa s ním nedá už nič robiť než ho speňažiť, tak nech tie peniaze idú tomu, koho boli, nie?
vratila by som ho
Zásnubný by sa mal v každom prípade vratit.
Inak kamoska ho v návale zlosti spláchla do záchoda a o mesiac sa dali znova dokopy a nevedela ako povedať že ho už nemá 🤣
no,, ja by som ho urcite vratila,,, bola by to pre mna urcite bodka,, za jednou ukoncenou etapou v zivote,,,,ja by som sa ani nevedela tesit z tej kabelky,, ktoru by som si kupila, za peniaze z tohto prstena,.. ci nejako inak si uzit tie peniaze, ja by som to proste z hlavy nedala von,,, ale tak to som ja,, som zastancom palenia mostov.. 🙂,,,
bezne darceky by som urcite nevracala. ale snubny prsten ano.
to nie je obycajny darcek.
Ak by to bol snubny prsten co sa dedi v rodine tak by som ho normalne vratila aj v pripade ak by si ho vypytal. ak by ho kupil iba pre mna a nepytal naspat asi by som ho dlho uchovavala v sperkovnici a po case ho vymenila za nieco co sa mi bude hodit alebo pacit.

Svoj snubak aj obrucku plus moj muz mal tiez obrucky z minuleho vztahu sme predali, a kupili si ine veci za to.