icon

Čo ženy píšu verzus to, čo to naozaj znamená

26. máj 2025

Zoznamkový slovník

Som baculka.
Mám vážnu nadváhu, ale nechcem to tak napísať.

Mám vysporiadané vzťahy.
Ex mi stále volá, ale už mu väčšinou nezdvíham.

Nehľadám sponzora.
Ale ak zarábaš pod 1500€, radšej mi ani nepíš.

Som vášnivá.
Raz za mesiac, máš šancu.

Deti nie sú prekážkou.
Môj syn ťa bude nenávidieť a spať medzi nami v posteli.

Mám rada dobrodružstvo.
Chcem, aby si ma vzal aspoň dvakrát do roka na dovolenku.

Hľadám niekoho normálneho.
Niekoho, kto mi bude slúžiť, ale nebude ma otravovať.

Som za každú srandu.
Pokiaľ nie je nevhodná, fyzická, hlučná, alebo pred 20:00.

Rodina je pre mňa dôležitá.
Mamička bude schvaľovať každý tvoj krok.

Milujem prechádzky.
Pretože to môžem napísať aj keď celý deň sedím doma.

Som sebestačná.
Len mi občas treba pomôcť s účtami, odvozom, výmenou žiarovky a celým životom.

Mám svoj svet.
Žijem v bubline ilúzií, do ktorej ťa len tak nepustím.

Nie som ako ostatné.
Som presne ako všetky ostatné, len si to nepriznávam.

Hľadám niekoho, kto vie, čo chce.
Lebo ja stále netuším, čo chcem, a niekto to za mňa musí vyriešiť.

Na veľkosti nezáleží.
Ale menej ako 180 cm a 18 cm je problém.

Mám rada úprimnosť.
Pokiaľ ma nechváliš, si len drzý hlupák.

Nezáleží mi na vzhľade.
Ale ak nemáš tetovanie, bradu a BMW, tak to nebude fungovať.

Som stará škola.
Čakám, že budeš platiť, otvárať dvere, volať, písať a stále sa snažiť.

Som kreatívna duša.
Mám Instagram plný citátov a raz som si vyfarbila omaľovanku pre dospelých.

Chcem niečo vážne.
Ale najskôr sa uvidí, či sa mi vôbec budeš páčiť a budeš dosť zaujímavý.

Som žena s hodnotami.
Ale hodnoty sa menia podľa nálady a fázy mesiaca.

Na vzhľade nezáleží, ale najskôr chcem vidieť tvoju fotku.
Lebo možno nezáleží... ale ak nie si Brad Pitt, tak to "nezáleží" len platonicky.

Nesmieš mať veľké brucho.
Ja mám celulitídu, strie, nadváhu, ovisnuté svaly aj prsia – ale ty buď ako z fitness plagátu.

Hľadám ynteligentného chlapa.
Sama píšem "ynteligentného", ale ty buď minimálne profesor filozofie s vodičákom a vlastným bytom.

zuzanita1609
26. máj 2025
@nyusika

Screenshot reálneho inzerátu na Tinder
Žiaľ... toto nie je vtip 🙈

@nyusika 😂😂 odpadla som. Veď toto 58rocné "čudo" má roky môjho otca,kým žil. Nedokážem si to predstaviť... ľudia otupievajú a niekde nepomôže ani vek 🤭

nyusika
26. máj 2025
@procrastique

@nyusika Stavím sa o čokoľvek, že tejto osobe žiadna žena nikdy nenapísala :D

Lebo muži raukajú, že im sa tam ženy neozývajú/neodpisujú a to raukajú celkom "ok" prípady a nie takýto odpad :D

@procrastique mal tam aj fotky 😀 😀

zuzanka.zuzu
26. máj 2025
@nyusika

@procrastique mal tam aj fotky 😀 😀

@nyusika a vyzeral aspoň k svetu?

nyusika
26. máj 2025
@zuzanka.zuzu

@nyusika a vyzeral aspoň k svetu?

@zuzanka.zuzu urcite by sa niekomu pacil...ale diplomaticky napisane - fotografie korespondovali s pisomnym prejacom 😀

karolinakr
26. máj 2025
@nyusika

@zuzanka.zuzu urcite by sa niekomu pacil...ale diplomaticky napisane - fotografie korespondovali s pisomnym prejacom 😀

@nyusika čiže jak degeš

nyusika
26. máj 2025
@karolinakr

@nyusika čiže jak degeš

@karolinakr taky bezny, pravdepodobne moj odhad bol ovplyvneny textom inzeratu.

karolinakr
26. máj 2025

tento prispevok pisala žena, či chlap? alebo @goodidea inkognito 🙂

goodidea
26. máj 2025
@karolinakr

tento prispevok pisala žena, či chlap? alebo @goodidea inkognito 🙂

@karolinakr tato téma je čistý blud, a založil ju nejaký veľmi zakomplexovaný chlap

sova7
26. máj 2025

Byvas sama? Keď si budem mať chuť vrznut budeme mat priestor? Kde bývaš? Keď budem mať chuť na sex aby to bolo dostupné aj na bicykli s defektom. Mal som smolu na ženy. Ženy mali smolu na mňa. Hľadám vážny vzťah. Hľadám ženu ktorú mamička schváli. Prípadne chcem si užiť sem tam ale na to mi žiadna neskoci. Som milý slušný pracovitý. Nič sa mi nechce jem rukami a doma ležím pol dňa na gauči. Keď budeme mať detičky už ma nikdy nesmieš opustiť ( bez prekladu , chce narobiť rukojemníkov je to psychopat ) . Ja s mamičkou musím žiť bezo mňa by zomrela, mamička má vždy pravdu. Bez prekladu, je to vadny kus. Na veku výzore stave bydlisku, kľudne Aljaška, mi nezáleží. Som tak zúfalý že by som pretiahol aj kľúčovú dierku. Čo si dávaš na lepšie vetry? Používaš espumisan? Ak ma pod 40 je to na druhom rande a nie si zdravotná sestra ani jeho lekárka dovi dopo. Topka je veta Nemôžem dať opraviť kuchyňu mamička by murárov poslala do pice. Zbytok v mojom Obludariu

karolinakr
26. máj 2025

ja nemam take zazitky, väčšinou každy chcel sex na 1.rande a nejake važne debaty nerozvíjal, okrem toho, kedy a kde ich nič nezaujímalo. .. 🙂

orisker
26. máj 2025

Úryvok z jedného rozhovoru medzi mnou a jednou mojou známou, ktorá si tiež vyberala partnera:
"...ja by som predovšetkým chcela, aby mi bol verný. Okrem iného teda... Nechcem, aby ma podvádzal s inými ženami."
" Jana, že to hovoríš práve Ty! Veď Ty si svojho exmanžela začala podvádzať ako prvá. Vieš, keď si chodievala za tým chlapom."
"No moment, ale to som už predsa vytesnila. A on bol aj tak až z Košíc, takže to sa ako nevera ani neráta."

karolinakr
26. máj 2025
@orisker

Úryvok z jedného rozhovoru medzi mnou a jednou mojou známou, ktorá si tiež vyberala partnera:
"...ja by som predovšetkým chcela, aby mi bol verný. Okrem iného teda... Nechcem, aby ma podvádzal s inými ženami."
" Jana, že to hovoríš práve Ty! Veď Ty si svojho exmanžela začala podvádzať ako prvá. Vieš, keď si chodievala za tým chlapom."
"No moment, ale to som už predsa vytesnila. A on bol aj tak až z Košíc, takže to sa ako nevera ani neráta."

@orisker 😆

zuzanita1609
26. máj 2025
@orisker

@orisker na oboch stranách sa nájdu také typy, ktorí niečo chcú,ale nie od seba 😆.

falbala132
26. máj 2025
@sova7

Byvas sama? Keď si budem mať chuť vrznut budeme mat priestor? Kde bývaš? Keď budem mať chuť na sex aby to bolo dostupné aj na bicykli s defektom. Mal som smolu na ženy. Ženy mali smolu na mňa. Hľadám vážny vzťah. Hľadám ženu ktorú mamička schváli. Prípadne chcem si užiť sem tam ale na to mi žiadna neskoci. Som milý slušný pracovitý. Nič sa mi nechce jem rukami a doma ležím pol dňa na gauči. Keď budeme mať detičky už ma nikdy nesmieš opustiť ( bez prekladu , chce narobiť rukojemníkov je to psychopat ) . Ja s mamičkou musím žiť bezo mňa by zomrela, mamička má vždy pravdu. Bez prekladu, je to vadny kus. Na veku výzore stave bydlisku, kľudne Aljaška, mi nezáleží. Som tak zúfalý že by som pretiahol aj kľúčovú dierku. Čo si dávaš na lepšie vetry? Používaš espumisan? Ak ma pod 40 je to na druhom rande a nie si zdravotná sestra ani jeho lekárka dovi dopo. Topka je veta Nemôžem dať opraviť kuchyňu mamička by murárov poslala do pice. Zbytok v mojom Obludariu

@orisker moja skusenost:
"vernost je zaklad pre spravne fungujuci vztah"
.... zistim, ze podvadzal cely cas zenu a ked podviedla na truc ona jeho, tak je svina a k.... a taku on nechce.
@sova7 ...pred tym, nez sa stalo vyssie uvedene si spravil dieta ako rukojemnika 😀

nyusika
26. máj 2025
@goodidea

@karolinakr tato téma je čistý blud, a založil ju nejaký veľmi zakomplexovaný chlap

@goodidea a taketo komentare, ako ty, pisu frustrovane zeny, ktore vsetko beru vazne 😀

enmery
26. máj 2025
@orisker

@orisker 🐄

andrejka2424
26. máj 2025

Ďakujem, že ste mi spravili deň. 🤣 Pobavila mužská aj ženská verzia hĺadačov.

nyusika
26. máj 2025
@drahomirrra

@moonlight1210 Mam rad samostatne zeny.
Ocakavam, ze bude mat byvanie, zvladne zariadit a zaplatit vsetko sama, no nesmie odomna nic ocakavat a zarabat viac ako ja.
TOTO!!!Toto je základ u dnešnej mládeže :D

@drahomirrra mam rad samostane zeny
je TOP aj u kategorie 50+

drahomirrra
26. máj 2025
@nyusika

@nyusika :D :D :D naprieč všetkými kategóriami toto tvrdenie asi vyhráva

nyusika
26. máj 2025
@drahomirrra

@nyusika :D :D :D naprieč všetkými kategóriami toto tvrdenie asi vyhráva

@drahomirrra
S exkou som vysporiadany.

toto tomu dycha na chrbat ! 😀

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
barbie_b
26. máj 2025

Napísal Jaroslav, 34r, v detskej izbe, panic, bol 3x na rande z Tindru a vsetky usli cez wc okienko kaviarne 🙂

enmery
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
26. máj 2025
@barbie_b

Napísal Jaroslav, 34r, v detskej izbe, panic, bol 3x na rande z Tindru a vsetky usli cez wc okienko kaviarne 🙂

@barbie_b 😆

drahomirrra
26. máj 2025
@nyusika

@drahomirrra
S exkou som vysporiadany.

toto tomu dycha na chrbat ! 😀

@nyusika Potom sú dobré aj porozchodové, ale nechcem spamovať tému. :D
"Som jednoduchý muž, bez akýchkoľvek záväzkov, príliš dlho slobodný. Hľadám partnera do vzťahu založeného na zdravom rozume, úcte a čestnosti."
Ani z toho nič dobré nekuká :D

simca06022011
26. máj 2025

Dobra zmes nezmyslov...

nyusika
26. máj 2025
@drahomirrra

@nyusika Potom sú dobré aj porozchodové, ale nechcem spamovať tému. :D
"Som jednoduchý muž, bez akýchkoľvek záväzkov, príliš dlho slobodný. Hľadám partnera do vzťahu založeného na zdravom rozume, úcte a čestnosti."
Ani z toho nič dobré nekuká :D

@drahomirrra zo ziadnych takychto omacok...to je take zufale

simca06022011
26. máj 2025
@nyusika

@nyusika ja to poznam ako "mam rad samostante zeny" = financne a tak, ale bude robit co ja poviem :D Len si bude vsetko platit, ked budem chciet mat pokoj, nebude obtazovat.

viestta
26. máj 2025

Toto sa niekoho naozaj dotklo? Ci uz zenske alebo muzske prevedenie sa moze niekoho dotknut iba v pripade, ze sa v tom nasiel.

simca06022011
26. máj 2025
@viestta

Toto sa niekoho naozaj dotklo? Ci uz zenske alebo muzske prevedenie sa moze niekoho dotknut iba v pripade, ze sa v tom nasiel.

@viestta nemyslim, ono ja by som sa aj pobavila na tom, keby tam bolo nieco vtipne alebo trefne, alebo ako tak pravdive.. ale toto je take.. divne :D mysli, ze malokto sa v tom najde. Je to skor take "co si chlap mysli" (a velmi zle si mysli a potom ma problemy so zenami :DDD)