Čo ženy priťahuje na mužoch?
Stále čítam na internete, že ženam záleží len na tom aby bol muž dobrý a mal ju rád, že nezáleží ani na vzhľade ani ničom inom a keď ukážem, že ju mám rád a som milý skončím ako kamoš prečo ?
@nestastnik69 vieš koľko chlapov si myslì, že sú milé stvorenia, sexy a priateľský a pritom sú to odpudzujúce bytosti plné trápnosti a nechutnosti? Slizáci s trápnym akože humorom, nevyrovnané bytosti.
@nestastnik69 samozrejme, ze ide aj o vzhlad. Je to zaklad fungujuceho vztahu. Fyzicka pritazlivost je klucova. Omacky, ze je dolezita len vnutorna krasa, su bullshity
@pudinka súhlasím. Ešte lepšie komplet v balíku
@pudinka zaujimave, ako toto zeny velmi dobre chapu v 20tke, ze ide o krasu a financne vyhody, ale tvaria sa nechapavo v 40-50tke, ked ich muzi uz nechcu, .ked ony uz vzhladovo nic moc nevypadaju. ved vnutorna krasa je predsa bullshit.
@anonym_45d7db tak ale to je.problém tých zien, že sú ako rozkysnuté krochňe
Zeny riesia peniaze a dost, v porovnani s chlapmi samozrejme, ale to neznamena ze su hned zlatokopky. V mnohych pripadoch su peniaze len dosledok zivotaschopnosti daneho muza a pritahuju ju prave tie vlastnosti a peniaze su len vedlajsi produkt. Problem su manazovanie ocakavani, ak samotna zena nema moc co ponuknut a pritom ocakava vysportovaneho vysokeho vtipneho milionara tak to vzdy pobavi. :D
@nestastnik69 vieš koľko chlapov si myslì, že sú milé stvorenia, sexy a priateľský a pritom sú to odpudzujúce bytosti plné trápnosti a nechutnosti? Slizáci s trápnym akože humorom, nevyrovnané bytosti.
@anonym_438c7f koho si vpustis do zivota, toho tam budes mat. Ako su urcite slizki nechutni muzi, su aj vypocitave slizke nechutne zeny ... Staci sa takym ludom vyhnut...
@pudinka Tak ako žiaden chlap nechce nejakú chlpatú rozkysnutú buchtu so žltymi zubami a mastnými vlasmi, takisto žiadna žena nebude chcieť zanedbaneho houmlessaka s osratými trenkami, čo si zuby neumýva a na žaludi má encián.
Dobrá správa je, že sa s tým dá niečo robiť, stačí len chcieť. A myslím si, že "ten zdravý metroš" by mal byť v každom z nás, či si žena, či si muž.
@thirstymonk mýliš sa, tu na koni chcú ženy aj chlapa s bryndzou na predkožke.😀Argument? Netreba sa sprchovať každý deň a nebodaj niekedy pred sexom. Iné múdrosti sa tu dočítaš. Aj jeden uterák na ksicht, zadok aj nohy and 😀
@anonym_e7b25d Taka zadana, "mlada", pekna a mudra. Ako to dokazes so sebou tak dokonalou kazdy den este vydrzat. 🙂Mlada asi nebudes, inak by ta tak tieto debaty 45+ nerozculovali a iba by si mavla rukou. 🙂
@anonym_45d7db nemám ešte 45 zďaleka, na to si ešte počkám. Mňa ken iritujú takíto obmedzení a pokryteckí blbci, čo musia vždy niekoho zhadzovať a pritom na seba sa nepozrú (a na to, čo majú doma).
@anonym_45d7db nemám ešte 45 zďaleka, na to si ešte počkám. Mňa ken iritujú takíto obmedzení a pokryteckí blbci, čo musia vždy niekoho zhadzovať a pritom na seba sa nepozrú (a na to, čo majú doma).
@anonym_e7b25d ide o vyvazenost nazorov. Chces diskusiu a chvalis sa, aka si "mudra", ale kazdym prispevkom urazas. Do blbych, obmedzenych, pokryteckych,... lebo to nekoliduje s tvojim nazorom. Ale to je tvoja vizitka, nie moja. 🙂 Neboj, dockas sa tiez 45 ako vsetci a bude to rychlejsie a horsie, nez ti to bude mile. 🙂
@anonym_e7b25d ide o vyvazenost nazorov. Chces diskusiu a chvalis sa, aka si "mudra", ale kazdym prispevkom urazas. Do blbych, obmedzenych, pokryteckych,... lebo to nekoliduje s tvojim nazorom. Ale to je tvoja vizitka, nie moja. 🙂 Neboj, dockas sa tiez 45 ako vsetci a bude to rychlejsie a horsie, nez ti to bude mile. 🙂
@anonym_45d7db ano, si blb, obmedzeníý, pokrytecký, keď zhadzuješ všetky ženy nad 45 a doma máš 52-ročnú. A že si vymýšľaš, že sa posmievam simgle ľuďom, že sa chválim, že som mladá, múdra-nikde to nepīšem. To si si vymyslel ty sám. A potom sa čuduješ, že píšem, čo píšem. Pre mňa klamár a pokrytec bude vždy zlým človekom.
@anonym_45d7db ano, si blb, obmedzeníý, pokrytecký, keď zhadzuješ všetky ženy nad 45 a doma máš 52-ročnú. A že si vymýšľaš, že sa posmievam simgle ľuďom, že sa chválim, že som mladá, múdra-nikde to nepīšem. To si si vymyslel ty sám. A potom sa čuduješ, že píšem, čo píšem. Pre mňa klamár a pokrytec bude vždy zlým človekom.
@anonym_e7b25d ked povies v diskusii, trosku brzdite, bacha, nebudte prilis nafukane a arogantne v 20-30tke na vzhlad, lebo pride 45, pride staroba, vyssi vek, vzhlad bude minulost a vtedy vam budu normalni muzi este dobri. Ale vtedy uz normalni muzi nebudu mat zaujem o "polepsenu" "vecne mladu botoxovu" bambulku, ktoru "polepsil" az pohlad s placom do zrkadla. To je pokrytecke a klamarske? No rob, ako myslis. 🙂
Bez chémie mňa ten chlap teda absolútne nezaujíma 🙂 To je vzťah o ničom. Áno, musí byť ku mne milý, dobrý, láskavý, ale keby som tvrdila, že nemusí dobre vyzerať, tak by som klamala. 😉
@anonym_e7b25d ked povies v diskusii, trosku brzdite, bacha, nebudte prilis nafukane a arogantne v 20-30tke na vzhlad, lebo pride 45, pride staroba, vyssi vek, vzhlad bude minulost a vtedy vam budu normalni muzi este dobri. Ale vtedy uz normalni muzi nebudu mat zaujem o "polepsenu" "vecne mladu botoxovu" bambulku, ktoru "polepsil" az pohlad s placom do zrkadla. To je pokrytecke a klamarske? No rob, ako myslis. 🙂
@anonym_45d7db klameš keď píšeš, že sa chválim, že som múdra a že sa posmeivam single ľuďom. Je to klamstvo, keď tvrdīš niečo, čo som nikde nenapísala.
Tvoj rukopis sa nedá prehliadnuť, v iných témach a tam si priamo napísal, že ženy 45+ sú staré, škaredé... A to je pokrytecyvo, keď doma máš sám staršiu od seba (52). Takže stojím si za svojim tvrdením.
@anonym_45d7db klameš keď píšeš, že sa chválim, že som múdra a že sa posmeivam single ľuďom. Je to klamstvo, keď tvrdīš niečo, čo som nikde nenapísala.
Tvoj rukopis sa nedá prehliadnuť, v iných témach a tam si priamo napísal, že ženy 45+ sú staré, škaredé... A to je pokrytecyvo, keď doma máš sám staršiu od seba (52). Takže stojím si za svojim tvrdením.
@anonym_e7b25d minule si pisala, ze som urcite sam (posmievala si sa single ludom) 🙂 Musis po sebe obcas citat. Nechces snad tvrdit, ze 45+ rocna je krajsia ako 20-30 rocna. Budes spokojnejsia, ked tu svoju rovnako staru vymenim za mladsiu, 30-40 rocnu? 🙂 To by si tu len potom vykrikovala, aki su muzi pips ... 🙂
@anonym_e7b25d minule si pisala, ze som urcite sam (posmievala si sa single ludom) 🙂 Musis po sebe obcas citat. Nechces snad tvrdit, ze 45+ rocna je krajsia ako 20-30 rocna. Budes spokojnejsia, ked tu svoju rovnako staru vymenim za mladsiu, 30-40 rocnu? 🙂 To by si tu len potom vykrikovala, aki su muzi pips ... 🙂
@anonym_45d7db 😮 ty si si niečo šlahol??? Vieš čo, s rozumným človekom rada podiskutujem, ale s niekým, čo vždy všetko nejak prekrúti, a tvrdí niečo, čo nie je absolútne pravda, sa proste nedá. Nemusíš ma viac označovať, ja s toxickým manipulatorom nemienim viac diskutovať.
@anonym_45d7db 😮 ty si si niečo šlahol??? Vieš čo, s rozumným človekom rada podiskutujem, ale s niekým, čo vždy všetko nejak prekrúti, a tvrdí niečo, čo nie je absolútne pravda, sa proste nedá. Nemusíš ma viac označovať, ja s toxickým manipulatorom nemienim viac diskutovať.
@anonym_e7b25d ty na mna vzdy reagujes v diskusiach ako prva a kto je tu potom manipulator, ked tvrdis opak. 🙂 Dokonca si oznacila 52 rocnu ako staru a hlavne, ze branis 45+ zeny ako mlade. 🙂 Taka mala nedoslednost. Tiez nepotrebujem stracat cas s niekym, (nebudem pisat vlastnosti), kto ked mu dojdu argumenty, ma iba nadavky ...
Tak mne osobne zalezi aj na vzhľade a aby ma chlap aj niečím priťahoval, tá chémia tam musí byť!!!! Ja ako žena sa naopak tiež chcem páčiť môjmu partnerovi, veď to je úplne prirodzené a navzájom by sme sa mali sebe páčiť. A preto máme všetci iný vkus, každému sa páči niečo iné a je pre neho ide dôležité...preto je niekedy ťažšie nájsť tú svoju druhú polovicu. No na svete je toľko ľudí, že každý človek sa niekomu zapáči. A jasné že z peknej misy sa nenajes, takže charakter a ostatné veci...tiež dôležité ✌️
@nestastnik69 kamarát, každá žena v prvom rade potrebuje prípadne pretiahnuť,nečítaj tu drizty čo ti tu píšu niektoré.ty môžeš byť na ňu milý,motať sa okolo nej,ale príde druhý oblbne ju a hneď roztiahne nohy🙂 bolo som ako ty,ale pochopil som,ako funguje ženský svet🙂 vydáte ženy sú najľahšie obete...;)
1. Zeny samy nevedia co chcu
2. Zeny maju mysel maleho decka, mozes byt dokonaly v 99% veciach ale ak sa im znepacis v tom 1%, stratia zaujem a uz akoby si ani neexistoval
3. Kazda zena podvedome hlada upgrade

@anonym_45d7db dobre si to pomotala, ale kludne si to vykladaj po svojom 😅🤦♀️
@anonym_aeb654 kus pravdy tam ale je