Čo znamenajú kamarátove gestá?
Dievcata, ja neviem, ci si ja domyslam alebo co ale...
Mam kolegu, s ktorým som sa nikdy veľmi nebavila, len sme vždy vybavili co bolo treba (väčšinou cez telefon). Ale potom som častejšie potrebovala niečo urobiť a on mi s tým vždy rad pomohol, aj keď už bol na odchode z prace, vždy sa vrátil a nemal problém aj hodinu dlhšie ostať. Často ma chytil za ruku, díval sa uprene do očí, vypytoval sa ma, proste tak nejak sme si začali lepšie rozumiet ale v rámci kamarátstva kolegov. Keď sme mali firemnú akciu, tak sa ma pýtal,či idem, vravím,že nie. A ze ani on, lebo nemá s kým ale ak by som šla, tak rad pôjde so mnou (nešla som, mala som už niečo ine). Minulý týždeň, mi zas ráno volal lebo niečo potreboval a mňa akurát bolela hlava, tak mi doniesol tabletku do mojej kancelárie. Chvíľu pobudol, ako odchádzal tak ma pohladkal po hlave a dal mi pusu na vlasy. Potom mi ešte volal,ze aj masáž by pomohla ale už tam mam isto kolegyne. Odvtedy neviem prestať na neho mysliet. Včera zas mi chytil ruku a dosť dlho ma držal a hladkal, neviem ci to bolo len také "automaticke" lebo popri tom mi pomáhal s niečím na PC. Dnes som to už nevydržala a napísala som mu, že čo to má všetko znamenať, že teda nikto z kolegov sa nespráva ku mne tak ako on a teda ako to mam chápať. On mi odpísal len,ze nevie co myslim
keď pánko nevie čo myslíš, tak mu povedz po lopate. odteraz žiadne dotyky, lebo ho nahlásiš za obťažovanie. to je úbožiak.. že nevie čo myslíš. však mu ukáž, on si spomenie keď bude na úrade práce.
@zero1 ale ved ona to sama chce, paci sa jej to, ináč by mu to asi nedovolila aby to robil.
Písať si mu nemala, toto je na rozhovor z očí do očí.
Uvidíš ako sa bude správať po správe.
Teraz by som využila prvý dotyk a opýtala by som sa ho, či každú kolegyňu hladká po ruke.
Uvidíš čo povie. A pekne mu zakáž dotyky, že nechceš aby si niekto namýšľal, že máš kolegu na sex. Ty si vážia svoje meno a nechceš, aby vznikali nedorozumenia
Ak to myslí vážne, neboj sa tým ho neodradiš... Ty sa vyhraňujes proti kolegovi na sex.
Treba si to ujasniť, lebo sú chlapi, ktorí takto chytajú na sex. Veď nič nesľubuje, len sa správa milo a robí čo mu dovolíš.
To či si sexi vôbec s tým nesúvisí, môže byť lovec.
@zero1 ale ved ona to sama chce, paci sa jej to, ináč by mu to asi nedovolila aby to robil.
@bielasovicka toto je zavadzanie druhého.
Ona chce s ním chodiť a on ju chce len na sex. Nenápadne prejavuje sympatie, ale nič nesľubuje ani sa slovné neprejaví...dosť veľká pravdepodobnosť, že chce len sex.
@bielasovicka on zneužíva jej náklonnosť, keby jej povedal rovno že chce len sex pochybujem že by sa dala hladkať po ruke atď.
Vzťahy na pracovisku sú aj budú jedna katastrofa..ak ta využije iba na sex a potom bude koniec, ver tomu, že chodiť do takejto prace a obchadzat sa s kolegom nebude dvakrát príjemné. Preto mu nedovol aby ťa hladkal, dáš mu tým najavo, ze nie si dostupná pre hocikoho. Ak má väčší záujem, bude o teba bojovať, ak nie....aspoň sa vyhnes sklamaniu a možno aj zmene zamestnania
No ja si neviem predstaviť, že ma kolega v kancli len tak hladká vlasy a drží za ruku. A ešte ze dosť dlho 🤷🏼♀️
@bielasovicka a ešte sa pri tom uprene díva do oči 😂😂
@mischy00 A ak sa to ešte roznesie v práci (pretože nevyzerá dotyčný, že má dobrý charakter), tak si zničí ešte aj povesť a budú o nej klebetiť, že je ľahko dostupná.
Jeminenku, ja s nim "chodit" ani sexovať nemám v pláne. Ved ho ani dobre nepoznam. On práveže vyzerá byt ako fajn chlap, proste sme si nejak sadli a áno, paci sa mi co robí, cítim sa veľmi dobre v jeho prítomnosti ale ja by som sa neodvážila viac, a hlavne teraz keď neviem o co mu ide a takto zareagoval to riešiť ďalej nebudem.
A ak ma záujem on tak snáď mi to priamo povie, ja jeho hádanky lustit nebudem.
Dievcata, mam update:
Dnes sme boli spolu dlhšie v práci a som sa dozvedela,že ma syna (Co je ok) a "zenu". Ostala som dosť zaskočená a keď som sa ho spýtala,že prečo mi povedal,že nikoho nemá a býva sám tak mi len povedal,že áno, nebývame spolu. Nieje ani rozvedený. Takže bud je stále ženatý ale nežijú spolu alebo to bola jeho priateľka a tiež už niesu spolu. Ale nazýva ju svojou ženou. Dnes letel za svojou mamou, aj so svojou "zenou". S nou zevraj kvôli jeho mame. Podľa mňa už spolu dlho nežijú ale on ju stále ľúbi. Na moje dalsie otazky mi uz neodpovedal.Ale predtým ako šiel na letisko má ešte vyobijmal 🙄
Ani neviete aká som sklamaná, ale čo už, nejak to preboli
Chce s tebou sex. To je celé.
A ak ste si pracovne sadli, odmietni dotyky. Ruka, pusa do vlasov a pod.. Je to úplne cez čiaru. Nikdy som nezažila takéto prudko prítulné správanie sa KOLEGOV! Iné je objať kolegyňu/kolegu a kamaráta v jednom pri gratulácii/kondolencii. Inak sa iba podá ruka a dáš verbálne vyjadrenie.
@heni79 Podľa posledného príspevku vyplynulo, že on nie je až tak úplne slobodný.
pamataj, ze tym, ze mu dovolis taketo veci, posobite ako parik a tym si odhanas pripadnych inych (a rozumnejsich) zaujemcov...
@heni79 Podľa posledného príspevku vyplynulo, že on nie je až tak úplne slobodný.
@unicornlady Ahá, tak som to nedočítala celé! Ďakujem za upozornenie. Ale o to viac je to jasné. Chce sex. 🤷
Podľa prvého príspevku som si ešte myslel, že možno len je taký mierne hanblivý, nie síce až tak na fyzický kontakt, ale priamo povedať, čo si myslí a cíti.
Ale podľa dnešného príspevku by som autorke doporučil, nech si ho radšej drží od tela. A to ako obrazne, tak aj doslovne! Jeho vysvetlenie pripomína tých ženatých milencov, čo sa "už-už rozvádzajú a so ženou im to nefunguje", ale nikdy k tomu nedôjde...
No práveže už 2x sa stalo, že keď bol za mnou v kancelárii a prišla som bližšie k nemu tak sa odtiahol, ako keby sa bal,ze by som niečo chcela. Aj som sa ho spýtala, či sa ma boji alebo co. Ze nie.
No ale po dnešku je koniec so všetkým. A aj v prípade, že spolu niesu. Nemal ma klamať. Ja som mu vždy pravdivo odpovedala keď sa ma pýtal a nezavadzala.
Podľa prvého príspevku som si ešte myslel, že možno len je taký mierne hanblivý, nie síce až tak na fyzický kontakt, ale priamo povedať, čo si myslí a cíti.
Ale podľa dnešného príspevku by som autorke doporučil, nech si ho radšej drží od tela. A to ako obrazne, tak aj doslovne! Jeho vysvetlenie pripomína tých ženatých milencov, čo sa "už-už rozvádzajú a so ženou im to nefunguje", ale nikdy k tomu nedôjde...
@hefo áno, aj ja som si myslela, že je hanblivy

keď pánko nevie čo myslíš, tak mu povedz po lopate. odteraz žiadne dotyky, lebo ho nahlásiš za obťažovanie. to je úbožiak.. že nevie čo myslíš. však mu ukáž, on si spomenie keď bude na úrade práce.